Stigla zima...
Re: Stigla zima...
Ako ne slikas bar jedan racun kao da nisi ni bio. 

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ja mogu sutra da ti kontriram sa kokiškom od 100 din i bez računa (jedna čarda tamo gde idem da pecam, rade na crno). 

Zlatibor je toliko izgubio smisao. Ja sam zadnji put isao 2019 na leto i vise ne bih. A svake godine bih svracao barem dva puta godisnje u poslednjih 25 godina. Ono je sada toliko natrpano i bez ikakvog smisla.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Evo ja sam se sokirao sta sam video cega nije bilo letos kada sam svratio na jedan dan a u odnosu na proslu zimu da ne govorim. Ovde su nam i kumovi i deci neki drugari, pa samo zato. Sta deca znaju, njima je super svuda.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ja sam gore više puta godišnje, pa se svaki put iznenadim 
P.S. Evo malo snega i u BGu.
TapaT

P.S. Evo malo snega i u BGu.
TapaT
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
šta bi dao za pola metra snega u beogradu, to mi baš nedostaje. po sećanju poslednji ozbiljan sneg ovde je bio pre 9 godina, 2012. Bojim se da smo završili sa time, sjebali smo planetu i to neverovatnom brzinom.
ako nastavi da pada sutra cu na avalu da odradim zimski hajk da me zelja mine. jos ako zaledi da ne hodam kroz bljuzgu, juhu.
ako nastavi da pada sutra cu na avalu da odradim zimski hajk da me zelja mine. jos ako zaledi da ne hodam kroz bljuzgu, juhu.
Kako mislis ako nastavi, valjda ako pocne da pada.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Došlo vreme, bolje se provedeš bez para nego sa parama.
Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока
Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока
-
- Pridružio se: 02 Avg 2019, 10:43
Sve stoji, ali ne bih se bas slozio da bmje izgubio smisao, ja sam pre par dana bio posle 5 godina i sokirao se koliko je izgradjeno, ali najmanje vremena smo proveli medju gradilistima i totalno su nebitna, jedan dan pesacenje na vrh Cigote, drugi dan gostiljski vodopadi i Sirogojno, pa na Tornik, Zlatibor nije samo centar, mada nekima jeste, ali pruza bas dosta.sebekkg napisao:Zlatibor je toliko izgubio smisao. Ja sam zadnji put isao 2019 na leto i vise ne bih. A svake godine bih svracao barem dva puta godisnje u poslednjih 25 godina. Ono je sada toliko natrpano i bez ikakvog smisla.
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
padalo je danas na avali, baš se zabelelo. o tome sam pisao, od bgd baš nemam nikakva očekivanja mada su danas pahulje provejavale i u košutnjaku.
ako na avali noćas smrzne i ujutro nastavi biće dobro za intenzivnu šetnju u belom, mada kažu da će nedelja i ponedeljak biti bolje šanse.
E, i ja bih baš voleo takav sneg pa onako suv i praškast... Uživanje za vožnju!gazza napisao: 08 Jan 2021, 16:31 šta bi dao za pola metra snega u beogradu, to mi baš nedostaje. po sećanju poslednji ozbiljan sneg ovde je bio pre 9 godina, 2012.
Ali nema

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Zabelelo i u BG. Po nekim prognozama padaće i narednih dana, temperatura najviše 1 stepen, tako da kad smrzne ova voda biće veselo. Al makar deca da vide sneg.
Posetite www.garaza.rs !
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ovo je oduvek bilo tako, samo ako imaš s kimsrdjanyo napisao:Došlo vreme, bolje se provedeš bez para nego sa parama

A Zlatibor, koliko god da je centar uništen, ostatak i dalje ima šta da ponudi. I ja sam ga godinama pljuvao ali sam shvatio da je to pogrešno. Tj. ako odeš na Zlatibor i provedeš sve vreme u centru onda i treba da se zapitaš što si uopšte dolazio. Ali ako iole makneš iz tog betonskog dela druga je priča. A opet u tom centru imaš sve od sadržaja. Naučiš i to da ceniš kad ideš malo po drugim srpskim planinama gde ima divne prirode ali nemaš krštenu prodavnicu, ili jedan restoran u krugu od x km... Ne kažem da treba urbanizovati sve planine, daleko bilo, već da sve ima i svoje prednosti i mane.
zabeleo jedva po krovovima i kolima, realno nista, voleo bih da malo napada dete mi kuka svaki dan cim vidi malo snega da ide da se sanka 

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
U NS-u poneka pahuljica u vazduhu, tek kreće. Na zemlji se ništa ne vidi.
Послато са SM-G965F помоћу Тапатока
Послато са SM-G965F помоћу Тапатока