Dobro veče
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Re: Dobro veče
Za par dana ću biti u Frankfurtu, a imaću samo dva dana. Šta vredi obići?
guglaj What to see in Frankfurt in one day, ja uvek tako 
Gesendet von meinem SM-T580 mit Tapatalk

Gesendet von meinem SM-T580 mit Tapatalk
- carov2
- Kontakt:
Pametno... 

- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Ništa posebno, u centru su im tipični stakleni neboderi, takodje imaju i kao neki stari grad koji onako možeš da vidiš neke crkve i tako stare švapske šarene građevine...Deo Sachsenhausen je dobar, tamo su kafići i restorani i uveče ludnica...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Meni se svideo onaj deo oko sajma, iako sam samo kamionom prolazio, gomila stakenih zgrada, izgleda "deset u glavu" za bilo sta u Stutgartu na primer.
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Ja bio davno, 2 nedelje u poseti familiji, i ništa se ne sećam da me je oduševilo. Očigledno je grad u ww2 do temelja zgažen pa je sve novije u njemu, sem par ulica gde ima one tipične arhitekture... Eh da imaju botaničku baštu ako je to bitno...I peo sam se na neki veliki toranj (zgradu) to je u centru tu gde su te staklene zgradetine..
U tom delu Stari Zaksenhauzen ili kako se već kaže sam izlazio, tu su pabovi i klubovi...Neke ulice su ono kao u NS samo to, i na ćoškovima stojala interventna da reaguej ako bude sra*a...a bude
Nemam pojma meni je grad bio super što se tiče infrastrukture, čistoće, sređenosti neke. NIsu ni neke velike gužve tada bile. I isto sam se čudio tada kao mladić koliko stranaca po ulicama, mogu misliti sada šta je tek tamo raznih fela.
U tom delu Stari Zaksenhauzen ili kako se već kaže sam izlazio, tu su pabovi i klubovi...Neke ulice su ono kao u NS samo to, i na ćoškovima stojala interventna da reaguej ako bude sra*a...a bude

Nemam pojma meni je grad bio super što se tiče infrastrukture, čistoće, sređenosti neke. NIsu ni neke velike gužve tada bile. I isto sam se čudio tada kao mladić koliko stranaca po ulicama, mogu misliti sada šta je tek tamo raznih fela.
Römerberg, mada taj deo sigurno nećeš zaobići jer je u samom centru, zgrade u starom stilu ali podignute posle WW2 jer grad bio sravnjen. Botanička bašta i Zoo vrt su ok i naravno ako se pogodi utakmica Ajntrahta, ako voliš fudbal.carov2 napisao: 17 Feb 2020, 19:09 Za par dana ću biti u Frankfurtu, a imaću samo dva dana. Šta vredi obići?
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Blokovi i blokovi javnih kuća... 

- carov2
- Kontakt:
Hvala vam na savetima, otprilike znam šta da očekujem. 

Boravilo se u Kajzerstrase a

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Stigao novi Forester e-Boxer. Cene kreću od 36k.

Sent from my HTC Desire 12 using Tapatalk

Posetite www.garaza.rs !
Bice neki test?trojanac napisao: 20 Feb 2020, 22:53 Stigao novi Forester e-Boxer. Cene kreću od 36k.
Kako deluje uzivo?
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Sent from my SM-N975F using Tapatalk