Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Re: Ne brže od života!

Post od Grujic »

Ma dokoni penzioneri su bolji spijuni od CIA-e, takvi sve znaju ko je kakav, kad dolazi, ko mu dolazi... :)
b02mne
Reactions:
Pridružio se: 11 Nov 2014, 19:14

Post od b02mne »

http://www.cdm.me/drustvo/hronika/sleti ... jon-morace

hroniku u crnu hroniku samo preimenovati...
If you are second, you are just first in a long line of losers.
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp

Post od pavle »

Danas mi rece drugar da je negde cuo da hoce da uvedu da do 21 godine nmg da se voze jaca kola od 1.6...
Mislim da je to u 2014 godini budalastina, samo cu navesti alfine benzince 1.4 koji ima vise od 150 konje, a stavlja se npr u AR MITO, ako ce to da rade bolje neka ogranice konjazu...
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Jel si citao forum ovih dana? Ili novine?
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp

Post od pavle »

Pa ako mislis vezano za ova ogranicenja do 21 godine, nisam nigde procitao, a ni cuo do danas :D
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

I vrapci pricaju o tome :kezo: Danas bio neki iz panduracije na TVu, kaze do 25 godina hoce da uvode nesto, jer je do tih godina najrizicnija grupa. Nisam ispratio tacno o cemu prica, samo onako u prolazu pa ne znam detalje.
Korisnikov avatar
Mladen7
Reactions:
Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon

Post od Mladen7 »

Vezano za nesreću u kanjonu morače...

Pišem ovih dana koliko je bitna pasivna bezbednost puteva...
Na tom mostu nema branika celom dužinom mosta, samo jedan deo duž blage krivine.
Džip je probio običnu pešačku ogradu i sleteo u Moraču.
Da je bio branik ili dupli branik došli bi do štete ili povreda ali verovatno bi bio izbegnut ovakav ishod.
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Kakvi glupani, Nemci sto godina imaju ograničenje u kW a ovi naši će sad ccm da ograničavaju. Kakva banda nesposobnjakovića. Da li u ovoj vlasti IKO zna da radi svoj posao...
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Bio je Rebić na TV-u, nisam ispratio od početka. Uglavnom, probna dozvola bi umesto godinu trebalo da traje dve, a razna ograničenja do 24. godine ako položiš sa 18. godina ili najkasnije do 25. godine ako položiš kasnije. Pitala ga novinarka za ograničenje od 1.400ccm i reče čovek da su to razmotrili, ali da nije kubikaža jedino po čemu se određuje snaga, već prvenstveno kilovati i da moraju uzeti u obzir da ima ljudi koji su kupili vozila pa ne mogu sad da ih menjaju zbog toga i tako. Uglavnom, to verovatno neće ići kao predlog, bar što se tiče MUP-a.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Išao večeras do Male Moštanice i nagledao sam se svega.
Jedan mrtav ladan vozi pozadi potpuno neosvetljen Pug Partner, jedan leti 150 na nadvožnjaku nad Ostružnicom gde je ograničenje 60, bar pola farova bije gde ne treba...
Potpuno mi je jasno što se gine koliko se gine.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

https://www.youtube.com/watch?v=M3DLvdYa-6k

:o
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Helikopter sisa ne sme u tunel :mrgreen:
Korisnikov avatar
16_Valve_
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2012, 12:32
Garaža: Golf 3 GTI 16V

Post od 16_Valve_ »

Citam ovih dana, sprema se oduzimanje automobila nesavesnim vozacima, razna ogranicenja kubikaze, kilovata za mlade vozace, bla bla truc.... I prosto mi je neverovatno kako niko, ali bas apsolutno niko ne vidi da nije problem u snazi automobila. Pa ovi sto su sleteli u Dunav, isto bi se podavili i u 206 1.1 kao i u BMW-u 2.5. Ne treba menjati ZOBS po meni, on i ovako predvidja drakonske kazne za nasilnicku voznju, samo ga treba primenjivati. A druga stvar, ovo nije problem samo saobracaja, nego kompletne kulture drustva, koja ne postoji. Klinci su u tim godinama kada misle da su svemocni i da sve znaju. Slusaju neke poznate nazovi pevace i pevacice, i njihove stvari, "mi vozimo, mi lozimo', svi okrecu se, ludi ceo grad", pa se nastavlja "poplava alkohola, pijemo toliko da nije normalno" i na kraju "vozi me kod sebe svojim kolima brzo", i pametnom dosta...

Stvar je vaspitanja, kada ti od malena naucis svoje dete sta je dobro, a sta je lose, usadis mu postojanje osecaja krivice i grizu savesti od malih nogu, kada god uradi nesto lose, e onda se nece desavati ovakve stvari. A dokle god zakonodavci razmisljaju o ogranicenjma kubika, kw, i dalje ce se ginuti. Svaki iole moderniji 1.2 ide 160, i do 100 stize za nesto preko 10 seknudi, jel to nije dovoljno da se ubije? Kad je budala za volanom, ubice se i sa Puntom 1.2 i sa M3.... S tim sto sa M3 ima vece sanse da prezivi, a pre toga i da zakoci pre....
Demokratija je izmisljena da bi se pametni sputali, prostaci podrzali, bogati obogatili a siromasni osiromasili...
MilisaV
Reactions:
Pridružio se: 11 Jul 2012, 15:39
Garaža: bmw 525d

Post od MilisaV »

žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008