Vladapetr napisao:Ruku dajem da ti nemaš pojma šta znači spin
Kazem ja isto ko "onaj" sve znas da niko drugi nesto ne zna
Jes da nisam kao TI i onaj cije se ime ne sme spominjati posto i on sve zna i svuge ga ima i u sve se mesa, ali spin znam odlicno sta je.
Sad samo kazi koju ruku dajes.
I dalje ne gubim nadu da si u stanju da razumeš probaću malo drugačije da ti objasnim:
NAS NEKOLIKO SE SPRDALO NA RAČUN TVOG POSTA
NIKO OD NAS KOJI SMO SE SPRDALI NEMA NIŠTA PROTIV AUDIJA
REKLI SMO DA JE Q5 U OVOM IZBORU BOLJA OPCIJA
JA SAM NPR RAZMATRAO Q5 PRILIKOM KUPOVINE
PROBLEM JE U TVOM POSTU, JER KAO DA GA JE PISAO NALOŽENI 15-GODIŠNJAK
Nadam se da je sada jasnije tako da očigledno nemaš pojma šta je spin, jer nisam izvrtao dostupne činjenice i prikazivao ih u nekom, meni odgovarajućem, svetlu. Naprosto, tvoja argumentacija je sramotna za nekoga starijeg od 18 godina.
Ne treba hvala, tu sam da pomognem
E izvinite uzeo mi klinac mobilni pa pisao, provalio sifru a ja nisam uradio fingerprint.
Izvinjavam se svima.
member napisao:Kad mi ti kažeš da sam u problemu, to mi dodje ko pohvala.
Pa onda blago tebi, sta ja tek da kazem kad ti mene komentarises?
Ali naprosto na takve likove kao sto si ti nepotrebno trosim tastaturu te cu te pustiti da svoje frustracije i nemoc sam sa sobom prozivljavas i da ti ne dajem na znacaju pa ti sad samo opleti pa to govori vise o tebi.
Sportski pozdrav
Ali naprosto na takve likove kao sto si ti nepotrebno trosim tastaturu te cu te pustiti da svoje frustracije i nemoc sam sa sobom prozivljavas i da ti ne dajem na znacaju pa ti sad samo opleti pa to govori vise o tebi.
Sportski pozdrav
Kako me lepo spuštaš....jel može još malo,počinje da mi se svidja.
Vladapetr napisao:Kakav tok misli, kao jednosmerna ulica sa 2-3 ležeća policajca
Jako zanimljivo razmisljanje, iako nije bas mnogo pametno smesno je pa me bar u moru gluposti od drugog clana bar ti nasmejes sa tvojom konstatacijom.
member napisao:
antivenom napisao:
Sportski pozdrav
Kako me lepo spuštaš....jel može još malo,počinje da mi se svidja.
Nema potrebe da te ja spustam, suvise si duboko, i sam se ukopavas ne moram ja to da radim.
Godine prolaze, ali i dalje mi nije jasan boravak u zajednici gde bih trebao da žmurim na jedno oko, prećutim ono što želim da kažem i ne reagujem na ono što smatram lošim.
Da mu 50 ljudi napiše šta misle o onome što je napisao, ne bi bilo potrebe da se nas par trolova nastavlja.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.