Dobro veče
Re: Dobro veče
Bio je toliko srecan sto ce da se vozi u 607 da je i prase i obe gajbice paradajza ostavio u stanu

Promenite gospodinu nick u metno ga mastermethane.master napisao:Ej Urke, jesi zamenio sve sijalice u busu?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Urose oni su samo ljubomorni sto ne idu sad na more. 
Lep provod i od mene.
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk
Lep provod i od mene.
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Sad ce da se naljuti... Drugi put u 7 dana...Milos napisao:Promenite gospodinu nick u metno ga mastermethane.master napisao:Ej Urke, jesi zamenio sve sijalice u busu?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Čekajte, ja sam malo mamuran... Jeste vi to zajedno na moru?NexT napisao:Da znate samo da bi ovaj wagenovac crko gladan na moru, da mu nije Pezoa. Just for the record
Pa dobro, dešava se... Paradajza ima i u GR, a za prase.... pa biće valjda neka švabica na plaži.NexT napisao:Bio je toliko srecan sto ce da se vozi u 607 da je i prase i obe gajbice paradajza ostavio u stanu![]()
Neće, ne brini, ono je ipak bila kud i kamo druga situacija. Ovi nisu maloletni.Gaginh0 napisao:Sad ce da se naljuti... Drugi put u 7 dana...
Širim haos!
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Znači Miloš je opet počeo da pravi emisiju? Gledao sam ranije, šta znam, bolje od mnogih baš zato što su bile jednostavne. Odgledaću ceo pilot kasnije, baš me zanima.
OT: Bio je negde klip kad imitira Alviroviće.
OT: Bio je negde klip kad imitira Alviroviće.
Širim haos!
Ajzaklija
"Mislio sam da provozam Daciu 1.1..."
"Mislio sam da provozam Daciu 1.1..."
Koji je Ajzak lik to je neverovatno... Inace i Duca je 
Kad smo bili na Adi na flugtagu pokazivao mi je snimke kako vozi neke sponzore na brdskoj stazi u Lanceru... Verujte mi da je Ajzak dobro prosao
A njegove odgovore prva devojka Jovanka Broz i tri knjige pecanje u tri toma necu ni da komentarisem
P.S. Bane, da nisi video snimak na mom ili Ducinom profilu posto sam ga juce kacio (i zakazao sebi Ajzakove muke)
Kad smo bili na Adi na flugtagu pokazivao mi je snimke kako vozi neke sponzore na brdskoj stazi u Lanceru... Verujte mi da je Ajzak dobro prosao
A njegove odgovore prva devojka Jovanka Broz i tri knjige pecanje u tri toma necu ni da komentarisem
P.S. Bane, da nisi video snimak na mom ili Ducinom profilu posto sam ga juce kacio (i zakazao sebi Ajzakove muke)
- bane valjevo
Nisam... Nemam Facebook (zvanično).
Video sam na 24 sata, ima i kratak opis klipa, ništa spektakularno, običan reklamni članak...
Video sam na 24 sata, ima i kratak opis klipa, ništa spektakularno, običan reklamni članak...
ovaj nigrutin je budala neopevana, sto je najbolje, i dalje mu dobro stoji, iako vec dugo traje, secam se njegovih plakata po gradu od pre vise od decenije "jos jedno smece na ulicama vasega grada" 
Ja bih sa uživanjem bio suvozač....naravno kontam da je zajebancija.bane valjevo napisao:Šta je sad AutoLogija???
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... f1id62YITo
Off topic
Nisam bio svestan da je Ajs ovol'ki muž
What i do for the livin'? I live for the livin'.
"Sta je ovo nogato, kosato i krakato, slomio sam sebi vrat specijalnim zahvatom", lepo kaze covek 
- bane valjevo
Crna rupa guta zvezdu...

Tema "Pajina obnova voznog parka" je toliko HOT da je verujem posecenija od teme "Kim Kardashian new sex video" na forumu ljubitelja guzatih zena. 
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!