Sa mnogo golfova IV, V i VI dizelasa (imali smo ih kao liz auta firmina) sam prosao isti put (kao vozac i suvozac) dosta puta i subjektivno nisu ni prineti, ali opet to je mom subjetivan osecaj....
, a pogotovo zato što je star deceniju i kusur.octavia 1.6tdi 105ks 0-180 35s
octavia 1.2tsi 105ks 0-180 33s
focus 1.6tdci 109ks 0-180 41s
bmw 316d 116ks 0-180 41s
Nije poenta u Golfu, nego u tome da to cudo nikako ne ubrzava i da je smesno govoriti o nekom ubrzanju.ljuba napisao:Kao sto rekoh kada bi trebao da biram u kom autu cu da putujem i da ubrzavam na auto putu izmedju golfa IV i mog BMW-a siguran sam da ne bih imao dilemua isto vazi i za skodu (za novu oktaviju skidam kapu ali...) Kao sto rekoh svaka cast podacima....
PS: Jedan od automobila koji mi je najlosije legao je bio bas golf dizel, kod njega sam bio jedino zadovoljan sa motorom...
To je bas moj izbor automobila. Na kraju krajeva svaki dan sam u njemu bar 2 sata, ubrzanje u tom slucaju je na poslednjem mestu (bar u NL), a na putu umem da predjem i 1850km za dan, i znam dobro kako (i koliko brzo) izadjem iz auta posle toga (i koliko me opali po dzepu)Uz sve mora biti i ekonomican jer ne izlazim iz njega. Vidim ja da bi meni ovaj bmw savrseno odgovarao. Ne lozim se na brzinu ali volim kad me iznenadi