Cepajte onda ovde, prebacicu posle
Aj sada po čemu je teže bilo šta od toga, od npr. objekno orijentisanog programiranja na rafu...Day Walker napisao:Ljudi svima koji ne znaju sta znaci studiranje na drzavnoj ekonomiji recimo, zelim da iskuse par predmeta:
Strategijski menadzment, projekti, potrosaci, teorija cena, racunovodstvo kod Kate, upravljacko racunovodstvo, EKP...![]()
Ako mislite da i jedan ispit na privatnom moze biti od gore navedenih, nemate nikakav uvid u studiranje drzavnih fakulteta
Ima advokata koji ne plaćaju uopšte.Uroš S. napisao:Da, 200, maks. 300e placaju advokati za pripravnicki kod njih, a u sudovimo oko 40000 dinara, mada za tu cifru nisam siguran, tako su mi rekli da se krece plata pripravnika u sudu.
Kupiti stan za 180.000 u Beogradu u danasnjoj situaciji i to na kredit je tipican primer loseg investiranja novca.Xepoj87 napisao:A ti mora da si neki genije kada mozes za 3 godine sa platom od 3.500e da kupis stan od 180.000e...
Prvo, u Nemackoj ne zivis nista losije nego u Srbiji sa istom sumom...cene stanova su tu negde, hrana je u Nemackoj jeftinija itd.Xepoj87 napisao:A ako je to bruto,od cega onda zive ti Nemci,kada ja znam da tamo za 1.000e sklapas kraj sa krajem,a ovde ispada da neto plate imaju vecina mnogo manju od 1.000e,znaci maltene kao kod nas standard ispade... Ili gresim? Oni kupuju Mercedese sa 1.000e platom,a kod nas gde je sve 30% jeftinije,o tome mozes da sanjas?
Rece Floyd da su premiumi odmah posle VW-a najprodavaniji kod Nemaca... Svaka njima cast kada uspeju za te pare i da zive i da plate letovanje,zimovanje,odecu,racune,ovo i ono i jos da plate i ratu za kola od ~35,40.000e...
Ti opet zaposljavas sve stanovnike nemacke i penzionere i decu i radno nesposobne itd.Xepoj87 napisao:Ako svi pricate da su plate vecini Nemaca ispod 2.000e,uzmimo da njih 60 miliona ima manje plate od 2.000e,a 10 miliona 2.000e... Pa kolike onda plate trebaju da imaju onih 10 miliona ljudi da bi prosek bio 2.000e?
Izvini sto konstatujem ali posle ove skole ako si je ozbiljno shvatio ti ne treba nista vise da bi radio dobro placen posao.nixa napisao:Viša elektrotehnička, inženjer elektrotehnike za računarsku tehniku.