Hvala još jednom

Sad sam malo listao o modelu i interesantno je ovo šta kažu ljudi sa sajta SA 4x4:
"The Professional’s cabin is so devoid of luxuries that for the sake of this road test – and the need to write more than just a couple of words – I’m going to list the items it doesn’t have: there’s no CD player, no radio, no electric windows, no cruise control, no cup holders, no console storage box, no alarm, no immobiliser and not a stitch of carpeting.
That’s not to say it’s completely featureless – you do get aircon, two lockable toolboxes, a flexible map-reading light and drainage plugs in the footwell area. Oh, and the steering wheel’s covered in leather..."
Meni dovoljno

Mada kad vidim koliko treba da se plati za ovog macana a u osnovnu opremu nisu računali ašovče i lopatu.

Meni je prva asocijacija na ovaj terenac "vesele 90-e", DB koji ga je đirao po BGD-u u crno nacrno verziji sa zatamljenim staklima, i uvek kada ga vidim, bez obzira koji model i godište je u pitanju "stanem i skinem šešir".
Sticajem okolnosti pre jedno par meseci video sam jedan vojni, kao ispod čekića, našaran maskirno, prosto nisam mogao da odolim a da ne odem do "čika vozača" da ga malo smaram.
Unutra - apoteka. Novo, novo. Ja ga pitam koje je godište on mi reče 1992. Valjda zadnja serija starog modela. Voze ga dva vozača što se odmah da videti po enterijeru i sedištima. Model sa 4V, karirana ona sedišta...ma bombona.
Starac Vujadine slažem se sa rečenim i sve je to lepo. Ali...mama Kardašijan