Daj napiši u par koraka postupak. Trebalo bi danas da mi stigne set za poliranje. Zagubio se negde usput

Po Reletovom uputstvu radio, rucno smirglanje granulacijama od 400 do 3000, zatim masinsko poliranje 3M pastom i na kraju aplicirana Sonax keramicka zastita.
Morao sam da se oprobam i ubijem vreme u izolaciji, ja sam u potpunosti zadovoljan rezultatom.
Hvala @rele .
fpre.jpg
fposle.jpg
Djole napisao: 20 Apr 2020, 20:44 Po Reletovom uputstvu radio, rucno smirglanje granulacijama od 400 do 3000, zatim masinsko poliranje 3M pastom i na kraju aplicirana Sonax keramicka zastita.
Morao sam da se oprobam i ubijem vreme u izolaciji, ja sam u potpunosti zadovoljan rezultatom.
Hvala @rele .
fpre.jpg
fposle.jpg
zavisi koliko je jaka ta aku srafilica, ako je neka slaba onda slaba vajda, ali svakako bolje nego rucno, bolja opcija je elektricna busilica koja ima potenciometar brzine, ja sam dugo sa njom radio dok nisam kupio polirkusebekkg napisao: 21 Apr 2020, 23:42 Da li bi se poliranje moglo raditi sa aku srsfilicom koja ima nizu brzinu? Ili mora masina?
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Trojke tako je, pozajmio sam polirku. Mislim da je nemoguce rucno ispolirati a da rezultat bude ovako efikasan.trojanac napisao: 20 Apr 2020, 21:40 Odlično. Mašinom si polirao?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk