Mali gradski auto od 15-17k
Re: Idemo opet od 15-17k
Ma jedini razlog sto se ide na Audi, pored toga sto joj se svidja je kontakti iz Porsche-a. Makar nece biti cimanja ako bude nekih problema u garanciji, a mozda se i malo spusti cena.
Ako od Audija ne bude nista, onda se ide na DS3 ili Juke, pa ce vidimo dalje....
Heroj, niko ne prica o 200 konja, samo je meni porazavajuce da za 17k dobijes 86 ks. Ne kazem da je los motor, al kao, mogao bi da bude bar 105...
Ako od Audija ne bude nista, onda se ide na DS3 ili Juke, pa ce vidimo dalje....
Heroj, niko ne prica o 200 konja, samo je meni porazavajuce da za 17k dobijes 86 ks. Ne kazem da je los motor, al kao, mogao bi da bude bar 105...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Idemo opet od 15-17k
Ovde je najvažniji izgled, odnosno da li je "sladak", "meden", lep... A to šta je bolje za isti novac, koliko konja više ili prostora se dobija - totalno je nebitno i mlati se prazna slama. Devojci treba eventualno skrenuti pažnju na drugi model kojo je još lepši, no mislim da ćete malom A1 teško staviti neku zamerku. 
Tapatalk

Tapatalk
Ako Juke bude u igri kriziraj da ti napravim kontakt sa direktorkom Kompresora da ubijate cenu.NexT napisao:Ma jedini razlog sto se ide na Audi, pored toga sto joj se svidja je kontakti iz Porsche-a. Makar nece biti cimanja ako bude nekih problema u garanciji, a mozda se i malo spusti cena.
ako je gledala polovan narandzasti A1 sportback meni je najveca zamerka to sto nema xenon...
neka pogleda i A1 sa 3vrata, meni je mnogo lepsi...
neka pogleda i A1 sa 3vrata, meni je mnogo lepsi...

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Mali gradski auto od 15-17k
Brzine idu u H-a !!!

ih, steta sto mercedes nema neki mali gradski autoXepoj87 napisao:Koliko se ovde u ovoj temi vidi zaslepljenost ljudi svojim brand-om,da to nije normalno![]()

salim se malo, naravno...
ako joj se svidja taj a1 onda nema mnogo da se prica. da joj treba 150-200ks onda ga ne bi ni gledala, a opet da je to malo ks za te pare kod a1, i to stoji...
Ima ali je mnogo mali 
Popravili su se

Presao 10kkm a jos nisu poceli da mu se ljuste rukohvati i prekidaci za el. podizaceDay Walker napisao:http://weltauto.rs/weltauto/rs/LIST/WA! ... st.htm&ml=

Popravili su se

Gde si mene Dragane video da sam nekome preporucivao Mercedes?
Ja prvi nisam hteo klot Mercedes da kupim i kaparisao najskuplju Mazdu 6 umesto klot C klase.
Ja prvi nisam hteo klot Mercedes da kupim i kaparisao najskuplju Mazdu 6 umesto klot C klase.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
dobro heroj lepo sam napisao da se salim, sto si emotivac
ni ja nisam preporucio reno, eto, makar ni tvingo rs koji je zabavan mali gradski auto, jer vidim da se to ne trazi, ali jeste cinjenica da je vecina ljudi bar kao jedan od izbora navela neki model marke koju voze, i to meni nije nista cudno...

ni ja nisam preporucio reno, eto, makar ni tvingo rs koji je zabavan mali gradski auto, jer vidim da se to ne trazi, ali jeste cinjenica da je vecina ljudi bar kao jedan od izbora navela neki model marke koju voze, i to meni nije nista cudno...
Naravno,moj post nije bio ostar, nego cisto da pomenem 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Dragane, ima Renault Wind, ali na njega retko ko obraca pažnju.
Prvi izbor 208/DS3. Jes' da je pristrasno ali za 17k ima lepa 208-ica da se nađe. Kad bih tražio B segment za te pare gledao bih npr. 208-icu 1.4 VTi 95KS (ili 1.6 VTi ili HDi iako iskaču iz budžeta). DS3 je za njene potrebe taman (biti primećen i drugačiji). MiTo ima dobar enterijer, ali mi je spoja ružan (i ceo taj Alfin stil koji je krenuo sa 8C mi se ne sviđa). A1 za te pare nudi smešan enterijer, pritom mi i nije neki primer lepote. A da ne budem pristrasan, dolazi li neka napucana Corsa u obzir?
Имам једно потпитање...
ja i dalje ne mogu da verujem da neko misli da devojka koja hoce da kupi Audi A1 gleda pored njega corsu,klio,207 i sl... :trljamoci:
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nije svima bitan znak na haubi, po svaku cenu.. 

Brzine idu u H-a !!!

I 207 i 208 i DS3 i Corsa, su (za moj ukus) lepši od A1. A1 mi izgleda kao da su po svaku cenu morali da smanje A3 i da naprave auto koji liči na A3 i duge Audije. Liči, ali je ružniji od svih Audija. 

Имам једно потпитање...