Ovlašćeni VW servis, ja odneo Škodu da mi promene zadnje pločice... mušetrija ne sme da ulazi u servisni deo, prati njihov rad kroz stakleni "izlog" kao da doktori vrše operaciju na srcu... majstor vadi stare pločice, ne gleda stanje diska i moguću potrebu da se isti odnese kod strugara bar na blago " ravnjanje" ili bar da me pita da li želim da se uverim u stanje diska... stavlja nove pločice, vraća točak, seda u vozilo i izlazi sa istim iz garaže, odlazi na parking pa dalje na put da bi naglo zakočio sa vozilom da se pločice nameste, seda u tuđ automobil, ne pita vlasnika prethodno da li može da upravlja sa tuđim vozilom, turira motor 1.8t 150ks , sviđa mu se pa još par puta daje gas(kakve to veze ima sa pločicama).... nakon toga vraća automobil an parking i ključeve automobila, kaže odlično Vam ide automobil, ja njemu

Odem kod majstora koji ima svoj servis i kojeg poznajem, čovek detaljista, svaki ključ na svome mestu, menjam kod njega prednje pločice jer sam zadnje promenio.... kaže čovek ajd da ti malo obradimo disk kod strugara- , sida i zadnji disk i njega nosi na obradu - ipak su nove pločice pa da dobro nalegnu, to sređuje, čisti svaki šraf, pokazuje mi ispravnost prednjeg trapa, gleda stanje ulja, ostalih tečnosti..... i od tada ja kod njega održavam svoj automobil..... proverava svaki detalj na vozilu kada dođem na kontrolu stanja vozila.....
Od tada ovlašćeni je dobar samo za kupovinu original delova, a što se tiče servisa - dalje ruke od automobila....