Audi RS7

Noviteti i razne vesti iz auto-industrije
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Re: Audi RS7

Post od stefanan »

Kao npr ? To bi znacilo da postoji i neki ideal kojem bi se trebalo teziti i koji bi sluzio kao uzor
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Post od ADrei »

Floyd napisao:
NexT napisao:polupremijum je za pola manje od premijuma (merc i bmnj), a duplo vise od cetvrtpremijuma (vw)
Ma ni ti nisi dobro razumeo :)
Audi de facto jeste premium proizvodjac ali ne klasican jer imaju i polupremium modele a to su oni koji dele pola delova sa npr. Skodom ;)
a bmw nema polupremium modele? VW je bar pouzdan i mnogi uzimaju njihove motore sto znaci da su dobri :) pezo motore koristi samo BMW posto je jugo otisao u penziju :mrgreen:

edit: a ovaj drugi premium uzima motore od renoa...mada cujem da su se u kangoo odlicno pokazali, mogu onda i u CLA :kezo:
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

ADrei napisao:mada cujem da su se u kangoo odlicno pokazali, mogu onda i u CLA :kezo:
:kezo: :kezo:
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: AW: Audi RS7

Post od Floyd »

Ugledali se na Audi...oni silne pare napravili pakujuci VW motore u pola svojih modela pa probali ovi bar u najnizoj klasi ali obice im se to o glavu.
starac vujadin napisao:koristi se u svakodnevnom govoru i nije uvredljiva.
Onda nisam u toku...
Sto se dizajna tice, moze on i objektivno da se sagleda sa strucne strane ali kupci na kraju daju konacnu ocenu.

Nemam nista protiv Audija...A8 mi je npr. najlepsi u svojoj klasi, R8 savrsen dizajn, A5 kupe i SB predrkani ali ovaj mi ne lezi. Na slikama i nekako ali uzivo izgleda kao zaba.

Gesendet von meinem GT-I9505
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Xepoj87 napisao:Kakav je to sportski auto za koji kazu:
Less experienced riders will appreciate conveniences like the unexcited nature of the Audi RS7 Sportback.
Mislim da se danas zahvaljujuci velikom broju novinara pridaje previse znacaja oversteeru, driftu i famoznom ''faktoru zabave''. Ne znam da li 5% vlasnika tih automobila ima prilike da zanosi rep negde i uziva u toj vrsti ''zabavi'' kao novinari i profesionalni vozaci koji pritom to uvek rade na nekoj stazi. Kada i prosecan vlasnik takvog automobila ode na trackday, opet ga nece zanositi i driftovati kao sto gledamo vec ce se truditi da vozi sto boljom linijom kroz krivine. Ne sporim ja da npr. M5 ima bolji osecaj u voznji od RS6, ali mi je to na neki nacin i beskorisno jer ce u rukama vlasnika RS6 biti znacajno brzi, a pritom je u evropi jedna trecina godine kisa ili nepovoljni vremenski uslovi.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

:plusone:
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Dusan napisao:a pritom je u evropi jedna trecina godine kisa ili nepovoljni vremenski uslovi.
A zasto mislis da ce u takvim uslovima, u rukama prosecnog vozaca, taj auto biti brzi i od 3.0 TDI?
I gde to u evropi osim u ponegde u DE, taj auto moze da pokaze svoju superiornost u odnosu na bilo koji auto jaci od 250ks?
Dusan napisao:jer ce u rukama vlasnika RS6 biti znacajno brzi
U rukama prosecnog vozaca, bice sporiji i od Megana RS a ne brzi od M5.

Jbt. kad pricamo o ovakvim automobilima, gledamo njihove krajnje limite a totalno je nebitno kako ce bogati deda u DE da ga vozi.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Sto bi RS6 bio sporiji od Megana RS?
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Pa Dusan prica kako ce RS6 biti brzi od M5 u rukama prosecnog vozaca...zato sam pomenuo da ce tog prosecnog vozaca u RS6 (koji ne zna da driftuje, ne zna da kontrolise zadnju vucu po mokrom itd.) nadprosecan vozac u Megiju RS-u da osuri.
Primer je bzv. kao i Dusanova konstatacija.

M5 je brzi na stazi i zanilmljiviji u voznji...tacka.
Ima i RS6 svojih prednosti a to su kvatro (sigurnost za slabije vozace) i veci tovarni prostor ako to nekom treba...
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Pa prosecnom vozacu je bitno ubrzanje sa semafora da nabije adrenalin, tu je RS6 bolji. Ako je los put (nije hrapav) onda je jos duplo bolji. Na stazi je lakse voziti RS6 nego M5. To sto Sumaher kontrolise M5 gasom u krivini ne znaci da verovatno iko s foruma to ume da uradi. RS6 ce u rukama prosecnog vozaca u svakoj situaciji biti bolji od M5.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

+1
Pogledajte samo one klipove sa Nürburgringa, Touristenfahren gde se lupaju automobili. Nisam video ni jedan Audi da se okrece i udara u zid, dok je svaki drugi BMW. Cinjenica je da bi TAKO vozio neki M BMW moras da imas dosta iskustva, a i visie od toga.
Floyd napisao:Ima i RS6 svojih prednosti a to su kvatro (sigurnost za slabije vozace) i veci tovarni prostor ako to nekom treba...
Toliko pricas nesto sto nije tacno, da me cak mrzi i da odgovaram. Samo znam da je nova audijeva reklamna kampanja ''Ako si slabiji vozac, kupi RS6 jer ima quattro''.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

AcaKayak napisao:RS6 ce u rukama prosecnog vozaca u svakoj situaciji biti bolji od M5.
Mi ovde pricamo o performansama (na osnovu rezultata testova), krajnjim limitima itd.
E sad sto prosecan vozac (velika vecina kupaca ovakvih automobila) trazi tehniku koja ce "mu pomoci" da bude Schumacher je neka sasvim druga prica.

O sprintu i adrenalinu sa semafora u toj kisovitoj evropi o kojoj Dusan prica, moze svako da zaboravi ukoliko nece da mu se slika nadje u novinama. Kako ce se prosecan vozac snaci na stazi sa jednim ili drugim ne znam...
Dusan napisao:Toliko pricas nesto sto nije tacno, da me cak mrzi i da odgovaram.
Pa ne moras ni da odgavaras kad ne umes da das pametan odgovor nego ovako nesto ;)
Ja tebi lepo odgovorim a ti meni tako...becka skola, nema sta.

Jos si kontradiktoran...gore pricas kako nisi video da audi izlece a BMW-i lete samo tako i da je za njih (zbog RWD-a) potrebno vece iskustvo a ovde kako ne pricam istinu da kvatro nudi sigurnost slabijim vozacima.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

Prosecan vozac nije ''slabiji vozac'', nisam kontradiktoran nego realan. ;)
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Audi A7 izgleda prebrutalno samo kao prizore, i u pokretu. Video sam i seriju 6 GC, impresivna je, ali je A7 impresivniji, i CLS novi takođe ali je A7 impresivniji. Svaki ima nešto svoje (najmanje od svih BMW, malo je mlak), ali mi je A7 najjači.
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Dusan napisao:Prosecan vozac nije ''slabiji vozac'', nisam kontradiktoran nego realan. ;)
Mislio sam na slabije od profi vozaca...u tom kontekstu sam pisao M5 vs RS6.
Da sam hteo da kazem "za lose vozace" tako bi i napisao.
Odgovori