Maserati Levante
Re: Maserati Levante
Dugacak 5 metara, međuosovinsko rastojanje 3m. 15cm duži od Cayenna sa 11cm većim međuosovinskim rastojanjem. Više je dimenzija kao Bentayga, Q7 i GL.
Unlike those, which boast much larger engines, Maserati has given this SUV a standard 430-horsepower, twin-turbo V6 engine. A 275-hp, turbo diesel version will also be available in some markets.
Levante comes with a Maserati eight-speed transmission on all-wheel drive and will hit 60 miles per hour in 5.2 seconds, executives say. Such a time, on paper at least, falls between the 6.1-second sprint time of the $54,700 BMW X5 and the 4.0-second time of the $98,800 BMW X5 M. It’s a hair slower than Bentley’s 5.1-second Bentayga.

Najinteresantnije je sto enterijer izgleda bolje sa pravih slika bez photoshopa (prva slika), nekako se svaki detalj vidi a sa PS se pola zagubi.
Levante comes with a Maserati eight-speed transmission on all-wheel drive and will hit 60 miles per hour in 5.2 seconds, executives say. Such a time, on paper at least, falls between the 6.1-second sprint time of the $54,700 BMW X5 and the 4.0-second time of the $98,800 BMW X5 M. It’s a hair slower than Bentley’s 5.1-second Bentayga.

Najinteresantnije je sto enterijer izgleda bolje sa pravih slika bez photoshopa (prva slika), nekako se svaki detalj vidi a sa PS se pola zagubi.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Enterijer mi je dobar, dosta bolji nego na Ghibliju, mislim da će se ovo fino prodavati. Očekujem još neku top verziju sa 500+ konja ispod haube...
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
+1. Meni se pozadi ne sviđa položaj zadnjeg stakla inače je baš lep. Beli sa cigla enterijerom kida.HKS napisao:Steta sto zeznuse zadnji deo, kad je sve ovako mocno.
Sent from my m2 using Tapatalk
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Bentli je 4.0s ako sam dobro zapamtio.Laki021 napisao: It’s a hair slower than Bentley’s 5.1-second Bentayga.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ma sta Bloomberg zna o kolima, vise puta sam rekao da lupetaju ko nezdravi. Ali podaci za Levante su tacni, pride bice i 3.0 benzinac sa 350ks.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Sad sam na telefonu pa da ne kopam dimenzije.
Malo me zbunjuje kojoj on klasi pripada i ko mu je konkurent.
Ja sam mislio da je X5/Cayenne, medjutim vidim da ga mnogi sad trpaju sa Macanom, F Pace...
Dakle da li je ovo full size SUV ili umanjena verzija,
Ja sam mislio da je X5/Cayenne, medjutim vidim da ga mnogi sad trpaju sa Macanom, F Pace...
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Od x5 je kraci 3.5cm a cayenna 0.5cm, tako da bi trebalo da je sa njima u klasi, ona nova alfa stelvio bi trebalo sa bude u klasi sa macanom i jaguarom.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
X5 i Cayenne nisu full size, Q7 jeste.Laki021 napisao:Sad sam na telefonu pa da ne kopam dimenzije.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ne, Q7 je kamion 

- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
Mali podsetnik, svima kojima ne Levante prelep, sta je maserati dizajnirao pre 10 godina

To je meni i dan danas najlepsi presnji kraj u autoindustriji...
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
A cabrio jedan od najlepsih ikada.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk