Hyundai

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Re: Hyundai

Post od Xepoj87 »

Auto je za Koreju,tamo imaju lepe trotoare,a ne ove divlje kao kod nas,nije ni cudo da uvek nesto fali :mrgreen:
Sacekajte par godina da tamo stignu vesti kakva je divljina ovde,pa ce i oni Hummer tehnologiju da koriste,pa mozda bude neudoban kao Golf :D
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Korisnikov avatar
profesorPROST
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50

Post od profesorPROST »

Hyundai i20 facelift :)

Slika

Slika
Never Say Never Again
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Obratite paznju na ove dve ODVRATNE linije na grilu novog i30 a u prethodnom klipu koji sam postavio njih nema i znak je normalan, prepoznatljiv.
Ovo kako je na ovom drugom klipu je meni licno ocajno, ruzno, neuskladjeno sa linijom auta!!
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

Nasmejan, a ima i brkove :)

Nasjladji su brkovi od Vedoki krema...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Elantra AUTO GODINE U USA !!!

http://www.lajk.ba/novost?k=28&id=28993
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

Uocio sam Hyundai otpad na izlazu iz Mladenovca, prema Rudniku, cisto da imate info.
BTW jel postoji neki program ili dobar sajt za Hy delove za starije modele npr Accenta ili Elantru, prethodne generacije...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Klarksonov pogled na hjundai veloster :)

http://www.topgear.com/uk/jeremy-clarks ... 2012-03-22
Korisnikov avatar
7footer
Reactions:
Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker

Post od 7footer »

Ala filozofira taj Klarkson... :)

i20 i Korsu skoro ne razlikujem na prvi pogled, skoro pa isti.
Pozdrav
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Evo iz PRVE RUKE cene rezervnih NEORIGINALNIH DELOVA za Hyundai i30, po mom broju sasije (Korejski, ne Evropski!!). Posto umete da tupite kako je preskupo, evo cena pa cete da vidite da je u najmanju ruku u rangu sa drugim proizvodjacima...

set kvacila - set kvacila EXEDY 22290 din, IMAM NA STANJU. Imam i komadno sva tri dela, po dva kvaliteta, sve na stanju.
Komadno je skuplje, po meni je bolje ako se vec skida menjac, i placas ruke za to, zamenis ceo set i ne boli te glava, jer se u praksi cesto desi da posle montaze npr. korpe, ode za par hiljada i druk, ili lamela, pa te ceka ista prica(i opet placas majstoru za ruke).

kraj spone - Kraj spone se razlikuje levi i desni, ali im je ista cena, korejski kosta 2260 din, IMAM NA STANJU.

viljuska - Viljuska se razlikuje leva i desna, korejska kosta 8520 din, evropska 6500 din, IMAM NA STANJU. Viljuska dolazi BEZ kugle.

silen blokovi - Imas prednji silen blok viljuske, kosta korejski 1090 din, IMAM NA STANJU. Imas i zadnji silen blok prednje viljuske, kosta 1020 din, IMAM NA STANJU.

prednji i zadnji stabilizatori - Prednje sponice b.stangle imam u tri kvaliteta, cene idu od 1250-1350 din/kom, IMAM SVA TRI KVALITETA NA STANJU. Zadnji kostaju 2200 din/komad, STIZE MI ZA 3 DANA 2 KOMADA.

kugla - Kugla tocka ima u dva korejska kvaliteta, od 1750 do 1950 din/kom. IMAM OBA KVALITETA NA STANJU.

letva volana - Ovo ide za sada iskljucivo u originalu, nemam cenu, okvirno je sigurno bar 1000+ evra, ako dodje do toga da je potrebna letva, provericemo tacnu cenu i rok isporuke.
Korisnikov avatar
Incognito
Reactions:
Pridružio se: 01 Apr 2012, 22:06

Post od Incognito »

Ogi napisao:Elantra AUTO GODINE U USA !!!

http://www.lajk.ba/novost?k=28&id=28993
Sasvim ocekivano.Elantra po meni zasluzuje da bude auto godine u celom svetu jer je po svim aspektima "best buy" u svojoj klasi,a po nekim stavkama i prevazilazi okvire svoje klase ... Pre svega kad je o dizajnu rec. :klanjamse:
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Ogi napisao:Evo iz PRVE RUKE cene rezervnih NEORIGINALNIH DELOVA za Hyundai i30, po mom broju sasije (Korejski, ne Evropski!!). Posto umete da tupite kako je preskupo, evo cena pa cete da vidite da je u najmanju ruku u rangu sa drugim proizvodjacima...

set kvacila - set kvacila EXEDY 22290 din, IMAM NA STANJU. Imam i komadno sva tri dela, po dva kvaliteta, sve na stanju.
Komadno je skuplje, po meni je bolje ako se vec skida menjac, i placas ruke za to, zamenis ceo set i ne boli te glava, jer se u praksi cesto desi da posle montaze npr. korpe, ode za par hiljada i druk, ili lamela, pa te ceka ista prica(i opet placas majstoru za ruke).

kraj spone - Kraj spone se razlikuje levi i desni, ali im je ista cena, korejski kosta 2260 din, IMAM NA STANJU.

viljuska - Viljuska se razlikuje leva i desna, korejska kosta 8520 din, evropska 6500 din, IMAM NA STANJU. Viljuska dolazi BEZ kugle.

silen blokovi - Imas prednji silen blok viljuske, kosta korejski 1090 din, IMAM NA STANJU. Imas i zadnji silen blok prednje viljuske, kosta 1020 din, IMAM NA STANJU.

prednji i zadnji stabilizatori - Prednje sponice b.stangle imam u tri kvaliteta, cene idu od 1250-1350 din/kom, IMAM SVA TRI KVALITETA NA STANJU. Zadnji kostaju 2200 din/komad, STIZE MI ZA 3 DANA 2 KOMADA.

kugla - Kugla tocka ima u dva korejska kvaliteta, od 1750 do 1950 din/kom. IMAM OBA KVALITETA NA STANJU.

letva volana - Ovo ide za sada iskljucivo u originalu, nemam cenu, okvirno je sigurno bar 1000+ evra, ako dodje do toga da je potrebna letva, provericemo tacnu cenu i rok isporuke.

:doubleup:
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
Incognito
Reactions:
Pridružio se: 01 Apr 2012, 22:06

Post od Incognito »

Cene delova su sasvim prihvatljive. ;) Mozda jedino set kvacila ima malo jacu cenu ...
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Kraj spone ko za E klasu :rofl:

salim se naravno, ok su cene skroz :) Samo je pitanje koliko cesto moras da menjas :D
Odgovori