Xepoj87 napisao:-Navigacija na Mercedesu radi vec 2 godine,sa sve mapom SrbijeNexT napisao:Ja volim svu opremu, nek ima i onaj parfem ko novi S, ali da oprema radi ono sto joj ja kazem.
- Bixenon - vrh
- Prskalice za pranje istih, iako ne sluze nicemu - sjajno, izlaze iz branika ko mali teleskopi (moj model ima posebno izvuceno dugme za njih, pa ne prska i kad ne treba)
- Prednji i zadnji parking senzori - sjajno, pogotovo kad rade kao na E klasi.
- Vel'ki ekran navigacije sa DVD - vrrh, iako navigacija ne radi u srbiji i nije touch, pa je komplikovano unosenje adresa, enterijer odlicno izgleda
- Klima u 4 zone - ku*cu ne valja, tj nepotrebna je i ona u dve, al auto ima i pozadi displej(sve 4 zone drzim na istoj temp uvek)
- Autom.svetla - ionako moraju uvek da budu upaljena, pointless
- Autom.brisaci - sjajno (ako je podeseno da radi kako treba)
- Samozatamnjujuci retrovizoro - novi tocak u autoindustriji, pogotovo u Srbistanu gde svaki treci auto obara avione farovima, ili voze Punto Classic.
- Autom. sklapanje retrovizora - Fuuuucking epic stvar. Obozavam.
- Grejaci sedista - sve dok ih sam palim, ok stvarcica.
- Automatsko obaranje naslona za glavu - sjajno, traumiras ljude koji sede pozadi
- Ona fora, kliknes rucicu migavca, on odradi 3x i prestane - oskara za gospodina, molicu.
- HOLD funkcija - sjajno za ljude koji nemaju osecaj za kvacilo.
Nesto sam zaboravio. Ugl, volim igracke.
Zao mi je sto nemam potpuno el kontrolisanje sedista prednjih. I sto nemam kameru za rikverc. I sto nemam ventilaciju u sedistima. I sto nemam LED drl....
-Prskalice su super stvar,ali bi bilo lepo da mozes sam da ih palis,gasis,ili barem da utices kada da prskaju,i ne prskaju.
-Automatski brizaci- najveca glupost ikada izmisljena. Mala kapljica mu padne na senzor,on brise,a moze kofa vode da padne,ako ne dokaci senzor iznad retrovizora,ne reaguje...
Drugar ludi sa tim na ML-u.
A ja licno bih uveo jos jedno 2 nivoa brzine brisaca,to mi fali
Za ostalo se slazem.
Pogotovo ja koji sam opsednut gadgetima,i opremom kod kola
Manje vise sva oprema postane neophodna kad je covek proba, malo se navikne i navuce

Ali slazem se za auto brisace, to zna da bude iritantno, pogotovo kad kisa samo brljavi.
Posebno bih istakao Heads-Up kao sjajnu stavku, olaksava voznju i uzivanje i pozitivno utice na bezbednost.