2014 Mercedes CLA
Re: 2014 Mercedes CLA
Ne moze sedan te klase nikako da izgleda lepo kao klase iznad... Jednostavno,hatch je hatch i retko odusevi u sedan verziji,pogotovo sto su ga ovde jos zamutili sa kupe-sedan verzijom...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
prekrasan auto
jos jedan na listi za kojim cu patiti

jos jedan na listi za kojim cu patiti

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Sviđa mi se auto, samo ne mogu da se otmem utisku da će sa opremom kao na snimku koštati koliko i E klasa. 

Širim haos!
Pa pazi,35.000 neki jaci motor,sa opremom moze da dogura do nekih 55-60.000e 
Ali takav automobil vidis samo na snimku i u kucama od po par miliona
Takvi primerci su u razmeri 1:100.000...
Cak i ja koji sam opsednut opremom i kada bih imao para,sve moguce i sto mi treba i ne treba,stavio,smatram da ima par stvari koje jednostavno nisu uopste potrebne...
Kuka i zadnja zavesica su ti recimo oko 2.000e... Ajde ti sada meni reci da ti to treba,pogotovo po toj ceni na ovakvom automobilu
Onda Iphone priprema je 600e,a bez toga mozes preko bluetootha,auxa,hard diska,usb-a,SD kartice,DVD-a,CD-a i ne znam ni ja cega jos da pustas muziku,tako da ti Iphone zaista nije preko potreban
Daljinski grejac motora je oko 2.000e... Ono kao,da ti ne dam...
I tako realno,primerak koji je namunjen i izgleda kao babaroga,zahvaljujuci kvalitetnim Mercedesovim paketima opreme moze od 35.000 za klot da dodje na 45-50.000e i da ni sam ne mozes da se setis sta sve od opreme ima i sta sve mozes da mu cackas
Ali tu vec pricamo o motorizaciji koja tera ovaj auto oko 6.5s do 100...
Konkretno,da ti spolja izgleda ovako,to ti je panorama,AMG paket i paket svetala,sve zajedno oko 6.000e...
Unutra stavis jos premium entertainment i ti si zavrsio jedan brutalno zajeban automobil koji izgleda kao ovaj sa snimka,unutra je brutalan,ima moje ozvucenje sa Harman/Kardonom i ovim stvarima sto sam gore nabrojao,automatik,sportska AMG sedista,sportski volan,alu papucice,menjac i sto sta jos za 10.000e opreme...
A kome je nebitan entertainment,jer Mercedes dolazi sa super zvukom i u standardu,on moze na druge stvari da pukne tih par hiljada,a i ne mora,ima namunjen auto

Ali takav automobil vidis samo na snimku i u kucama od po par miliona

Takvi primerci su u razmeri 1:100.000...
Cak i ja koji sam opsednut opremom i kada bih imao para,sve moguce i sto mi treba i ne treba,stavio,smatram da ima par stvari koje jednostavno nisu uopste potrebne...
Kuka i zadnja zavesica su ti recimo oko 2.000e... Ajde ti sada meni reci da ti to treba,pogotovo po toj ceni na ovakvom automobilu

Onda Iphone priprema je 600e,a bez toga mozes preko bluetootha,auxa,hard diska,usb-a,SD kartice,DVD-a,CD-a i ne znam ni ja cega jos da pustas muziku,tako da ti Iphone zaista nije preko potreban

Daljinski grejac motora je oko 2.000e... Ono kao,da ti ne dam...
I tako realno,primerak koji je namunjen i izgleda kao babaroga,zahvaljujuci kvalitetnim Mercedesovim paketima opreme moze od 35.000 za klot da dodje na 45-50.000e i da ni sam ne mozes da se setis sta sve od opreme ima i sta sve mozes da mu cackas

Ali tu vec pricamo o motorizaciji koja tera ovaj auto oko 6.5s do 100...
Konkretno,da ti spolja izgleda ovako,to ti je panorama,AMG paket i paket svetala,sve zajedno oko 6.000e...
Unutra stavis jos premium entertainment i ti si zavrsio jedan brutalno zajeban automobil koji izgleda kao ovaj sa snimka,unutra je brutalan,ima moje ozvucenje sa Harman/Kardonom i ovim stvarima sto sam gore nabrojao,automatik,sportska AMG sedista,sportski volan,alu papucice,menjac i sto sta jos za 10.000e opreme...
A kome je nebitan entertainment,jer Mercedes dolazi sa super zvukom i u standardu,on moze na druge stvari da pukne tih par hiljada,a i ne mora,ima namunjen auto

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Hmm...

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Meni licno ne izgleda lose, 29000 evra koliko kosta klot u Njemackoj (nesto slicno ovom sa slike) je previse novca za taj auto, poucen iskustvima sa A klase kod nase ce kostati 27-28 hiljada evra klot sto je i dalje puno ili previse blizu C klasi
E sad kontam da ce neka realna cijena kad dodje do prvih snizenja biti oko 25000 evra sto je po meni ok, sjetite se samo koliko je kostala C klasa w204 kad je izasla a sada je vec dugo osnovna cijena auta oko 30000 hiljada evra...

E sad kontam da ce neka realna cijena kad dodje do prvih snizenja biti oko 25000 evra sto je po meni ok, sjetite se samo koliko je kostala C klasa w204 kad je izasla a sada je vec dugo osnovna cijena auta oko 30000 hiljada evra...
Kod nas ce pocetni biti oko 25.000e...
Ovo mora uzivo da se vidi...
Nekako mi je preveliki napred. Presirok, previse naglaseni otvori, maska... Trebaju mu 18ice da bi felna bila veca od fara...
Nekako mi je preveliki napred. Presirok, previse naglaseni otvori, maska... Trebaju mu 18ice da bi felna bila veca od fara...
Ove ''osnovne'' feluge su jako ruzne, ne samo kod CLA vec i kod ostalih (ML, CLS...)
Ma ceo je ruzan.
NexT napisao:Ovo mora uzivo da se vidi...

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Kao neki koreanac, takve su mu linije i takav utisak mi daje sa ove slike. Da ne znam da je MErc, nikad ne bih rekao da je ovo nemac i jos Mercedes dizajnirao.