Izbor polovnog automobila
Re: Izbor polovnog automobila
Pa zapravo je i zdravije sto krenes nakon 15s nego da radi u leru nekoliko desetina minuta.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Evo cale presao 200.000k sa Octavijom.
Prvo sto polako odlazi je trap i kvacilo, iako je zamajac skoro skroz u redu, pocinje da trese polako kao Polo sto je tresao kad je korpa otisla
Ali 200.000 a sve fabricko na njoj (sem delova koji se menjaju na malom i velikom servisu i kocnica sa diskovima)
Prvo sto polako odlazi je trap i kvacilo, iako je zamajac skoro skroz u redu, pocinje da trese polako kao Polo sto je tresao kad je korpa otisla

Ali 200.000 a sve fabricko na njoj (sem delova koji se menjaju na malom i velikom servisu i kocnica sa diskovima)

Octavija je odličan auto ali je ovaj dečko tražio samo nemački auto. Octavija sa za te pare skoro pa moze uzeti relativno mlada i u finom stanju. 2006. ili 2007. godiste.
Pitao je prvog taksistu i ovaj ga povezao s majstorom. Ovaj došao,odvukao ga i posle pola sata kaže: viđe,pa ovo nije tdiVladapetr napisao:Koliko god da je prešao, isto bi bilo. Taj auto se nikada i nikome ne kvari.
Zato kad je ovde kolega letos pitao gde u CG da nadje majstora za Golfa jer mu je crkao i ne može nazad, svi VW fanovi ćute. Naprosto, ne znaju nijednog majstora za auto, nikad im nije trebao

t
Taj se onda ne računa
Mislim da smo malo zatrovali temu

Ima dosta teorija, ja sam samo lenj da čekam...Scuderia napisao:Pa zapravo je i zdravije sto krenes nakon 15s nego da radi u leru nekoliko desetina minuta.
Mislim da smo malo zatrovali temu

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
A neka Astra G sa isuzu 1.7 motorom ne radi?
Boringly average, but also perfect for school run mums
2.0 d(t)i, ne 1.7
Hoće čovek švapski
Hoće čovek švapski

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Kakav je 406 Coupe za održavanje? 2.0 benz 136ks? Prilično jeftino mogu da se kupe, a deluje ozbiljan auto.
Mozda da pozoves citroen-peugeot servis Svileni u Nisu, oni su odrzavali jedan takav duze vreme, korektni su, realni i znaju sve o psa.
Edit: prevideo sam, taj je bio 3.0 ali svakako pokusaj ne moze da odmogne.
Edit: prevideo sam, taj je bio 3.0 ali svakako pokusaj ne moze da odmogne.

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Meni je to prelep auto!
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Meni nikad nije legao, nekako mi nedefinisan
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Jedan od najlepših Pugova ikada, 407 Coupe je rugoba u odnosu na 406.
Meni taj 2.0 benzin, opusteno trosi 12 litara po gradu... 

Preneću informacije o Bori...
Astra G - to sam ja preporučio i odgovor je ne - nikako. Zasto,ne znam, meni bi bila apsolutni favorit.
Oktavija - tesko valjana za pare koje kosta Bora (oko 3500e).
Astra G - to sam ja preporučio i odgovor je ne - nikako. Zasto,ne znam, meni bi bila apsolutni favorit.
Oktavija - tesko valjana za pare koje kosta Bora (oko 3500e).
+1TheWickerMan napisao:Jedan od najlepših Pugova ikada, 407 Coupe je rugoba u odnosu na 406.