Izbor za kupovinu SUV
Re: Izbor za kupovinu SUV
Deca ???!!! 
Ja bi na tvom mestu A6 Allroad 3.0 Bi TDI
Veci gepek od Q5, bolje lezanje, udobnije od Q5
Ista cena kao sa SQ5 ...Takodje odlicno drzi cenu ... Vise prostora nego u Q5
Mislim da su ista ubrzanja ... Ja bi Allroad
Al to sam samo ja

Ja bi na tvom mestu A6 Allroad 3.0 Bi TDI
Veci gepek od Q5, bolje lezanje, udobnije od Q5
Ista cena kao sa SQ5 ...Takodje odlicno drzi cenu ... Vise prostora nego u Q5
Mislim da su ista ubrzanja ... Ja bi Allroad
Al to sam samo ja

I daa umalo da zaboravim najveci plus A6 allroad-a u odnosu na SQ5
Vazdusno vesanje kao standard ... Jel ima u ponudi za Q5 ? Mislim da nema uopste.
Vazdusno vesanje kao standard ... Jel ima u ponudi za Q5 ? Mislim da nema uopste.
Nema u ponudi za Q5, jbga. To jeste stvarno ludačni auto ali odbijam da vozim paprikare.
Samo ako je RS6.
Ipak je SQ5 malo egzotičniji i lepši.

Ipak je SQ5 malo egzotičniji i lepši.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Jeste a6 allroad osetno bolji auto, ali ne koliko je sq5 lepsi 
Послато са GT-N7100

Послато са GT-N7100
Osetno je i skuplji sa opremom i motorom koji mene zanima.
Hi all,
Thanks to the Audi VIP service I was able to test drive an A6 allroad with the same engine as the SQ5 for two days.
I wanted to find out the difference in ride comfort between the two of them
I don't want to go into too much detail, but I can summarize as follows
A6 better than SQ5 in terms of:
- ride comfort... it is a huuuuuuuuuuuuge difference, in the allroad you hardly feel anything, the suspension is ultracomfortable
- back seat space (knee space)
SQ5 better than A6 allroad in terms of:
- the exhaust sound is much more pronounced in the SQ5; outside it is more or less the same, but inside the car it is much loader in the SQ5
- the gearbox is programmed more sporty in the SQ5; the S mode in the allroad is still pretty comfortable, while in the SQ5 it is quite brutal
- the trunk is much more practical in the SQ5; the cover in the allroad seemed even low quality
- slightly more interior width
- panoramic sunroof is much bigger in the SQ5
Basically both cars are equally fast to drive (the SQ5 a little faster), steering is the same.
The big difference is the sensation, more noise and hard suspension in the SQ5, quiet and comfortable in the allroad.
All the rest is more or less the same (dashboard, options...)
Anyhow, if you like the sensation of driving the SQ5 is best, if you prefer fast comfortable cruising, the allroad is your choice
http://www.myaudiq5.com/index.php/topic ... bo-vs-sq5/
Thanks to the Audi VIP service I was able to test drive an A6 allroad with the same engine as the SQ5 for two days.
I wanted to find out the difference in ride comfort between the two of them
I don't want to go into too much detail, but I can summarize as follows
A6 better than SQ5 in terms of:
- ride comfort... it is a huuuuuuuuuuuuge difference, in the allroad you hardly feel anything, the suspension is ultracomfortable
- back seat space (knee space)
SQ5 better than A6 allroad in terms of:
- the exhaust sound is much more pronounced in the SQ5; outside it is more or less the same, but inside the car it is much loader in the SQ5
- the gearbox is programmed more sporty in the SQ5; the S mode in the allroad is still pretty comfortable, while in the SQ5 it is quite brutal
- the trunk is much more practical in the SQ5; the cover in the allroad seemed even low quality
- slightly more interior width
- panoramic sunroof is much bigger in the SQ5
Basically both cars are equally fast to drive (the SQ5 a little faster), steering is the same.
The big difference is the sensation, more noise and hard suspension in the SQ5, quiet and comfortable in the allroad.
All the rest is more or less the same (dashboard, options...)
Anyhow, if you like the sensation of driving the SQ5 is best, if you prefer fast comfortable cruising, the allroad is your choice
http://www.myaudiq5.com/index.php/topic ... bo-vs-sq5/
Uh... A6 allroad je ko za mene pravljen
Normalno je da je vise zvuka i zivlje u SQ5 jer je izolacija malo slabija i ima onu stvar Perfonmance exhaust sistem (mislim da se ona nudi kao opcija u Allroad)
Menjac je podesen sportskije jer je S
A nije spomenuo da je veci prtljaznik, samo da je prakticniji
Nema veze tu smo da ti ponudimo alternative drug moj jer nije malo dati toliko para, a ne uzimati u obzir i ostale automobile
Cisto da ti budes siguran da je to to sto zelis druze.
Normalno je da je vise zvuka i zivlje u SQ5 jer je izolacija malo slabija i ima onu stvar Perfonmance exhaust sistem (mislim da se ona nudi kao opcija u Allroad)
Menjac je podesen sportskije jer je S
A nije spomenuo da je veci prtljaznik, samo da je prakticniji

Nema veze tu smo da ti ponudimo alternative drug moj jer nije malo dati toliko para, a ne uzimati u obzir i ostale automobile
Cisto da ti budes siguran da je to to sto zelis druze.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
S ekonomske tačke kupovina najskuplje verzije modela koji je na zalasku nije pametan potez, ali dobro...kako mu volja. Nov ne bih razmatrao, tu bih uvek dao prednost Macan-u koji je svežiji model...ako se krećemo u krugu šire porodice
. Kod polovnjaka gore pomenuta mana, postaje prednost jer će moći da se kupi skoro nov auto s dobrim popustom.

SQ5 nema LED farove,samo Xenon.
Meni je to bas smor.
Meni je to bas smor.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Macan mi je tako ženski auto da ga ne bih ni pogledao. 
Smor je i meni što nema LED ali jbga.

Smor je i meni što nema LED ali jbga.
https://www.youtube.com/watch?v=cDh0ot64Fio
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Da li je SQ5 u prici prvenstveno jer je jak dizel SUV ili ga zelis kao "sportski auto"? Ako je prvi razlog presudan, onda mi ovo ima smisla. U suprotnom, uzeti ga kao sportski auto, to je po meni promasaj...
Napisao sam juče šta želim.
Da mi treba sportski auto nikako ne bih birao ovako nešto. Treba mi auto za svaki dan koji je zabavno voziti.
Evo i sepang blue sa black optikom...
https://www.youtube.com/watch?v=ocpYFvLfocY
Da mi treba sportski auto nikako ne bih birao ovako nešto. Treba mi auto za svaki dan koji je zabavno voziti.
Evo i sepang blue sa black optikom...
https://www.youtube.com/watch?v=ocpYFvLfocY
Klot
Macan je odlican predlog, ali ti se ne svidja ni on.