Pa smesno je sto sam odometrima i raznim isntrumentima merio razdaljinu samo kada idem biciklom

Moje biciklo kaze da od moje kuce do GSP u NS (to je prakticno na samom ulazu) ima 35km.
Do posla imam odatle jos max 5km (iza pozorista radim).
Ono sto mene psihicki ubija u ovoj varijanti jeste jebeni parking u NS. Firma mi je u samom centru NS, nije moglo centralizovanije. Ne znam kome to pade na pamet.
Pa obicno trazim parking previse za moj ukus. Na kraju pocnem da ludim. Potrosim vise vremena trazeci parking, nego vozeci se do posla.
Mozda sam previse izbirljiv, ali ja trazim mesto na kome apsolutno necu nikome smetati ni u najludjim varijantama, jer ne zelim da mi neko silji onu stvar na autu.
Razdaljinu do ulaska u Futog kolima spicim za 18 minuta. Onda odatle krece NS prakticno, guzvaja i onda polako, retko kad prekrsim ogranicenje, sto u praksi znaci do 60km/h.
Sve ukupno: Ako iz BP krenem u 0630, i ako imam problema sa parkingom, kasnim na posao max par minuta, mozda ni toliko, radim od 0730.
@aleksa
Hleb je bolji nego igde u NS sto sam imao prilike da jedem. Mislim i na uopste pekarske proizvode razne modele kifli i budalastina, ne volim ja to licno, ali sam primoran cesto da jedem.
U NS ima veci izbor dobrih rostilja.
Ali ne mozes takve stvari porediti u varijanti mala - velika sredina. Jer ko ce u BP otvarati neki luksuzni rostilj chudo mudo dojajni? To u NS BG prolazi. Ovde ne. Ovde se ljudi ne hrane toliko napolju. Valjda zato i dolaze da zive ovde
@vladapetr
Alternativni prevoz nije toliko bas los. Bolji je dosta od proseka Srbije, sigurno. Ali ja ga ne volim. Autom se vozim, kao da sam u svici, a busom ne

Kada bi napravili brzu prugu BP-NS, kontam da bi nekretnine skocile ovde.
Mada ni sad nisu male cene, 700-800e, a i dalje se zida, i dalje se kupuje. Ne pada cena, toliko je zadnjih 10 godina.