DDOR BG CAR SHOW 05

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: DDOR BG CAR SHOW 05

Post od Floyd »

BG i NS i nisu pravi sajmovi.

I mene nervira kad se klinci u Ženevi igraju u automobilima od 200k evra ali poenta sajma je da sve bude dostupno za razgledanje.

M2 nisam ni stigao da vidim jer su ghetto style balavci i njihove istetovirane "rumunke" pravili selfije unutra.
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Slazem se, ako si prodao auto makni ga sa sajma ili ga ostavi tu i dalje i dozvoli ulazak.

Da ne kazem kada prodaju recimo golfa tdi i zakljucaju a imaju jos 20 takvih na lageru.

Seljana.

Послато са GT-N7100
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Ja i razumem prodavce. Na sajmu se skupi svakakve stoke od ljudi koja ne ume da civilizovano ponasa. Ophode se prema autima,a i prema hostesama kao prema djubretu. Takvih ima bas mnogo i njima bi valjalo i zabraniti ulaz.
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Post od goblin »

+1
Pogotovo ne bi svakome dozvolio ulazak u ekskluzivnije modele. Da se razumemo, prodavci unapred poznaju 80% svojih potencijalnih kupaca, ako na to dodamo da iskusan prodavac i na prvi kontakt moze koliko toliko da oceni da li je neko ozbiljan kupac, tu se ostavlja jako mala sansa da se zamere nekome ko se bas nameracio da kupi neki ekskluzivniji auto a nisu mu dozvolili da sedne na sajmu.
Na kraju krajeva, takvi automobili se i ne kupuju na sajmu vec u salonima i ruckovima po restoranima....
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:

Post od Ivan »

Stoke ima svuda, sto ne znaci da opravdavam postupke izlagaca.

Послато са GT-N7100
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Ja sam kao klinac drndao radio u sl mercedesu a sad u mazdu ti ne daju da udjes. Secam se u avensisa kad sam seo otprilike su repetirali pistolje i prisli da mi 'daju informacije'. Debilizam. Dok u salonu imas vise slobode.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Znas kako Mazda je Mazda , Mecka je gazda.
Oduvek su imali najbolje uredjen deo na sajmu.I najcivilizovaniji za posetioce.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
milosg
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2014, 01:20
Garaža: XC90 D5

Post od milosg »

Meni je u većini slučajeva neprijatno da uđem u bilo koji auto, kad realno nisam kupac. I uvek se naježim kad vidim koliko su ljudi nepažljivi, zakače jaknom (rajsferšlusom) ili torbom lak, drndaju i pomeraju grubo sedišta, pokušavaju da okreću volan u mestu itd. Ali ono, kapiram koliko je bez poente izlagati zaključane automobile.
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

Malo trziste, pa se I izlozeni modeli prodaju umesto da sluze samo za demo.

Mene su u zenevi zaustavili jer sam pokusao sa udjem u bentli mulsan u farmerkama sa rajfeslusom na dzepu pozadi. Jeste krajnje nepazljivo sa moje strane, ali me nisu zaustavili da udjem u porse 997, jaguar xfr I slicno
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:

Post od Ivan »

Toga svuda ima, cak i u zenevi, promocija i reklama kosta, ne samo u zakupu mesta vec i u sitnoj estetskoj steti koju ce pretrpeti izlozbeni primerak, bas zbog toga se i daju ispod cene.

E sada sto seljaci od izlagaca pokusavaju hoce da se dzekiraju bez pokrica to je druga stvar :)

Послато са GT-N7100
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

milosg napisao:I uvek se naježim kad vidim koliko su ljudi nepažljivi, zakače jaknom (rajsferšlusom) ili torbom lak, drndaju i pomeraju grubo sedišta, pokušavaju da okreću volan u mestu itd.
"Dzepovi" na vratima su na svim izlozenim automobilima na sajmu, a bogami i na onima u salonu fino ogrebani / odrani od obuce. Na to cak i prodavci kazu - jbg, mora tako.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:

Post od Ivan »

Inace jel neko primetio da uglavnom povade upaljace i sve gluposti koje nisu fiksirane, kazu kradu ljudi :D

Послато са GT-N7100
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

goblin napisao:+1
Pogotovo ne bi svakome dozvolio ulazak u ekskluzivnije modele. Da se razumemo, prodavci unapred poznaju 80% svojih potencijalnih kupaca
Očigledno ne kapiraš razliku između sajma i prodajnog salona. To i nije toliki problem koliki je što ni organizatori tih sajmova ne kapiraju :)

BG salon izgleda kao pijaca za nove automobile :)
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

Slazem se Floyde, daleko je to od sajma. Iako se u poslednje vreme trude da imaju i ekskluzivnije modele, evo ove godine je tu npr. Bentley, ipak je to daleko od izlozbe automobila sto je po meni sajam.

Zakljucane nove modele visoke klase mogu videti i ispred Fransa ili nekog drugog ekskluzivnijeg mesta, na sajmu bi trebalo da mogu i da sednem u taj auto, osetim materijale pod prstima, pogledam da li je pregledan, koliko je prostran itd. Moram da "molim" da me puste u Mazdu 3, to je po meni bas ponizavajuce za mene kao posetioca.

Kada sam bio na IAA u Frankfurtu, nisam mogao da sednem u Aston Martin, Lambo, Bentley, Ferrari, Brabuse, Mansory i Zondu. Sve ostalo je bilo otkljucano, cak su me pustili i u Zondu R nakon sto sam kulturno pitao. Znaju u Paganiju da student ne kupuje Pagani ali zele da ti ugode.

Na IAA sam poredio materijale u S klasi sa obicnom kozom i Designo kozom, ne ocekujem to u BGu, ali ne ocekujem ni da je Mazda zakljucana. To je zapravo i razlog sto ne idem na sajam u BG.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Mene ni u Ženevi, ni u Frankfurtu nisu pustili u Mazdu.
Odgovori