BEST BUY ZA 4200e
Re: BEST BUY ZA 4200e
Србија је вечна док су јој деца верна!
Da li uopšte imaš ideju koliko košta vožnja i posedovanje BMW?
Tapatalk
Tapatalk
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
Vidi, imas dve varijante , racionalno i iracionalno. Ovaj bmw ce te kostati kao Honda Civic , sto je prodao Delija, ako si je video vec nakon dve godine . Plus je registracija preko 500 €. Treba da se ogranicis na klasu , pa polako. Uzmes 3 koji ulaze u uzi izbor , pa trazis. Moj savet , ovako neces nikad nista kupiti
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Koliko Nidzo?
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Imao sam slicnog 520i e39, izuzetno zahvalan auto i jeftin za odrzavanje osim vece potrosnje benzina (u proseku 10l kombinovano).
Neuporedivo bolji auto od 156ice, pa cak ni novija 159 ne moze ravnopravno da mu parira jer je auto nize klase.
Proveri samo dobro limariju, ako je bio cuknut negde hoce korozija da krene, valjda je samo povrsinska zastita.
Moj je imao 300.000km na satu i trosio je liteu ulja na 10.000km, osim toga je savrseno radio, a posle 2001 su te probleme sa potrosnjom ulja resili.

Послато са GT-N7100
Neuporedivo bolji auto od 156ice, pa cak ni novija 159 ne moze ravnopravno da mu parira jer je auto nize klase.
Proveri samo dobro limariju, ako je bio cuknut negde hoce korozija da krene, valjda je samo povrsinska zastita.
Moj je imao 300.000km na satu i trosio je liteu ulja na 10.000km, osim toga je savrseno radio, a posle 2001 su te probleme sa potrosnjom ulja resili.

Послато са GT-N7100
Pošto su standardni potrošni delovi? Ovi drugari što voze Bimere se gađaju nekim užasavajućim ciframa. Kočnice, diskovi, servisi, itd...
Tapatalk
Tapatalk
Koje su to cifre, bas me zanima?
Ovde je skupa samo registracija, posto je 2.2.
Izadje verovatno oko 450e, posto je preko deset godina star.
Sent from my Sony
Ovde je skupa samo registracija, posto je 2.2.
Izadje verovatno oko 450e, posto je preko deset godina star.
Sent from my Sony
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Servis je malo skuplji jer staje 6l ulja posto je redni sestak u pitanju i ima 2 filtera kabine, po jedan za svaku stranu, inace ima fantastican zvuk, bas zvuk motora, ne izduva.
E39 i e46 su daleko pristupacniji za odrzavanje od svojih naslednoka e60 i e90, a mozda bih rekao i pouzdaniji cak.
Послато са GT-N7100
E39 i e46 su daleko pristupacniji za odrzavanje od svojih naslednoka e60 i e90, a mozda bih rekao i pouzdaniji cak.
Послато са GT-N7100
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Meni drugar priča drugu priču za održavanje E39, ovo mu je drugi po redu a već 20 godina vozi samo BMW. Tipa neka posuda pored hladnjaka je 15k dinara,diskovi skupi i tako dalje. Komp ABSa je valjda 29k i tome slično. Nikako ne deluje jeftino.
Komp ABS-a, posuda pored hladnjaka?
Pricas kao da to menjas na svakih 20k km, a ne 300
Koji to pristojan auto nema kvar od 250e?
Diskovi se stavljaju kao i na svaki drugi brand, nema tu razlike.
Zadnje plocice mozes da stavis za manje od 20e, prednje za manje od 30e.
Pricas kao da to menjas na svakih 20k km, a ne 300

Koji to pristojan auto nema kvar od 250e?
Diskovi se stavljaju kao i na svaki drugi brand, nema tu razlike.
Zadnje plocice mozes da stavis za manje od 20e, prednje za manje od 30e.
- TheWickerMan
To da li se menja jednom ili svaki drugi dan ne menja konstataciju da je skupo.
Dobar E39 je i inače jako teško naći jer smo ih prošle godine pregledali desetine i većinom su bili za solidno ulaganje. Svaki auto se kvari, to se ne spori.Motor je zajeb na njima, poznat problem na M52 zbog stublina od neodgovarajućeg materijala. Čak i naslednik M52 TU sa duplim VANOSom voli da srče ulje. Eto Ivanov nije srkao i sigurno ne srče svaki ali na taj detalj treba obratiti pažnju.
Dobar E39 je i inače jako teško naći jer smo ih prošle godine pregledali desetine i većinom su bili za solidno ulaganje. Svaki auto se kvari, to se ne spori.Motor je zajeb na njima, poznat problem na M52 zbog stublina od neodgovarajućeg materijala. Čak i naslednik M52 TU sa duplim VANOSom voli da srče ulje. Eto Ivanov nije srkao i sigurno ne srče svaki ali na taj detalj treba obratiti pažnju.
Naravno da menja celu sustinu price.
Iskreno, ne vidim sta je tu skupo?
Ima taj komp ABS-a i za 100e, ako se iscimas pa sam narucis deo preko ebaya ili negde drugde.
A za Alfu 156 isto kosta recimo.
Koliko su to skupi diskovi za e39, a koliko su za recimo Alfu 156?
Iskreno, ne vidim sta je tu skupo?
Ima taj komp ABS-a i za 100e, ako se iscimas pa sam narucis deo preko ebaya ili negde drugde.
A za Alfu 156 isto kosta recimo.
Koliko su to skupi diskovi za e39, a koliko su za recimo Alfu 156?
- TheWickerMan
Ne vidim kakve veze ima 156 sa pričom o BMWu kad je 156 niža klasa od E39?
Neće/ne ume/ne zna svako da naruči sa E-Baya, a i 100 evra je skupo, po meni, za dva parčeta plastike zalemljena sa jednim čepom. Tebi možda nije, meni jeste
Neće/ne ume/ne zna svako da naruči sa E-Baya, a i 100 evra je skupo, po meni, za dva parčeta plastike zalemljena sa jednim čepom. Tebi možda nije, meni jeste

IVane drzuze delje ti odlicno ova bembara- ali ona sto sam ja postavio mi je lepsa stvar ukusa ko koju boju voli 

Србија је вечна док су јој деца верна!