BMW serija 3 (F30)
Re: BMW 3-Series Touring
Dobre felne na ovom zadnjem 

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Meni se nije sviđalo preterano to sa farovima na slikama, ali čim sam video uživo bilo mi je jasno da je to prava stvar, odlično je u prirodi.
Kad vidite auto uzivo, komentarisite 
Prelep je

Prelep je

-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Ovaj dizajn je bas ono sto je trebalo BMW-u, dobro je sto nisu kao Audi preslikali prednji kraj sa ostalih modela..
Ma nisu uopste... Dok nisam prosao ispred kola,200m sam se pitao da li je u pitanju Bmw 3 ili Bmw 5 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
ako je ovo

i ovo

isto - moras pod hitno kod oftamologa

i ovo

Pa ne bih se slozio da lice...ok, nije razlika kao izmedju C i E klase ali ipak postoji za razliku od Audija.
Xepoj87 napisao:Ma nisu uopste... Dok nisam prosao ispred kola,200m sam se pitao da li je u pitanju Bmw 3 ili Bmw 5
Isti sluicaj, od pozadi ih ne mos razlikovati, samo pokusavas da procenis velicinu auta ne bi li pogodio koji je

No dobro, zadnji rkaj extra izgleda na oba tako nije frka.
NexT napisao:ako je ovo
i ovo

Nidje veze. A pazi grill kod audija

Audi je nepopravljiv

Naravno,lepi automobili,bez pitanja...
NexT, ja mislio na zadnji kraj
Scuderia,pa sta pricas o grill-u,kada je i na Bmw-u maska identicna?
Samo sto je Audi opste poznat po jajima
Sada su poceli da preteruju sa skoro svim istim detaljima na kolima...
Jedino je Mercedes ostao da se modeli bas razlikuju,a koliko vidim po netu,izgleda da ce uskoro i oni da podju laksim putem...
Svi ti automobili su super i lepi i sve,ali volim raznolikost i smatram da je i te kako bitno da ne budu isti modeli... Barem se ja gnusam toga.
NexT, ja mislio na zadnji kraj

Scuderia,pa sta pricas o grill-u,kada je i na Bmw-u maska identicna?

Samo sto je Audi opste poznat po jajima

Jedino je Mercedes ostao da se modeli bas razlikuju,a koliko vidim po netu,izgleda da ce uskoro i oni da podju laksim putem...
Svi ti automobili su super i lepi i sve,ali volim raznolikost i smatram da je i te kako bitno da ne budu isti modeli... Barem se ja gnusam toga.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Grill kao detalj kod bmwa i audija nemaju ama bas nikakvih zajednickih tacaka. Grill je na audiju 80% prednjeg kraja, dok bmwovi 'bubrezi' vise predstavljaju znak nego gril
Isti su i na prvoj i na zadnjoj petici i bice i ubuduce. 
Inace audi jeste isti, ali lepi su mi i pored toga i raspoznajem svaki, mada 99% ljudi sa kojima sam pricao nema sanse da izvali koji je koji model.

Inace audi jeste isti, ali lepi su mi i pored toga i raspoznajem svaki, mada 99% ljudi sa kojima sam pricao nema sanse da izvali koji je koji model.
Kod audija je sada problem sto A6 i A8 izgledaju kao A4.
Stavr je u tome da A4 ne izgleda kao A6 vec A6 kao A4 ako shvatate sta hocu da kazem
Dakle kad vidim na ulici A6 ja mislim da je A4 dok ne vidim oznaku
A8 je samo malo veci al opet ista stvar 
Stavr je u tome da A4 ne izgleda kao A6 vec A6 kao A4 ako shvatate sta hocu da kazem

- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
3 и 5 су скоро идентични када их гледаш од назад и од назад 3/4
Ем је 3 такође повелика тако да једино предњи део док не видиш не можеш бити сигуран...
Ауди цареви.
Скоро, не сећам се с ким сам ишао угледамо неки Ауди, нема шансе да провалиш да ли је А6 или А8 са стране (а још нема ни ознаке), и онда гвирнем унутра и видим да је А8... Пре тога се расправљамо да ли је 6, 7, 8, 5 СБ (гледано са стране)!
Ем је 3 такође повелика тако да једино предњи део док не видиш не можеш бити сигуран...

Ауди цареви.

Скоро, не сећам се с ким сам ишао угледамо неки Ауди, нема шансе да провалиш да ли је А6 или А8 са стране (а још нема ни ознаке), и онда гвирнем унутра и видим да је А8... Пре тога се расправљамо да ли је 6, 7, 8, 5 СБ (гледано са стране)!
Pozdrav
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Meni su od napred svi slicni osim A8, A8 se razlikuje iz aviona iako je na slican fazon. Od pozadi su mi isti A8 i A6, tj. jako slicni. A unutra isto A6 i A8.
Kako god, meni bi A6 bas bio potaman.
Kako god, meni bi A6 bas bio potaman.