Golf VII 1.2 TSI 86 ili nesto drugo za 16.000€
Re: Golf VII 1.2 TSI 86
Ja bih pre Astru K sa boljim motorom, nego Golfa.
To sam samo ja.
To sam samo ja.
Dobra sisa zlata vredi.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
+1
Plus je mnogo lepsa
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Plus je mnogo lepsa
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Jeeeste...
Aj'te vi u neku antirost temu, pa se tamo ložite
Aj'te vi u neku antirost temu, pa se tamo ložite

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Off: novi dizel od 100 kW u staroj Astri bratu počeo redovno da pali neku grešku u vezi s turbinom, pa ode u safe mode. Oko 45k km pređeno. Ovl.servis samo ugasio grešku, što se jednom i samo desilo sad na putu za GR.
TT
TT
Mislis, oni ugasili gresku umesto da poprave, a onda se javila na putu za GR? Klasicni srpski serviseri. Daj ime servisa, da ga zaobidjem / o.
P.S.
Dobio sam info od coveka koji radi na reklamacijama u jednom od ovlascenih servisa u Srbiji da preskocim Astru K, barem jos godinu dana. Kaze da ima dosta decijih bolesti, sto je standardno kod Opela i da je treba za sad zaobici. Preporucio je odlazeci model Astru J Sedan kao solidan izbor.
P.S.
Dobio sam info od coveka koji radi na reklamacijama u jednom od ovlascenih servisa u Srbiji da preskocim Astru K, barem jos godinu dana. Kaze da ima dosta decijih bolesti, sto je standardno kod Opela i da je treba za sad zaobici. Preporucio je odlazeci model Astru J Sedan kao solidan izbor.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
A jeste, kupis nov auto i onda se druzis sa servisom jednom mesecno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Imaju to svi, meni su u Škodi svojevremeno rekli da ne kupujem novi model slučajno bar 6 meseci od početka prodaje, poželjno godinu dana.Miljankg napisao:Mislis, oni ugasili gresku umesto da poprave, a onda se javila na putu za GR? Klasicni srpski serviseri. Daj ime servisa, da ga zaobidjem / o.
P.S.
- Delija
- Kontakt:
Ma naravno, prve serije uvek imaju neke zezancije - to je cena voznje najnovijeg modela.
Sta da kazu recimo oni koji su kupili prve serije BMW F20 i F30 i dobili zardjalu konstrukciju prednjih sedista?

Jedno "resenje", naravno, moze da bude i ovo

Sta da kazu recimo oni koji su kupili prve serije BMW F20 i F30 i dobili zardjalu konstrukciju prednjih sedista?

Jedno "resenje", naravno, moze da bude i ovo

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ti nemaš ovaj problem?
Ja nisam imao.
Ja nisam imao.
- Delija
- Kontakt:
Jok. Moj je proizveden sredinom novembra 2012., tako da ni ne moze da ima problem. Zakljucno sa oktobrom su potencijalno problematicni.
I da mi se desi ovako nesto, sumnjam da bih bas razlupao BMW-a
Pre bi bila varijata da cale i ja skinemo sedista, osmirglamo lepo, namazemo anti - rost, a onda osnovna boja. Na kraju naravno boja po izboru 
Sto se decijih bolesti i garancije tice, ipak ne bih rizikovao. Nije problem, sitnice se srede ali cesti odlasci u servis je nesto sto hocu da zaobidjem.

Sto se decijih bolesti i garancije tice, ipak ne bih rizikovao. Nije problem, sitnice se srede ali cesti odlasci u servis je nesto sto hocu da zaobidjem.
Poslednja izmena od Miljankg u 05 Jul 2016, 23:16, izmenjeno 1 put ukupno.
- Delija
- Kontakt:
Ma resava se to u garanciji - zameni se ili konstrukcija ili cela sedista. Ali da je lepo - nije ni pod razno.