realno koji mali auto tih godina i performansi moze da ostavi neki utisak na vozaca? mozda na nekog penzosa koji je promenio 2 auta u zivotu i oba su bila ruske ili domace proizvodnje

ili na nekog pocetnika koji prvi put seda za volan ili pak zensku osobu koja 90% stvari i ne primeti u voznji vec gleda samo izgled auta. meni licno ni jedan od tih malih automobila nije ostavio neki utisak a vozio sam ih mnogo, ali treba napraviti kompromis, ne moze sve biti idealno pa preko nekih stvari i moras preci, zavisi ko sta ocekuje od auta i za koje mu potrebe treba, za cistu gradsku voznju 90% njih odlicno vrsi posao, za dalje nisu.
ja sam se jedino kod citroena c2 odusevio udobnoscu, jer se drasticno razlikuje od svih malih automobila, i po udobnosti sedenja i po voznji, pre toga sam imao pezo 206 (manje vise istog resenja vesanja) koji je bio tvrd kao kamen u svakom smislu, cak i sedenje je bilo neudobno, i moja zena se smorila sto realno ne primecuje mnogo karakteristika kod automobila sem vizuelnog izgleda.
Lancia Y je isto ostavila pozitivan utisak na mene, komfor, kvalitet izrade, vozne osobine, odaje utisak auta vise klase.
yaris je jedan od redjih manjih automobila koji nisam vozio tako da za njega ne znam ali citajuci neke komentare po netu hvale ga, opet kazem mora se zazmuriti na neke stvari jer ne moze biti savrsen mali auto nikad, pre svega zbog gabarita i tezine neke stvari se ne mogu napraviti da budu kao kod nekih vecih kola tako da se prave kompromisi u svemu i onda dobijes npr. okretnost na ustrb udobnosti, komfor na ustrb okretnosti, potrosnju na ustrb performansi, itd.