P.S. Samo se ti smej, ali sledeci week Mljacko vrshlja po tvojoj kuci

Slazem se ali kod mene je bila sledeca situacija:pedja napisao:E, ovo ume da bude nezgodno, tj mac sa dve ostrice.misha napisao:Posebno me izludjuje kada mi suvozac vikne "Pazi !!" kao da ja ne vidim sta se dogadja u saobracaju ?!
Naime, u vecini slucajeva vozac vidi ono sto i suvozaci, pa i vise od njih, jer je usredsredjen na saobracaj.
Medjutim, desi se da nesto i ne vidi, jer ipak smo svi ljudi.
U pojedinim situacijama viknete "Pazi" ili nesto slicno i ispadnete magarci jer vozac sve vidi, pa treba jos sramota da nas bude "sta ti mislis, da ja ne vidim?" Medjutim, imao sam i par situacija gde vozac nije video, pa opet ja ispadoh grbav sto nisam upozorio...
misha napisao:Posebno me izludjuje kada mi suvozac vikne "Pazi !!" kao da ja ne vidim sta se dogadja u saobracaju ?!![]()
trojanac napisao: Pušenje svakako nije prihvatljivo,.
Malo promenite stil voznjemisha napisao:Slazem se ali kod mene je bila sledeca situacija:pedja napisao:E, ovo ume da bude nezgodno, tj mac sa dve ostrice.misha napisao:Posebno me izludjuje kada mi suvozac vikne "Pazi !!" kao da ja ne vidim sta se dogadja u saobracaju ?!
Naime, u vecini slucajeva vozac vidi ono sto i suvozaci, pa i vise od njih, jer je usredsredjen na saobracaj.
Medjutim, desi se da nesto i ne vidi, jer ipak smo svi ljudi.
U pojedinim situacijama viknete "Pazi" ili nesto slicno i ispadnete magarci jer vozac sve vidi, pa treba jos sramota da nas bude "sta ti mislis, da ja ne vidim?" Medjutim, imao sam i par situacija gde vozac nije video, pa opet ja ispadoh grbav sto nisam upozorio...
Ukljucio sam se u kruzni tok a sa nase desne strane je nailazio auto,koji je naravno usporavao. Video sam ga a posto smo mi bili na prvenstvu prolaza,nisam mu pridavao znacaj ali suvozac (koji nije vozac i nema pojma koje na prvenstvu prolaza a ubedjen je da sve najbolje zna...) je tako viknuo,da me je prepao !
Meni se isto desi kod Arene, ona ograda ume vizuelno da sakrije tamniji auto...trojanac napisao:Što se tiče upozorenja, ja sam imao udes jer od ograde nisam video auto koji ulazi u kružni tok, dok je devojka videla i nije ništa rekla. Ja sam uleteo u kružni tok i čovek se zakuca u mene. Od tada mi skoro uvek kaže kad nešto tako primeti, pa me ponekad iznervira jer je očigledna situacija, ali opet kad se setim kako sam i tada bio ubeđen da nema nikog u kružnom toku, jasno mi je da me ona upozorava iz najbolje namere.
Inače, slažem se da je komentarisanje nečije vožnje od strane osobe koja nije vozač (iako možda ima dozvolu), u najmanju ruku, neumesno. Ok, ako neko baš divlja, pa da mu se skrene pažnja, ali komentari za normalnu vožnju, to je već iritirajuće. Kao kad bi ja stolaru rekao kako je mogao 0,5cm desno da seče, a držao sam testeru jednom u životu.
Pušenje svakako nije prihvatljivo, a volim kad putnici ispoštuju preporuku da se vežu, ako to sami ne urade. Sve ostalo je uglavnom dozvoljeno, pogotovo kad je duži put u pitanju, mora nešto da se pojede i popije.
Ili promenite dzangrizave saputnike.sasa lbg napisao:
Malo promenite stil voznjesigurno je do vas.
Kad se suvozac ma kakv bio oseca sigurno onda ste na pravom "putu"