Sad jos i lazem, pa lepo.Xepoj87 napisao:Takodje,u Svici ako se ne varam,oko 100e je iznajmljivanje Golfa na primer,tako da prosto ne mogu da verujem da kada kupis TV u prodavnici sa 500e,oni ti naplate dostavu jos 100e...
A iskreno da ja unistim enterijer mog automobila zbog 2.000 dinara koje sam ustekao da bi mi neko nesto preneo,neka hvala,koji god da je u pitanju...
A kod nas u prodavnici kada kupis nesto kabasto,dostava je besplatna.
Ja ne znam koliko je dostava za televizor ali za ves masinu (onaj manji model sto se puni odozgo) su trazili 100 franaka, za jednu glupu policu u Ikea-i koja nebi mogla da stane u limuzini kao sto je C klasa su trazili 150 (ok istina je da je ta Ikea u Cirihu, oko 50km daleko od mene).
Prenosio sam razne stvari i enterijer nije ostecen ni malo...mogu da ti slikam ako neverujes...cak je koza na zadnjim sedistima kao nova jer retko nekog vozim pozadi.
Uostalom kakve veze ima iznajmljivanje Golfa sa cenama usluga u Ch...ovde se svaka usluga debelo placa...odes u restoran i veceru za dvoje platis minimum 100 a cesto bude i vise.
U ostalom nisu nam svima isti pogledi na zivot. Ti uzivas u luksuzu, neko drugi u brzini i performansama itd.
Ja nisam ekstreman ni po jednom pitanju i uvek trazim neku sredinu.
Pa bolje je u ovim godinima da vozim neki "zestoki" auto, kad vec imam mogucnosti, nego kad omatorim i udjem u krizu srednjih godina...tada ce mi trebati masazeri i ostali afrodizijaci u autu.
Za putovanje na more vec duze vreme koristim avion plus rent a car tako da mi ni za to ne treba S klasa.
Naravno da se i ona racuna...bar je racionalni nemci racunajuPominjati cenu automobila u troskovima po kilometru je malo bzvz

Shvati da ja nemam nista licno protiv Mercedesa, cak je C klasa jedini model koji bi izabrao (naravno ne C200) ako bi kupovao Mercedes uz novu A klasu koja obecava (ali videcemo u Zenevi da li je kao na slikama).
Za A4 sam na vise mesta cuo da je prostranija, nisam se vozio ali sam sedeo pa na osnovu toga i ja mislim isto ali nebitno.
Ti svako pominjanje Mercedesa shvatis emotivno i reagujes kao na licnu uvredu...necu vise ni da ti ga pominjem.
Pa ja kad bi citao sta se pise o Alfama, posebno na srpskim forumima, trebao bi komp da razbijem kad bi razmisljao kao ti

Ja reko da C klasa nije mnogo prostranija (cak se i klaustofobicno osecam na prednjem sedistu) a ti odma kako je Alfa (koja kosta tri puta manje) bulja u kojoj se sedi kao u skolskoj klupi

Izgleda da su svi na forumu skapirali o cemu pricam a ti kao da sam pisao na nemackom...ja jedno, ti drugo