Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Otkud to uverenje???ficha007 napisao: 16 Maj 2019, 19:21 Nije poenta samo sneg i ivičnjaci, ležeći policajci i ostalo...naprosto ima ljudi koji vole da silaze sa asfalta, da bazaju po prirodi, da se vozikaju atarskim i neuređenim putevima i za njih vozilo sa klasičnim pogonom ne dolazi u obzir.
Imao slicnu dilemu, ali nepostoji suv koji ce da zameni sasiju, pogon na sve tockove i reduktor. Kada se predje preko registracije sve ostalo je daleko manji trosak. Nesto i mora da se plati ili se pravi kompromis.ficha007 napisao:I mi smo prošle godine letovali na Tasosu, prokrstarili ga uzduž i popreko, i tu mi je karavan koji vozim pokazao tu neku multifunkcionalnost, ali u meni čuči i jedan mali, malecni "Jovan Memedović" koji bi po neki put, a sada sve češće, da se sa porodicnom otisne na neko vikend putovanje do Stare Planine, Divčibara, Homolja, Lazarevog kanjona, da obiđemo malo planinarske domove, nadišemo se kiseonika....e tu klasičan auto već meni polako "štuca" i postaje "tesan".
SUV je za mene prelazno rešenje do dana kada ova nenormalna država spusti malo cenu registracije, pa da pazarim neki kršteni džip, nebitno godište, samo da mogu da ga održavam i natočim gorivom i ja ništa više od života ne tražim.
Ali - sto ljudi, sto ćudi. Do tada, da pomognemo čoveku da odabare.
Zavrsava posao i noviji sa dizelom od 3 litre.ftj napisao:Lend kruzer v8 je to sto coveku treba.
Suzuki Grand Vitara je jedan od poslednjih pravih džipova sa šasijom i reduktorom u C segmentu koju bih preporučio. Pathfindera 2.5 DCI sam vozio pre nje,takođe odličan džip sa reduktorom i pravom šasijom,dovoljno komforan za velike porodice. Jedine mane su cena registracije,potrošnja goriva i što je malo glomazan za grad.ficha007 napisao:
SUV je za mene prelazno rešenje do dana kada ova nenormalna država spusti malo cenu registracije, pa da pazarim neki kršteni džip, nebitno godište, samo da mogu da ga održavam i natočim gorivom i ja ništa više od života ne tražim.
Nikako dizel,problematičan je.Heinz napisao:Subaru pa još dizel...