Auto do 30.000e u CH
Re: Auto do 30.000e u CH
Oko 30.000e, prakticno isto kao ovaj.
Razmisljao sam i o njoj ali me enterijer ovog auta odusevio.
I ako sam bio protiv D segmenta ovaj Accord Type S mi se jako dopada pored naravno C klase restyle i BMW F30 (preskup mi je).
Edit: 33.000e je oficijelna cena, sad sam pogledao.
Razmisljao sam i o njoj ali me enterijer ovog auta odusevio.
I ako sam bio protiv D segmenta ovaj Accord Type S mi se jako dopada pored naravno C klase restyle i BMW F30 (preskup mi je).
Edit: 33.000e je oficijelna cena, sad sam pogledao.
C klasa restyle 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
A5 sa malo boljom opremo (klot je odvratan) i motorom od bar 170ks (dizel) ili 211 (benz) su cenom blizi BMW-u F30 koji mi je mnogo bolji izbor.
ufffff i 2.0tdi 177ks
, a 3.0tdi je skuplji i blizu 40.
a floyd jesi li bas isao da pogledas a5 sportback, pa da OMIRISES situaciju da mozda uleti neki popust pa da ti i audi upadne u izbor, ipak je a5

a floyd jesi li bas isao da pogledas a5 sportback, pa da OMIRISES situaciju da mozda uleti neki popust pa da ti i audi upadne u izbor, ipak je a5

A koliko je F30? Za 35k u nemackoj (sa porezom) imas A5 sa 10-30k km, koza, LEDovi, 2.0 170ks.Floyd napisao:A5 sa malo boljom opremo (klot je odvratan) i motorom od bar 170ks (dizel) ili 211 (benz) su cenom blizi BMW-u F30 koji mi je mnogo bolji izbor.
@sebekkg
Gledao sam ga na sajmu a i bio mi je jedan od favorita kad sam poceo da razmisljam o zameni auta...
Kako sam vise gledao, shvatao sam da ima bolje za tu lovu.
I ako mi se svidjaju njihovi modeli, ipak sam misljenja da Audi vredi malo manje od Mercedesa i BMW-a.
@Scuderia
Mislio sam na cene novih jer F30 ne moze da se poredi sa polovnjacima zato sto je prodaja tek krenula
Ako pricamo o polovnjacima onda je opet BMW 520d za istu ili 1000-2000e vecu cenu mnoooooogo bolji izbor.
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... abNumber=1
Gledao sam ga na sajmu a i bio mi je jedan od favorita kad sam poceo da razmisljam o zameni auta...
Kako sam vise gledao, shvatao sam da ima bolje za tu lovu.
I ako mi se svidjaju njihovi modeli, ipak sam misljenja da Audi vredi malo manje od Mercedesa i BMW-a.
@Scuderia
Mislio sam na cene novih jer F30 ne moze da se poredi sa polovnjacima zato sto je prodaja tek krenula

Ako pricamo o polovnjacima onda je opet BMW 520d za istu ili 1000-2000e vecu cenu mnoooooogo bolji izbor.
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... abNumber=1
Za te pare imas i S line
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/au ... abNumber=2
Salim se. Samo da ga spomenem, posto vidim nije se pricalo o njemu.

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/au ... abNumber=2
Salim se. Samo da ga spomenem, posto vidim nije se pricalo o njemu.
tu jesi u pravu, zato sto stvarno daju mu ga malo po ceni, jedino kad bi bio neki dobar popust u sta cisto sumnjam. zato ako bi i ovakav bmw mogao da uzmes, ne bi ti niko mogao reci da si pogresio. zato sada sakupljaj pare, i idi jedno mesec dva po salonima i onim placevima ovlascenih servisa, verujem da je tamo oooodlicna konkurencija a takve ce i cene biti.
Npr moj komsa uzeo staru peticu 4-5 godina staru i platio je 2000chf skuplje ali je uzeo u ovl centru, i imao godinu dana ili dve , full garancije, i cak ako mu se van swiss pokvari, sve mu obezbedjuju , ne vezano za kasko.
Npr moj komsa uzeo staru peticu 4-5 godina staru i platio je 2000chf skuplje ali je uzeo u ovl centru, i imao godinu dana ili dve , full garancije, i cak ako mu se van swiss pokvari, sve mu obezbedjuju , ne vezano za kasko.
@Scuderia
Iskreno za ovaj Audi od 170ks ja ne bih dao ni santim preko 30ke
Ponavljam, razmisljao sam i o Audiju ali sve vise uvidjam da nije bas najbolja kupovina.
Izbor sam sveo na super opremljeni hatchback (HH) ili kompaktnu limuzinu D segmenta sa malo jacim motorom.
Krivo mi je sto je E90 na zalasku proizvodnje inace bi on bio No1
Iskreno za ovaj Audi od 170ks ja ne bih dao ni santim preko 30ke

Ponavljam, razmisljao sam i o Audiju ali sve vise uvidjam da nije bas najbolja kupovina.
5ica me ne zanima ni najmanje kao i ta klasa automobila a naveo sam je samo kao primer precenjenosti drugacije upakovane A4ke.sebekkg napisao:tu jesi u pravu, zato sto stvarno daju mu ga malo po ceni, jedino kad bi bio neki dobar popust u sta cisto sumnjam. zato ako bi i ovakav bmw mogao da uzmes, ne bi ti niko mogao reci da si pogresio. zato sada sakupljaj pare, i idi jedno mesec dva po salonima i onim placevima ovlascenih servisa, verujem da je tamo oooodlicna konkurencija a takve ce i cene biti.
Izbor sam sveo na super opremljeni hatchback (HH) ili kompaktnu limuzinu D segmenta sa malo jacim motorom.
Krivo mi je sto je E90 na zalasku proizvodnje inace bi on bio No1

Ja volim modele na zalasku karijere. Em su prelezali sve decje bolesti em su mnogo vise napakovani opremom nego na pocetku proizvodnje, a ph2 je cesto i kvalitetnije uradjen...
- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
Jako lepi auti se navode u temi. BMW, Honda, Mercedes, sve su to mašine koje bez problema prelaze po 200000km. Off topic
(To kažem jer imamo u kući BMW 525d i Hondu, prvome samo izlizan volan pokazuje da je prevalio 160, dok na drugom da nije malo zagrebane ručice menjača pomislio bi čovek da je nov i pored 130000km, koža u Hondi se pokazala izuzetno kvalitetna)...
Ja, kao blagi konzervativac
pogledao bih i sledeća auta:
Volvo S80
Subary Legacy
Citroen C6 (mada nisam siguran za cenu)
Peugeot 508
Saab 9/5
Smatram da iako neupadljiva, ta auta poseduju neki šarm, nisu ništa manje ekskluzivna no ta čuvena trojka, baš zato jer ih nema mnogo.
Mislim, razumem ja taj stav, "premium" i tako to, ali meni npr. da sam kupac premiuma ne bi laskalo da taj isti takav skupo plaćeni premium viđam "na svakom ćošku". Valjda takva cena i zvanje označavaju i neku vrstu jedinstvenosti, ali u stvarnom svetu baš naprotiv.
Pozdrav i srećno s kupovinom!
(To kažem jer imamo u kući BMW 525d i Hondu, prvome samo izlizan volan pokazuje da je prevalio 160, dok na drugom da nije malo zagrebane ručice menjača pomislio bi čovek da je nov i pored 130000km, koža u Hondi se pokazala izuzetno kvalitetna)...
Ja, kao blagi konzervativac

Volvo S80
Subary Legacy
Citroen C6 (mada nisam siguran za cenu)
Peugeot 508
Saab 9/5
Smatram da iako neupadljiva, ta auta poseduju neki šarm, nisu ništa manje ekskluzivna no ta čuvena trojka, baš zato jer ih nema mnogo.
Mislim, razumem ja taj stav, "premium" i tako to, ali meni npr. da sam kupac premiuma ne bi laskalo da taj isti takav skupo plaćeni premium viđam "na svakom ćošku". Valjda takva cena i zvanje označavaju i neku vrstu jedinstvenosti, ali u stvarnom svetu baš naprotiv.
Pozdrav i srećno s kupovinom!
Pozdrav
Ima logike u tvom stavu ali ako se ne daje puno para.NexT napisao:Ja volim modele na zalasku karijere. Em su prelezali sve decje bolesti em su mnogo vise napakovani opremom nego na pocetku proizvodnje, a ph2 je cesto i kvalitetnije uradjen...
Dati 30ke za auto koji prestaje da se proizvodi je bacanje love jer taj model posle 5 godina niko nece da kupi, odnosno hoce ali mnogo ispod realne cene (za godine i kilometrazu).
Razmisljao sam o E90 kao nekom prelaznom resenju (2 godine) dok ne padne cena za F30 ali sam onda citao neke testove Accorda i svi kazu da je super u voznji, izuzetno upravljiv a neki ga i porede sa BMW-om.
http://www.autoscout24.ch/Search/Detail ... hid=593164
Ovaj na primer je extra (namerno sam gedao R6) ali racunam da posle dve godine i 60kkm za njega ne bih mogao da dobijem ni pola ulozenog a mozda i manje.
Naravno tu je i proverena opcija C klase koju bi mi nasao prijatelj koji radi u fabrici...modeli koje voze menadzeri i inzenjeri.
@7footer
Sve su to preveliki automobili za moj ukus

Ja bih jurio upravo to - modele koje voze direktori/menadzeri...
Prvo, neces mnogo izgubiti, a neces biti zarobljen. Za 2 godine ako ti dune da kupis neki drugi, noviji, lagano prodas trenutni i idemo dalje...
Pogotovo sto pominjes gubljenje vrednosti, ne vidim sta ce ti nov auto...
Prvo, neces mnogo izgubiti, a neces biti zarobljen. Za 2 godine ako ti dune da kupis neki drugi, noviji, lagano prodas trenutni i idemo dalje...
Pogotovo sto pominjes gubljenje vrednosti, ne vidim sta ce ti nov auto...
Nov auto, kao sto sam vec rekao, ima smisla kupovati samo ako se vozi minimum 5 godina.
Tu treba dobro izabrati jer zamena posle godinu dana moze da bude preskupa
Tu treba dobro izabrati jer zamena posle godinu dana moze da bude preskupa