56. MEĐUNARODNI SALON AUTOMOBILA I 17. SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"
Re: 56. MEĐUNARODNI SALON AUTOMOBILA I 17. SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"
Ne znam, moguce da je malo nejasno. Al jagnjeca koza se ne koristi u autoindustriji, cak ni u namestaju jer je previse osetljiva, koristi se samo u jaknama i torbama i slicnom. I porše zove tajkan turbo a ono motor na struju.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Re: 56. MEĐUNARODNI SALON AUTOMOBILA I 17. SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME
I novi Macan elektro se zove Macan Turbo. Kad sam jednog od glavnih inžinjera koji radi na razvoju novog Macana pitao zašto je tako, kaže zbog tradicije, da bi se ime Porsche i dalje povezivalo sa sportskom vožnjom itd. Rekoh, baš nema veze.
Re: 56. MEĐUNARODNI SALON AUTOMOBILA I 17. SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"
napa, alkantara ili skaj? odmah na početku.
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Kako mi je antipatičan taj lik s desne strane, svaki put kad mi iskoči neki njegov klip.
Možda je i OK, al nekako mi je srušen sneško sad kad ga vidim i u Tapatalku.
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk

Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk