56. MEĐUNARODNI SALON AUTOMOBILA I 17. SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Re: 56. MEĐUNARODNI SALON AUTOMOBILA I 17. SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Post od ftj »

Ne znam, moguce da je malo nejasno. Al jagnjeca koza se ne koristi u autoindustriji, cak ni u namestaju jer je previse osetljiva, koristi se samo u jaknama i torbama i slicnom. I porše zove tajkan turbo a ono motor na struju.
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Re: 56. MEĐUNARODNI SALON AUTOMOBILA I 17. SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME

Post od TheWickerMan »

ftj napisao: 28 Mar 2025, 21:55 I porše zove tajkan turbo a ono motor na struju.
I novi Macan elektro se zove Macan Turbo. Kad sam jednog od glavnih inžinjera koji radi na razvoju novog Macana pitao zašto je tako, kaže zbog tradicije, da bi se ime Porsche i dalje povezivalo sa sportskom vožnjom itd. Rekoh, baš nema veze.
zigZag
Reactions:
Pridružio se: 08 Apr 2020, 15:20

Re: 56. MEĐUNARODNI SALON AUTOMOBILA I 17. SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Post od zigZag »

napa, alkantara ili skaj? odmah na početku.

Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

Kako mi je antipatičan taj lik s desne strane, svaki put kad mi iskoči neki njegov klip. Možda je i OK, al nekako mi je srušen sneško sad kad ga vidim i u Tapatalku.

Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk

Odgovori