Peugeot 308 mkII
Re: Peugeot 308 mkII
Dobar način da se potroši par stotina miliona evra na nedovršen proizvod.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Još ako je o trošku poreskih obveznika, kud ćeš bolje 
Da li je dovršen ili ne pokazaće vreme, ali dizajn je po meni... pa da kažem, neubedljiv.
Sent using Tapatalk

Da li je dovršen ili ne pokazaće vreme, ali dizajn je po meni... pa da kažem, neubedljiv.

Sent using Tapatalk
Širim haos!

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Nem pojma, mrtav ladan... Novi Citroeni mi se mnogo vise svidjaju.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ista Astra! Stim što Astra 50x lepša...Geza napisao:![]()
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Golf 308.
Meni je baš zanimljiv...
Meni je baš zanimljiv...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- methane.master
Od 308 je svakako lepsi 

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Meni se svidja bas jer ga nisu prenakitili kako to oni znaju, govorim za spoljasnjost. Druga je stvar sto Pug ne bi trebao ovako da izgleda.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
308 od 308 ?Floyd napisao:Od 308 je svakako lepsi

Jbm mu sve ako dizajner ovih novih PUG nije preko veze zaposlen u PUG
Neko krupan stoji iza ovoga :|

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Pazi kad nisam provalio da su i ovaj nazvali 308Geza napisao:308 od 308 ?Floyd napisao:Od 308 je svakako lepsi

Mislim na onaj prosli model...
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
klasican primjerak iz kategorije "niti smrdi, niti mirise", po meni je dizajn eksterijera ok i mislim da ce malo ljudi reci da je ruzan ali isto tako ne ocekujem da neko hvali ovakav dizajn. enterijer je odradjen interesantno, atipicno, po meni malo previse siromasno i minimalisticki sa volanom i instrumentima koji mi se ne svidjaju previse. sve u svemu uklapa se u strategiju urusavanja Peugeot-a...
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
To što je spolja previše klasičan u odnosu na "očekivano" je, bez dileme, ciljano. Ukus mase je veoma bitan, naročito u vremenu globalne krize, naročito krize u kojoj se našla francuska autoindustrija. Uostalom, Pug nikada i nije bio neka specijalna avangarda u dizajnu i tu ga neki, imam utisak, previse mešaju i poistovećuju sa Citroenom. Setite se svih starijih modela koliko vam sećanje dopire i shvatićete da je Pug oduvek bio više klasika nego avangarda. Ono što mi je lično bitno u dizajnu svakog automobila je da nema iritantnih detalja. Nekome to na novoj 308 mogu biti instrumenti dok meni npr. nisu, ali su mi zato iritantni grubo zasečeni lukovi blatobrana na prvoj generaciji 308 (i 207). U svakom slučaju, prvi utisak je puno bolji nego što je bio sa prvom generacijom i tu, pre svega, mislim na spoljašnost. Unutrašnjost je hmm... Mislim da je prva generacija bolja bar na osnovu prvog utiska koji imamo sa slika. Kvalitet izrade na prvoj generaciji je iznad proseka i bila bi šteta da to ne ponove.
- methane.master
To se slažem. Avangarda je bio Citroen samo je tu više odavno nema ni u tragovima. Ispade još Renault najavangardniji.
PUG je nekad pravio lepe automobile. Ovo jeste ciljano "nit' smrdi, nit' miriše" samo ako to prolazi VW-u ne znači da će i PUG-u koji je u teškoj buli.
Konkretno, nikako mi ne ide u glavu što stalno insistiranu ja velikom broju prelomnjenih linija. Deluje prenaglašeno. Predizajnirano.

PUG je nekad pravio lepe automobile. Ovo jeste ciljano "nit' smrdi, nit' miriše" samo ako to prolazi VW-u ne znači da će i PUG-u koji je u teškoj buli.

Konkretno, nikako mi ne ide u glavu što stalno insistiranu ja velikom broju prelomnjenih linija. Deluje prenaglašeno. Predizajnirano.
Poslednja izmena od methane.master u 21 Maj 2013, 11:19, izmenjeno 1 put ukupno.
Širim haos!