noob napisao:Samo 1.4hdi u 207 nije turbo

noob napisao:Samo 1.4hdi u 207 nije turbo
Nisam ni rekao da lepi u sedista...kada sam napisao "cupa" mislio sam da daje sve od sebe u skladu sa svojim mogucnostimanoob napisao:Samo 1.4hdi u 207 nije turbo, niti lepi u sedišta na 3000 obrtaja ni na ravnom.
Nema cimanja...noob napisao:@Floyd, bmw kada menja brzine da li osetiš tj. ima li cimanja?
pa jbg, to sto je slab a vuce karoseriju od preko 1100kg PRAZAN naravno da dovodi do toga da ne ide kao Clio koji ima 935 kg...noob napisao:Samo 1.4hdi u 207 nije turbo, niti lepi u sedišta na 3000 obrtaja ni na ravnom.
Ne oseti se ni na kick-u tj. osetis da auto cupa ali nema cimanja ili je zanemarljivo.noob napisao:Nisam ni sumnjao da je drugačije na novom bmw, možda se jedino oseti kada daš kick pa spusti iz višeg stepena u niži da ubrza. Kad si na 5000 obrtaja i daš kick i kad spusti u nižu brzinu, da li ti tada obori obrtaje i krene da ubrzava ili nije uopšte oborio obrtaje te je na 5000 obrtaja iz 6 ubacio u 3 brzinu?
Sta se bunis, podmladila sam ti auto. Zovi me kad gas budes prodavaoNexT napisao:Ja vozim 406 i rezervoar je 70 litaraPritom, to je ono sto fabrika daje, kapacitet samog rezrvoara. U cev staje jos nekoliko litara...
Uvek imas opciju da sipas "pun" tamo gde kazaljka pokazuje 1/1, i imas opciju da sipas do poslednjeg milimetra cevi, tu imas da se vozas 100tinak km na auto-putu dok kazaljka ne pocne da opada...
Kah, kah ovde ima i zena, te upotrebljavanje ovakvih posalica nije bas politicki korektnoJi 4Tze napisao:Možda ide na žensku logiku - stisni kočnicu - pa da baš stisne malo gas i podigne obrtaje
Matori,pitas ga za Bmw-a i posle pricas o Bmw-u,a onda on vozi Mercedes benzinac?noob napisao:Ja baš mislio da je njegov mercedes benzinac sa manuelnim menjačem i da ne spusta ispod 5000 obrtaja ni kad je parkiran![]()
TapaTalk post