Predsednički automobili
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Predsednički automobili
Mene zanima kako si ti uspeo da stanes iza njega?
Tj verovatno nikoga i nema osim vozaca..
Brzine idu u H-a !!!

Naravno da nema nikoga. Ali ne bi mi bio prvi put da sam iza njega i kad ima nekogaDay Walker napisao:Mene zanima kako si ti uspeo da stanes iza njega?

zato sto vozim Peugeot.... I nisu zardjali nego se skinula boja... Jbg...methane.master napisao:A što su tebi zarđali brisači?
- Day Walker
Kad voze premijera ili nekoga ne mozes biti iza njega pa da mu hebes mater..
Brzine idu u H-a !!!

Jel u ovom bese Djiki bacio kasiku?NexT napisao:Nije predsednicki, al je premijerski
Ne secam se vise dal je 740 ili 750, ugl, jedan od dva prezivela blindirana. Ne znam koji je stepen, nebitno uostalom.
Vozi ga jedan od retko kulturnih likova iz tog posla.
Napred vise nema boju na braniku i ivici haube od silnih kamencica i bubica, pretrcao je 350+ kkm, koliko se secam.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Nije, ono je bila starija generacija.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
"djiki bacio kašiku"... Al ste na prs u d sa vlastodršcima, svaka čast 
Blinkeri, e ima jedan beli ASX, vidjao sam ga u Svetogorskoj. A na autoputu A6 sa upaljenim blinkerima unutra na suvozačkom, neka žena se presvlači.. Sad za vikend pred ono na Oplencu, vidjao sam još limuzina al ovaj je bio bez pratnje. Koliko znam po zakonu, bez policijske pratnje ne sme da glumi ludilo?

Blinkeri, e ima jedan beli ASX, vidjao sam ga u Svetogorskoj. A na autoputu A6 sa upaljenim blinkerima unutra na suvozačkom, neka žena se presvlači.. Sad za vikend pred ono na Oplencu, vidjao sam još limuzina al ovaj je bio bez pratnje. Koliko znam po zakonu, bez policijske pratnje ne sme da glumi ludilo?
Boringly average, but also perfect for school run mums
I gospođa ĐukićDejanović se vozi u sedmici e38 sa mnogo slabijom pratnjom od gljivice tako da je možda ona uslikana.
I nju prate 2 A6ice...
Kad ide kolona sa kolima iz ambasada i privatnim limuzinama, dobijes svoje mesto u koloni. Svejedno je posao prvog isti kao da je blinda sama u koloni, kao sto je posao poslednjeg da cuva celu kolonu, a ne samo blindu...Day Walker napisao:Kad voze premijera ili nekoga ne mozes biti iza njega pa da mu hebes mater..
@Ji 4Tze: daleko bilo, sve ih mrzim podjednako ... doduse djikija zemunskog konsiljerea ponajvise, no necemo o tome 

- Day Walker
NexT napisao:I nju prate 2 A6ice...
Kad ide kolona sa kolima iz ambasada i privatnim limuzinama, dobijes svoje mesto u koloni. Svejedno je posao prvog isti kao da je blinda sama u koloni, kao sto je posao poslednjeg da cuva celu kolonu, a ne samo blindu...Day Walker napisao:Kad voze premijera ili nekoga ne mozes biti iza njega pa da mu hebes mater..
Nisam mislio tako.. Mislio sam da mu se ne mozes pribliziti kad obezbedjuju nekoga.. Naravno pod uslovom da se ne nalazis u kolima koja se nalaze u pratnji..
Sto se tice belog ASX-a ima ih nekoliko, to su MUPova vozila..
Brzine idu u H-a !!!

- Ji 4Tze
podvarak, ne znam što meni namiguješ, mene takve stvari u ovoj temi ne zanimaju da čitam.
Kao što me ne zanima da gledam ove bahate prasce da čiste pred sobom na autoputu sa tuđim i od naših para zarađenim A6 i ostalim limuzinama.
Ali nisam bio sam u autu da ga sprečim koliko mogu ... Je l pali neka prijava za takve?
Kao što me ne zanima da gledam ove bahate prasce da čiste pred sobom na autoputu sa tuđim i od naših para zarađenim A6 i ostalim limuzinama.
Ali nisam bio sam u autu da ga sprečim koliko mogu ... Je l pali neka prijava za takve?
Koga da sprecis na auto-putu?
Za ugrozavanje vozila pod pratnjom mozes samo ti da popijes prijavu...
Za ugrozavanje vozila pod pratnjom mozes samo ti da popijes prijavu...
- Ji 4Tze
Naravno ali taj jedan što ide sam nije "pod pratnjom" već se puva blinkerima 
Mora da postoji način..

Mora da postoji način..
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Npr. prosli vikend u Bosni iza mene vozila u pratnji. Ja dao zmigavac, usporio i nabio se uz liniju kako bi mogli da me preteknu. Oni nikako da krenu u preticanje i na kraju poceli preko megafona da vicu da zaustavim vozilo.
Reko nek se jebu i nastavio tako jos par minuta dok me nisu pretekli. Imaju jake masine, stvorio sam im uslove za preticanje pa jos i da im ispunjavam zelje...ma ko ih
Reko nek se jebu i nastavio tako jos par minuta dok me nisu pretekli. Imaju jake masine, stvorio sam im uslove za preticanje pa jos i da im ispunjavam zelje...ma ko ih

Ne mora da znaci. To je kao da jedan patrolni auto ti sprecavas da prodje, zato sto nema jos 3 oko njega.Ji 4Tze napisao:Naravno ali taj jedan što ide sam nije "pod pratnjom" već se puva blinkerima
Mora da postoji način..
Drugo, nemaju sva kola pratnju po default-u. Nekima je dovoljno obezbedjenje vozac + suvozac...
I ne vidim zasto bi se uopste gnjavio sa njima. Ni ja ih ne volim, al pomerim se, prodju i cao...
Po zakonu (bar onom starom) je bilo da moras da se zaustavis kad naidje kolona pod pratnjom. Sto naravno niko normalan ne radisomi-car napisao:Npr. prosli vikend u Bosni iza mene vozila u pratnji. Ja dao zmigavac, usporio i nabio se uz liniju kako bi mogli da me preteknu. Oni nikako da krenu u preticanje i na kraju poceli preko megafona da vicu da zaustavim vozilo.