Bax napisao:JA cu da parkiram Auto za koju nedelju, pa lagano bajsic u pogon...

Bax napisao:JA cu da parkiram Auto za koju nedelju, pa lagano bajsic u pogon...
Ne znam ko je kumovao forumu, ali pokazao se kao prorok. Ako se ovako nastavi automobili će nam stajati u Garaži ili na parkinzima, punićemo na flašicu, a vozićemo kad se baš moraMAD MAX napisao:Protiv poskupljenja postoji par lekova a to su:
1 Voziti što manje i još manje, svakom novim poskupljenjem;
Oticice i cene gradskog prevoza ili bolje receno oticice sve u PM. Procitao sam u nekim novinama pre jedno 15 dana da se ocekuje da litar goriva kosta i preko 2 euraMiki napisao:Ne znam ko je kumovao forumu, ali pokazao se kao prorok. Ako se ovako nastavi automobili će nam stajati u Garaži ili na parkinzima, punićemo na flašicu, a vozićemo kad se baš moraMAD MAX napisao:Protiv poskupljenja postoji par lekova a to su:
1 Voziti što manje i još manje, svakom novim poskupljenjem;.
Pa nista, oni nek' povecaju cene, ja cu povecati ulog svojih betova za isti procenat, a ostali neka povecaju sami sebi plate za toliko procenata i nema problema.Ogi napisao:ponovo povecati cene.
Pre neki dan su mi u Clio natocili ED za preko 6 hiljada RSD.Milos napisao:Ja samo znam da mi je pun rezervoar bio pocetkom 2011 7000 , a sad 8000
Uz kandidaturu se neprimetno provukla i jedna k..a u ustaOgi napisao:Eh, prokleti da smo kada ovo dozvoljavamo... evo sada kazu na Happy TV da ce povecanje biti oko 2 dinara... Al' nema veze, vazno je da dobijamo kandidaturu.