2013 Range Rover
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: 2013 Range Rover
Izvini ako sam zvučao nadrkano. Ne volim kada se istorija relativizuje, prepravlja i "skraćuje", a ovo je ličilo na relativizaciju.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Vujadine,RR Sport je 20.000e jeftiniji od najjeftinijeg RR-a...
Ako sada bude samo namunjen pravi RR,a ne X5,Discovery ili sta god sa RR izgledom,cenim da ce cena pratiti RR...
Aktuelni RR sport nije nista skuplji od ML-a,X5 i ostalih SUV-ova...
To im je kapiram i bila poenta tog dzipa,da ponude vise atraktivan SUV za masovniju prodaju...
Ako sada bude samo namunjen pravi RR,a ne X5,Discovery ili sta god sa RR izgledom,cenim da ce cena pratiti RR...
To im je kapiram i bila poenta tog dzipa,da ponude vise atraktivan SUV za masovniju prodaju...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Konacno Evoqe za muskarce, sa dlakavim grudima i spojenim obrvamaGeza napisao:

Uz'o bi ga na keca

What i do for the livin'? I live for the livin'.
Ej, pa ovo i nije tako lose 

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Video sam tamno-crvenog u Filipa Višnjića u NS pre desetak dana. TR tablice, mislim da su švajcarske. Gromada od kola.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Neke su već bile...
Range Rover Sport RS.

Sources say that its 5.0-litre V8 supercharged engine will have at least the same 542bhp as the Jaguar XKR-S, XFR-S and XJR.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

RR Sport jeste za 20.000 EUR jeftini od RR-a Vogue, tu se slazem buduci da Vogue startuje od 90.000 EUR pa nadalje.Xepoj87 napisao:Vujadine,RR Sport je 20.000e jeftiniji od najjeftinijeg RR-a...
Ali ne stoji da RR Sport nije skuplji od ML-a i X5, ne znam odakle ti to ? Pocetna cena RR-a Sport za nase trziste je od 70.000 EUR pa nadalje (i to osnovni 2.7 agregat) dok X5 i ML startuju od 60.000 EUR pa nadalje.
Inace meni se novi RR Sport mnogo svidja i uvek bih ga stavio ispred X5, ML-a ili Q7. Aristokratski enterijer kakav nema ni jedan nemacki automobil, mocan prednji deo sto se tice spoljasnjosti - SUV za ljude sa stilom,jednom recju.

Gledas cenu novog ml-a,gde ima 2.2 dizel motor... V6 motor je blizu 70.000e,ako se ne varam,320cdi je bio 68.000e... Dobijes dosta vise opreme u standardnom rr sportu. Gledao drugarov cale da uzme... Da je bio neki jaci dizel od 2.7,uzeo bi ga umesto mla,a v8 3.6 je bio skroz neisplativ.
Prosli rr sport ima plastican enterijer poprilicno,i ako bih ga ja takodje stavio ispred ostalih
..
Vogue je vec klasa iznad.
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
Prosli rr sport ima plastican enterijer poprilicno,i ako bih ga ja takodje stavio ispred ostalih
..
Vogue je vec klasa iznad.
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
Aha, ako se tako gleda onda stoji - ML 320 CDI je bas tacno 70.000 ako se ne varam. Ali RR Sport je sam po sebi nesto sasvim drugacije od svega navedenog - i od ML-a i od Q7 i od ML-a - to je automobil sa posebno izrazenom stilskom notom (ne kazem da su ML i X5 bezlicni, daleko od toga) ali ja na RR gledam kao na SUV varijantu Bentley-a. To je automobil koji kupuje sasvim drugacija ciljna grupa od onih koji kupuju BMW ili MB. Zato je i sasvim ocekivano da on bude skuplji od pomenutih jer ga niko ne kupuje kao bestbuy vec kao statusni simbol.
Sto se tice plasticnog enterijera, da prethodni RR Sport ima bas plastican enterijer i to me je oduvek nerviralo da se u takvoj klasi automobila napravi takav propust (pogotovo na volanu je primetna ta jeftina na plastika koja ostavlja utisak volana kao na nekoj Daciji, a ne na autu koji kosta deset puta vise). Koliko mogu da primetim na novom RR-u (bar ovako na slikama) enterijer deluje mnooogo bolje na prethodnom i bas ostavlja utisak luksuza.

Sto se tice plasticnog enterijera, da prethodni RR Sport ima bas plastican enterijer i to me je oduvek nerviralo da se u takvoj klasi automobila napravi takav propust (pogotovo na volanu je primetna ta jeftina na plastika koja ostavlja utisak volana kao na nekoj Daciji, a ne na autu koji kosta deset puta vise). Koliko mogu da primetim na novom RR-u (bar ovako na slikama) enterijer deluje mnooogo bolje na prethodnom i bas ostavlja utisak luksuza.

I ja Range Rover smatram limuzinom medju dzipovima,meni licno van konkurencije 
A RR sport i ako najvise gotivim u klasi,ne smatram da je mnogo iznad ostalih,ima i prednosti, i mane u odnosu na druge.
Ovaj novi Sport mi se ne svidja,jer je kao uvelicani Evoque,dok je obican Range opet brutalan.

A RR sport i ako najvise gotivim u klasi,ne smatram da je mnogo iznad ostalih,ima i prednosti, i mane u odnosu na druge.
Ovaj novi Sport mi se ne svidja,jer je kao uvelicani Evoque,dok je obican Range opet brutalan.
Pretpostavljam da znas da je stari RR Sport ustvari Discovery sa maskom Range-a, tako da i nije pravi RR.Xepoj87 napisao: A RR sport i ako najvise gotivim u klasi,ne smatram da je mnogo iznad ostalih,ima i prednosti, i mane u odnosu na druge.
S druge strane, novi Sport je pravi Range.
Zato me cudi da ti se stari dopada. Fejk je od samog starta.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!