Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Re: Sport

Post od Gaginh0 »

Srbija - zemlja u kojoj svi igraju fudbal, a osvajaju trofeje u svim ostalim sportovima :D

Razumemo se, Zvezda u fudbalu, Partizan u kosarci i vaterpolu, i tako ce uvek biti :doubleup:

Kad smo kod lavora, tu je i "Rupa" :pivo:
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Aaaa nije to ''Rupa''!
To su ''Radovi na putu''! :mrgreen:

E sad malo ozbiljno.
Kad smo se već dotakli stadiona...pa mi nemamo jedan normalan stadio u zemlji koji bi ispunio minimum uslova koje traže UEFA i FIFA.
NI JEDAN JEDINI!

Sve se nekako nadam da će Čair u Nišu recimo da ispunjava te uslove pa da se reprezentaija izmesti tamo, što bi po meni bio mnogo dobar potez.
Unutrašnjost je željna takvih utakmica i sigurno je da bi stadion bio pun i ambijent odličan.
Kao primer može nam poslužiti teniska reprezentacija koja je tamo odigrala mečeve Dejvis kup-a protiv Šveđana!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
profesorPROST
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50

Post od profesorPROST »

:thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
Lukić i zvanično ponovo predsednik Zvezde
:thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Nakon trodnevnog glasanja za predsednika i 100 članova Skupštine, izborna komisija FK Crvena zvezda potvrdila je da je predsednik Vladan Lukić dobio novi petogodišnji mandat na čelu trofejnog kluba.
Never Say Never Again
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

I meni se ne sviđa Lukić a od Vesića mi se sere, izvinjavam se svima na izrazu ali je to jedini prikladan.

Ali ovo je pionirski poduhvat, početak jedne priče.

Ako ovo zaživi biće odlično jer je zasnovano na receptu uspešnih klubova.

ps
ja sam za privatizaciju :cool!:
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

samo polako napisao:I meni se ne sviđa Lukić a od Vesića mi se sere, izvinjavam se svima na izrazu ali je to jedini prikladan
:plusone:
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Gaginh0 napisao:Vi svi imate preko 30 godina i savremenici ste tog uspeha Zvezde, kao i Partizana. Ja sam tada imao 2, odnosno 3 godine i naravno da se ne secam nicega.
NHF, ali zato je malo glupo sto to uopste komentarises, ako nisi doziveo taj penal Panceva u finalu, ako nisi plakao kad je Bajern poveo sa 2:1 od tuge, a plakao od srece kad je Zvezda izjednacila na 2:2 u polufinalu - meni se danas oci napune suzama i sav se najezim svaki put kad pogledam snimak kraja utakmice. Isto tako i trojka Djordjevica - i matori i ja otkad znamo za sebe navijamo za Zvezdu, a matori je uganuo skocni zglob kad je skocio posle trojke Djordjevica. Ja sam tada imao 11 godina, ali to necu zaboraviti do kraja zivota. Tad je jos sport bio sport...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Ne bih ovo da zvuci kao pljuvanje, ali...
Gledao sam snimak pevanja himne pre pocetka meca sa Francuskom. Dozivljaj svih mojih ukucana i mene je da su pevali pod pritiskom/moranjem, jedan broj nije pevao iz srca.
Uz to pojedini su delovali kao da nesto muljaju, kao da ne znaju tekst ...

Super je kad svi pevaju, lepo, energicno, pobude se emocije...ali meni se dopada kako to izgleda kad peva reprezentacija Spanije u fudbalu/kosarci, Argentine u kosarci ...

Za mene je daleko bitnije ko igra, kako je i zasto dobio poziv, da li njegovim igranjem dobijamo nesto, i kakve rezultate imamo sa njim. U poredjenju sa tim pevanje himne mi je mogu da kazem nebitno.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Ma osim par pojedinaca reprezentacija nam je sve moj do mojega... :glavomuzid:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

steva_anya napisao: Gledao sam snimak pevanja himne pre pocetka meca sa Francuskom. Dozivljaj svih mojih ukucana i mene je da su pevali pod pritiskom/moranjem, jedan broj nije pevao iz srca.
Nisam gledao, ali sam pretpostavio da ce saznanje da se peva pod moranjem uticati na utisak izvestacenosti cak i kod onih igraca kod kojih to nije slucaj. Efekat koji se dobija je upravo suprotan, tj obesmisljeno je to pevanje jer ne znas dal' je iskreno ili ne.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
Jumbo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:34
Garaža: Kia ceed 1,4; Renault Clio 1,2 TCe; Dacia Logan 1,4

Post od Jumbo »

Delija napisao:Ma osim par pojedinaca reprezentacija nam je sve moj do mojega... :glavomuzid:
Sto bi neki rekli "Od go..na se pita ne pravi"

Licno mislim da nam reprezentaciju vode i Murinjo, Ferguson i Gvardiola zajedno ne bi bili ni trunku bolji.
Korisnikov avatar
profesorPROST
Reactions:

Post od profesorPROST »

Kako igraju "penzioneri" :)

http://www.youtube.com/watch?v=mFruItJr ... r_embedded

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... mecu-video

Real Madrid: Buyo, Contreras, Illgner, Roberto Carlos, Chendo, Rojas, Velasco, Hierro, Sabido, Sanchís, Fernando Sanz, Ramis, Karanka, García Cortés, Redondo, Helguera, Zidane, Martín Vázquez, Figo, Butragueño, Amavisca, Alfonso, Iván Pérez, Santillana y Morientes.

Manchester United: Andy Cole, Bryan Robson, Clayton Blackmore, Denis Irwin, Dion Dublin, Dwight Yorke, Edwin van der Sar, Jaap Stam, Jesper Blomqvist, Lee Martin, Lee Sharpe, Quinton Fortune, Raymond Van der Gouw, Ronny Johnsen y Teddy Sheringham

:bravo: :bravo: :bravo:
:klanjamse: :klanjamse: :klanjamse:
Never Say Never Again
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Sve sve, ali Sanchiz :klanjamse: Martin Vasquez :klanjamse: a Santillana :klanjamse: :klanjamse: :klanjamse:
Širim haos!
Korisnikov avatar
profesorPROST
Reactions:

Post od profesorPROST »

Gol Figa :klanjamse:
Nikad ga nisam nešto preterano voleo (valjda zato što je prešao iz Barce u Real :kezo: ) ali je stvarno bio i ostao majstor :bravo:
Never Say Never Again
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Auu pa ovo je bolje nego finale Lige Sampiona :bravo:

Svaka im cast kako igraju ljudi. Figov gol kao kad je bio u najboljim danima, Andy Cole-ov dribling i centarsut kod prvog gola. :klanjamse:
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Sport

Post od Floyd »

Nesto nam Djokovic nije u formi...
Odgovori