Razumemo se, Zvezda u fudbalu, Partizan u kosarci i vaterpolu, i tako ce uvek biti

Kad smo kod lavora, tu je i "Rupa"

NHF, ali zato je malo glupo sto to uopste komentarises, ako nisi doziveo taj penal Panceva u finalu, ako nisi plakao kad je Bajern poveo sa 2:1 od tuge, a plakao od srece kad je Zvezda izjednacila na 2:2 u polufinalu - meni se danas oci napune suzama i sav se najezim svaki put kad pogledam snimak kraja utakmice. Isto tako i trojka Djordjevica - i matori i ja otkad znamo za sebe navijamo za Zvezdu, a matori je uganuo skocni zglob kad je skocio posle trojke Djordjevica. Ja sam tada imao 11 godina, ali to necu zaboraviti do kraja zivota. Tad je jos sport bio sport...Gaginh0 napisao:Vi svi imate preko 30 godina i savremenici ste tog uspeha Zvezde, kao i Partizana. Ja sam tada imao 2, odnosno 3 godine i naravno da se ne secam nicega.
Nisam gledao, ali sam pretpostavio da ce saznanje da se peva pod moranjem uticati na utisak izvestacenosti cak i kod onih igraca kod kojih to nije slucaj. Efekat koji se dobija je upravo suprotan, tj obesmisljeno je to pevanje jer ne znas dal' je iskreno ili ne.steva_anya napisao: Gledao sam snimak pevanja himne pre pocetka meca sa Francuskom. Dozivljaj svih mojih ukucana i mene je da su pevali pod pritiskom/moranjem, jedan broj nije pevao iz srca.
Sto bi neki rekli "Od go..na se pita ne pravi"Delija napisao:Ma osim par pojedinaca reprezentacija nam je sve moj do mojega...