Pajina obnova voznog parka
Re: Pajina obnova voznog parka
Preliminarna procena je sasvim ok. Sutra ću definisati sve do kraja. Cifra je jako malo manja od one koju sam stavio u oglasu, a ne navodim je jer je zasnovana na nekim ličnim dogovorima koji nisu za široki auditorijum. Objasniću šta i kako na nekom okupljanju al neću pisati javno o tome.
ma 100% moze da se skinu, to profi majstori skidaju i vracaju. narocito ovi koji postavljaju folije. to je za njih kao dobar dan. 

Ma nema veze. Pitam onako informativno pošto uskoro prodajem mog Puntašina, pa reko' da vidim da li su one cifre po oglasima realne...
S obzirom da je raspon cena za isti paket opreme i približnu kilometražu oko 1000€ neko nije realan. 

Svejedno, lepo drži cenu.
Ja mislim da će tek dogodine početi masovnija prodaja (a tim i pad cene) kad počnu da ističu prvi petogodišnji krediti i ljudi požele da sednu u nešto bolja kola...
Ja mislim da će tek dogodine početi masovnija prodaja (a tim i pad cene) kad počnu da ističu prvi petogodišnji krediti i ljudi požele da sednu u nešto bolja kola...
Može da se desi, mada mislim da je glavnina kredita na sedam godina.
Najveći problem puntove cene je to što se i danas prodaje kao nov al debelo jeftinije nego što smo ga mi plaćali.
Najveći problem puntove cene je to što se i danas prodaje kao nov al debelo jeftinije nego što smo ga mi plaćali.
Najveci problem je sto malo ko masta o puntu, moj se prodavao skoro godinu dana...
Sent from my ZTE-SKATE
Sent from my ZTE-SKATE
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Pa, naravno kad si mu udario antikampanju da se prodavao godinu dana...
Punto je odličan za menjažu, svi ga prihvataju.

Punto je odličan za menjažu, svi ga prihvataju.
Taman kupi Pajinog, pa da imaš još jednog u drugoj boji.
Tapatalk HD
Tapatalk HD
zs ženu da ne aka plinskog 

Naručen 500L 1.6 mjet tamno sivi sa belim krovom i srebrno belim felnama. 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Cestitke!!
Kao sto vidis, za dobar motor si ipak morao lepo da se ispruzis! Sad ces razumeti zasto sam i ja pretplatio auto
P.S. Kad stize?

Kao sto vidis, za dobar motor si ipak morao lepo da se ispruzis! Sad ces razumeti zasto sam i ja pretplatio auto

P.S. Kad stize?
Brzine idu u H-a !!!