Po oglasima su cene od 13 evra do 2000 dinara, ali kao rasprodato. To mi nije skupo. A ima i za oko 8000 dinara i naravno da nije rasprodato . E to mi je skupo
Šublera (odnosno pomičnih kljunastih merila) imam nekoliko u "analognoj" verziji pa mi još jedan digitalni ne treba. A i skuplji su od 2000 dinara koliko sam spreman da dam za ovaj namenski digitalni merač.
Panto, ozbiljan li si da ces dati pare na ovo? Evo ja ti poklanjam analogni merac dubine sare odmah da ne bacas pare. Ovo jedino ako mislis da ulazis u posao sa prodajom polovnih guma pa da ti treba za slikanje.
@Rakhil: ma imam i ja taj "analogni" privezak-merač dubine ali sam počeo da ćorim pa ne vidim A i nisu neke pare u pitanju, realno. Ne, ne ulazim u posao nego eto, volEm da imam
Mislim, kapiram te, i ja se lozim na svakojaki alat (jos ako ima displej...), ali ovde si prevazisao moje limite. Ako nece MM da ti naruci, rado cu ti izaci u susret - ima ovde nekih na forumu necemo ih imenovati ali dovoljno je reci da su trenutno u strajku koji vise vole da pazare na moju karticu nego leba da jedu sto bi ti bio gori od sve dece