Srbistan - krađe kola, delova, goriva...
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Re: Srbistan. Kradje kola, delova, goriva...
Jbte, bukvalno me u momentu zaboleo želudac kada sam video slike...
Što kaže Peđa, da se meni to desilo, ne bih se samozapalio, već bih eksplodirao.
Što kaže Peđa, da se meni to desilo, ne bih se samozapalio, već bih eksplodirao.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Meni su na tek kupljenom Puntu Classic vec posle par dana deca (bar se nadam) preko cela haube nacrtali/izgrebali krug Øpola metra sa brojem jedan unutra. Medjutim, posle par meseci przenja na suncu i nekoliko pranja sa trljanjem, to je skroz nestalo. Jedino sto sam se iznervirao u startu.
Jos jedan razlog za izbegavanje kupovine novih kola , ako nemate sve uslove za posedovanje istih
Jos jedan razlog za izbegavanje kupovine novih kola , ako nemate sve uslove za posedovanje istih

- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Verovatno si pomislio na garazu, nema pravila, moj je garaziran ali opet moram ga ponekada ispred zgrade ostaviti ili u grad otici, dakle na milosti i nemilosti prolaznika sa kojekakvim namerama.Velja napisao: Jos jedan razlog za izbegavanje kupovine novih kola , ako nemate sve uslove za posedovanje istih

Apsolutno. Moj ima garažu, star je manje od dva meseca i već ima ožiljke.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ovo je da lomljenje i nogu i ruku.. 

Brzine idu u H-a !!!

Mi smo E klasu kupili sa razvucenom straftom preko cele desne strane. Auto je inace bio garaziran, jednom je ostao ispred kuce preko noci i to ga je docekalo. Nije on hteo da farba celu stranu, a ni mi. I dalje stoji tako.
Mislim da nema sta da zastitis lim, tj ako te brine da ne pocne da rdja.
Jel imas mogucnost da iznajmis garazu u blizini? Znam da je cim kad ti auto nije ispred nosa, ali ja moje drzim u garazi, a imam 5 min da setam do tamo... Nemam vise zivaca za ovakve stvari.
Iskreno ti ne zelim da nadjes ko je to uradio, jer moze da se desi da na kraju izvuces deblji kraj pred zakonom.. Verujem da cu i ja tako zavrsiti kad nadjem onog ko grebe 607 i komsijinu C klasu...
edit: Jel postoji bilo kakva kamera u okolini, sa zgrade/prodavnice, bilo sta?
Mislim da nema sta da zastitis lim, tj ako te brine da ne pocne da rdja.
Jel imas mogucnost da iznajmis garazu u blizini? Znam da je cim kad ti auto nije ispred nosa, ali ja moje drzim u garazi, a imam 5 min da setam do tamo... Nemam vise zivaca za ovakve stvari.
Iskreno ti ne zelim da nadjes ko je to uradio, jer moze da se desi da na kraju izvuces deblji kraj pred zakonom.. Verujem da cu i ja tako zavrsiti kad nadjem onog ko grebe 607 i komsijinu C klasu...
edit: Jel postoji bilo kakva kamera u okolini, sa zgrade/prodavnice, bilo sta?
Poslednja izmena od NexT u 30 Sep 2013, 12:55, izmenjeno 1 put ukupno.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Auuuuu, ovo je za plakanje. Davno nisam video ovakvo izivljavanje. Kao dete kad skraba po zidu bojicama...
Ja sam moj kupio sa ogrebotinom od 15-ak cm na haubi. Prethodni vlasnik je stalno drzao auto u garazi i samo jednom ga je mrzelo da uparkirava na pola sata i to mu se deslio...
Ja sam moj kupio sa ogrebotinom od 15-ak cm na haubi. Prethodni vlasnik je stalno drzao auto u garazi i samo jednom ga je mrzelo da uparkirava na pola sata i to mu se deslio...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ovo je neko uradio ili iz osvete bilo tebi ili te pomešao, ili je neka pijana stoka.
Sumnjam da je neko trezan eto tek tako toliko šarao
Sumnjam da je neko trezan eto tek tako toliko šarao
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pa da - deluje kao da nije slucajno iliti neko se bas "potrudio"... :-/
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:37
Preplakao sam već 
Ne znam ko bi mogao biti. Stvarno nisam u svađi sa nekim, čak ni ružnu reč nikada sa komšijama. Jedino što mi pada na pamet je to što je ultra slaninarski kraj, a ja sam nekad išao redovno na Partizanove tekme, pa da je to razlog. Ali ja se nisam nikada eksponirao, a tek mi sad sa troje dece ne pada na pamet. Dajem 1 % da je to.
Mislim da je čista obest bez razloga. Da se tako trude u pravim stvarima daleko bi dogurali.
Možda zet može da mi obezbedi garažu na 7-8 minuta peške, pa ću tamo da ga ostavljam ubuduće.

Ne znam ko bi mogao biti. Stvarno nisam u svađi sa nekim, čak ni ružnu reč nikada sa komšijama. Jedino što mi pada na pamet je to što je ultra slaninarski kraj, a ja sam nekad išao redovno na Partizanove tekme, pa da je to razlog. Ali ja se nisam nikada eksponirao, a tek mi sad sa troje dece ne pada na pamet. Dajem 1 % da je to.
Mislim da je čista obest bez razloga. Da se tako trude u pravim stvarima daleko bi dogurali.
Možda zet može da mi obezbedi garažu na 7-8 minuta peške, pa ću tamo da ga ostavljam ubuduće.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Zbog kretena covek ne moze da koristi auto normalno nego mora da se pesaci do njega. Cccc. A jos Liman 4, tu bas ne obiluju zgrade garaznim prostorom.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Bas tako.DukeNS napisao:Auuuuu, ovo je za plakanje. Davno nisam video ovakvo izivljavanje. Kao dete kad skraba po zidu bojicama...

izmedju 3 i 20 karak napisao:Mislim da je čista obest bez razloga. Da se tako trude u pravim stvarima daleko bi dogurali.

Komso,podhitno trazi garazu. Pogledaj preko puta na Grbavici,ima sigurno garaza za izdavanje. Drugar parkira Mazdu na istom mestu godinama,nije imao nikad problema.izmedju 3 i 20 karak napisao:Liman IV.
Nigde nije bilo mesta pa sam parkirao između vrtića i Hattrick balona na poljančetu gde je napravljen parking.

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Brzine idu u H-a !!!