Suzuki SX4 - generalna tema
Re: Suzuki SX4 - generalna tema
menjanje plocica na 15000 je prerano. nema sanse da su se izlizale do kraja na toj kilometrazi kako god da se vozi i kakva kod da je tvrdoca plocice. mislim da pre 30000 ne treba ni razmisljati o zameni
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ne znate vi sta je bucan trap dok ne sednete u i30. Za vikend sam se vozio u Misinom SX4 i cim sam usao rekao sam kako je auto mekan a jos je imao gume na 2,6. Misa nije mogao da veruje ali tako je. 
Sent from my HTC One S using Tapatalk 4

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ispada da ja vozim "najmekanijeg" japanca.
Sent from my HTC Desire X
Sent from my HTC Desire X
Posetite www.garaza.rs !
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Vala jeste tako, seti se kada si me vozio sa Anci kada smo isli kod Paje da sam ti rekao da je meksi od SX-a

Re: Одг: Suzuki SX4 - generalna tema
Ni ja ne mogu da verujem jer se prilicno cesto vozim sa i30. Nesto nije u redu sa tvojim primerkomOgi napisao:Ne znate vi sta je bucan trap dok ne sednete u i30. Za vikend sam se vozio u Misinom SX4 i cim sam usao rekao sam kako je auto mekan a jos je imao gume na 2,6. Misa nije mogao da veruje ali tako je.
Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Ovo ce ga dotucicrni napisao: Nesto nije u redu sa tvojim primerkom.

- mikiwolf
- Pridružio se: 28 Feb 2013, 10:05
- Garaža: Suzuki SX4 1.6 GS 2012
Ne bi ni obraćao pažnju na stanje kočnica da nije počelo povremeno da mi se pali brake lampica. Pogledao sam i video da su relativno potrošene i bilo je sigurno 3-4mm materijala na njima, a sa obzirom da ne mogu da vidim kakvo je stanje unutrašnjih pločica kada sam išao na redovan servis ljudi mi rekoše da mogu sigurno da se voze sledećih 2-3000km. Da ne bi razmišljao mnogo zamenio sam ih, iskreno ne volim da idem u servis često a i nije neka cena da bi sada insistirao da ih potrošim do metala. napomenuše mi da je ovaj zamenski set malo tvrđi pa ću videti kakva će situacija biti sa njima.crni napisao:menjanje plocica na 15000 je prerano. nema sanse da su se izlizale do kraja na toj kilometrazi kako god da se vozi i kakva kod da je tvrdoca plocice. mislim da pre 30000 ne treba ni razmisljati o zameni
BAJKER napisao:Ovo ce ga dotucicrni napisao: Nesto nije u redu sa tvojim primerkom.

- RobiNS
- Pridružio se: 30 Dec 2012, 09:03
- Garaža: Vitara 2019 Premium 1.0, Yamaha X Max 125
Re: Jos jedan SX4 by RINGE
mikiwolf napisao:...Suzuki SX4 GS je uzet XI 2012.
Ko ume da se raduje – ima čemu da se raduje!
A ko ume da pati - često pati i bez razloga! D. Radović
A ko ume da pati - često pati i bez razloga! D. Radović
Ate na Puntu su otisle skroz za 15.000 km, a nisu nesto specijalno kocile, fabricke na 50.000 km.
Na Astri su prve kocnice, plocice vec 75.000 km
Sent from my ZTE-SKATE
Na Astri su prve kocnice, plocice vec 75.000 km
Sent from my ZTE-SKATE
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Pisao sam ja o slicnom slucaju na SX4. Na kraju su u dosuli koc(io)nu tecnost i rekli da lagano moze da izdrzi do sledeceg servisa (na 30000km).mikiwolf napisao:Ne bi ni obraćao pažnju na stanje kočnica da nije počelo povremeno da mi se pali brake lampica.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Pitao sam kad je uzet iz prostog razloga što je SX4 poslednjih godinu-dve bio izuzetno jeftin, što je naravno dobro, ali se uvek postavlja pitanje na čemu dobiju toliku uštedu. Možda ovde leži odgovor, da su stavljene pločice lošijeg kvaliteta u te serije. Mada, opet ne mora da znači. Samo razmišljam naglas.
Posetite www.garaza.rs !
- mikiwolf
- Pridružio se: 28 Feb 2013, 10:05
- Garaža: Suzuki SX4 1.6 GS 2012
Meni realno cesca zamena plocica ne predstavlja problem, zabrinuo bi se da moram da ih menjam cesce
Ranije, uz dosta ostriji stil voznje mi je na Astri G set prednjih trajao u proseku oko 40k km ali su uvek cvilele pri kocenju, dok sam na Puntu uz relativno umerenu gradsku voznju jedan set Ferodo plocica totalno potrosio za manje od 8000km.
Tri faktora uticu na trajanje plocica, kvalitet, uslovi voznje i stil voznje. Ovo trece ponajvise tako da poredjenje trajnosti realno nije moguce.
Sluzbeni Range Rover sa prednjim Brembo kocnicama je imao zamenu plocica na drugom servisu, na 24000km, a mislim da tu nije rec o losem kvalitetu.
TTalk

Tri faktora uticu na trajanje plocica, kvalitet, uslovi voznje i stil voznje. Ovo trece ponajvise tako da poredjenje trajnosti realno nije moguce.
Sluzbeni Range Rover sa prednjim Brembo kocnicama je imao zamenu plocica na drugom servisu, na 24000km, a mislim da tu nije rec o losem kvalitetu.
TTalk
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ja na Puntu zamenio fabričke na 43.000 i to na insistiranje ovih iz ovlašćenog servisa (nisam video koliko su stvarno bile pojedene, moguće da su mogle i još). Ne znam ni koje su mi sada stavili (fabričke su bile Bosch, to znam) ali cvile tu i tamo, što mi se baš i ne dopada...