Pazi, ja sam prvi put gledao 3D u zivotu i dozivljaj mi je bionikaragva napisao:Jel se isplati 3D? Ne mislim zbog cene, nego cimanje sa naočarima i ostalo. Da ne bude kao hobit, 3D tek da se kaže da je 3D.

Pazi, ja sam prvi put gledao 3D u zivotu i dozivljaj mi je bionikaragva napisao:Jel se isplati 3D? Ne mislim zbog cene, nego cimanje sa naočarima i ostalo. Da ne bude kao hobit, 3D tek da se kaže da je 3D.
Zapravo ne ponovo, nego prvo.Saša napisao:Hobit... Hmmm... Sve na isti kalup kao u "Gospodaru", ponovo kreće družina od njih 13-14, ponovo ih vodi Gandalf, ponovo prvo svraćaju u Rivendal, ponovo ih ganjaju Orci... i taman kada krene neka akcija - nema više, čekaj sledeći nastavak. Wtf? Nisam nešto oduševljen.... Preskočiti ili bar sačekati da izađu svi nastavci pa odgledati u komadu.
Nekad je mozda pametnije precutati...Xepoj87 napisao:Radnja jeste smestena u vreme pre Gospodara,ali nisam siguran da je samu knjigu Tolkin napisao pre Gospodara...
Eto,davno bese kada sam se interesovao za Gospodara,ima 10 godina i jace,znam da mi je drugar pricao sve,ali sam sve to zaboraviobane valjevo napisao:Tolkin je napisao Gospodara prstenova kao odgovor na zelju citalaca za nastavkom odn drugim delom Hobita... Tako da je hronoloski prvo nastao Hobit.
A Silmarilion je napisao na kraju, kao predlozak celom serijalu (iako je Silmarilion jako dugo pisan, u stvari za vreme pisanja Hobita i Gospodara nastajale su pojedine price iz Silmariliona, ali je finisiran kao jedna knjiga tek na kraju)...
EDIT Mislim da samo izgleda razvuceno, jer sve tri knjige Gospodara prstenova se vrte oko velikih bitaka, ili znacajnih dogadjaja, pa izgledaju odvojenije, skoro pa kao celine.
Ja nemam potrebu da napisem nesto pametno,lepo sam rekao ono sto sam mislio,ucestvujem u razgovoru,ne mora da znaci da je to tacno,kao sto je decko lepo kasnije i napisao...Delija napisao:Heroj, ne moras da se pravis fin - samo ne moras bas u svakoj temi da ke*as nesto, pogotovo oko necega oko cega pojma nemas, a i dalje imas potrebu da napises nesto "pametno"