Vanredna situacija - poplave 2014/2016
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Vanredna situacija - poplave 2014
^^ Za ovu situaciju montažne metalne barijere bi bile idelane.

Poslednja izmena od methane.master u 18 Maj 2014, 11:24, izmenjeno 1 put ukupno.
Širim haos!
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Da li neko zna koji je broj telefona za prijavu evakuacije na teritoriji Bijeljine?????
Da, da mi nemamo 1000% drugih stvari za koje se pre daju pare,pa se molimo bogu da ne dodje do poplave.methane.master napisao:^^ Za ovu situaciju montažne metalne barijere bi bile idelane.
Mada meni ovo i dalje izgleda neverovatno koja je to kolicina vode, jbt 6-7 metara je porastao vodostaj
Poslednja izmena od stefanan u 18 Maj 2014, 11:36, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ispod Gazele sam, treba pomoc, neka dodje ko moze.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Kod nas je nažalost sve tako.stefanan napisao: Da, da mi nemamo 1000% drugih stvari za koje se pre daju pare,pa se molimo bogu da ne dodje do poplave.
Mada meni ovo i dalje izgleda neverovatno koja je to kolicina vode, jbt 6-7 metara je porastao vodostaj

U zadnjih 10-ak godina dosta su česte po DE, AT, CZ.... Inače barijera funkcioniše uz gotobo potpunu hermetičnost, koja je i najbitnija za držanje. Mnogo efikasnije od džakova. Naravno ovo je samo za gradske zone i mora postojati širi sistem odbrane od poplava na koji se ovakve barijere nadovezuju.
Širim haos!
Danas, naglašavam danas.
10:13 - Formiran krizni štab u Obrenovcu. Više o situaciji u jednoj od najkritičnijih tačaka u Srbiji u posebnoj vesti.
izvor: http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=849435
10:13 - Formiran krizni štab u Obrenovcu. Više o situaciji u jednoj od najkritičnijih tačaka u Srbiji u posebnoj vesti.
izvor: http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=849435
Re: AW: Vanredna situacija - poplave 2014
Zastita i prevencija od elementarnih nepogoda se planski radi godinama. Kod nas je sve "opusteno" a sad ne znaju gde se nalaze. Gledam sednicu vlade na RTS i strasno me nerviraju kako prose. Naravno da ce se pomoci ali mi je malo bzv da gledam moju drzavu na kolenima kao prosijaka :/methane.master napisao:U zadnjih 10-ak godina dosta su česte po DE, AT, CZ....
Sto se novca tice, i tu ce biti zloupotrebe. Vucic vec unapred preti onima koji bi zloupotrebljavali pare sa tih racuna ali...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Krkljanac na Sajmu: Rasprodaja mokrih patika stvorila ogromne gužve! (FOTO)

"Zbog vaše bezbednosti nećete biti pušteni unutra! Pomerite se pola metra!", čulo se ispred Hale 9 na Sajmu, gde na stotine ljudi čeka da kupi patike.
Rasprodaja patika koje su pokisle, u "Sport visionu", izazvala je opšte gužve i haos ispred sale gde ljudi cekaju da ih puste unutra.
- Naravno da se guraju kad su patike od deset hiljada snižene na dve, i to samo zato što su malo bile mokre - rekao je jedan od posetilaca Sajma koji čeka u redu.
http://www.24sata.rs/vesti/beograd/vest ... 6485.phtml

"Zbog vaše bezbednosti nećete biti pušteni unutra! Pomerite se pola metra!", čulo se ispred Hale 9 na Sajmu, gde na stotine ljudi čeka da kupi patike.
Rasprodaja patika koje su pokisle, u "Sport visionu", izazvala je opšte gužve i haos ispred sale gde ljudi cekaju da ih puste unutra.
- Naravno da se guraju kad su patike od deset hiljada snižene na dve, i to samo zato što su malo bile mokre - rekao je jedan od posetilaca Sajma koji čeka u redu.
http://www.24sata.rs/vesti/beograd/vest ... 6485.phtml
Koji deo si tacno protumacio kao prosenje?Floyd napisao:Zastita i prevencija od elementarnih nepogoda se planski radi godinama. Kod nas je sve "opusteno" a sad ne znaju gde se nalaze. Gledam sednicu vlade na RTS i strasno me nerviraju kako prose. Naravno da ce se pomoci ali mi je malo bzv da gledam moju drzavu na kolenima kao prosijaka :/methane.master napisao:U zadnjih 10-ak godina dosta su česte po DE, AT, CZ....
Sto se novca tice, i tu ce biti zloupotrebe. Vucic vec unapred preti onima koji bi zloupotrebljavali pare sa tih racuna ali...
Ni jednog trenutka nisam osetio tako nesto, da ce traziti pomoc, to stoji, ali reci prosjacenje nikako
Tapatalk
Das Nasip.methane.master napisao:^^ Za ovu situaciju montažne metalne barijere bi bile idelane.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Samo da se ona sila bozija novca koji se baca u "bunar" na Kosovo preuzmeri na pravo mesto i ne bi bila potrebna nikakva strana pomoc niti pomoc od stanovnistvablaugrana napisao:Koji deo si tacno protumacio kao prosenje?Floyd napisao:Zastita i prevencija od elementarnih nepogoda se planski radi godinama. Kod nas je sve "opusteno" a sad ne znaju gde se nalaze. Gledam sednicu vlade na RTS i strasno me nerviraju kako prose. Naravno da ce se pomoci ali mi je malo bzv da gledam moju drzavu na kolenima kao prosijaka :/methane.master napisao:U zadnjih 10-ak godina dosta su česte po DE, AT, CZ....
Ni jednog trenutka nisam osetio tako nesto, da ce traziti pomoc, to stoji, ali reci prosjacenje nikako
Tapatalk

Ali zna se dobro da to ne moze tako... Pogotovo sto od pomoci koja ce stici mora da se napuni slamarica velikom broju pojedinaca. Strvinari gde god se okrenes...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
+1blaugrana napisao:
Koji deo si tacno protumacio kao prosenje?
Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Zaista se nadam da ce uslediti teske sankcije za profitere na sudbini sopstvenog naroda.
Tapatalk
Tapatalk