Vanredna situacija - poplave 2014/2016

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Re: Vanredna situacija - poplave 2014

Post od stefanan »

Sava,SM
Slika
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

^^ Za ovu situaciju montažne metalne barijere bi bile idelane.

Slika

Slika
Poslednja izmena od methane.master u 18 Maj 2014, 11:24, izmenjeno 1 put ukupno.
Širim haos!
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Post od Martin »

Da li neko zna koji je broj telefona za prijavu evakuacije na teritoriji Bijeljine?????
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

methane.master napisao:^^ Za ovu situaciju montažne metalne barijere bi bile idelane.
Da, da mi nemamo 1000% drugih stvari za koje se pre daju pare,pa se molimo bogu da ne dodje do poplave.

Mada meni ovo i dalje izgleda neverovatno koja je to kolicina vode, jbt 6-7 metara je porastao vodostaj
Poslednja izmena od stefanan u 18 Maj 2014, 11:36, izmenjeno 1 put ukupno.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Ispod Gazele sam, treba pomoc, neka dodje ko moze.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

stefanan napisao: Da, da mi nemamo 1000% drugih stvari za koje se pre daju pare,pa se molimo bogu da ne dodje do poplave.

Mada meni ovo i dalje izgleda neverovatno koja je to kolicina vode, jbt 6-7 metara je porastao vodostaj
Kod nas je nažalost sve tako. :glavomuzid:

U zadnjih 10-ak godina dosta su česte po DE, AT, CZ.... Inače barijera funkcioniše uz gotobo potpunu hermetičnost, koja je i najbitnija za držanje. Mnogo efikasnije od džakova. Naravno ovo je samo za gradske zone i mora postojati širi sistem odbrane od poplava na koji se ovakve barijere nadovezuju.
Širim haos!
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Danas, naglašavam danas.

10:13 - Formiran krizni štab u Obrenovcu. Više o situaciji u jednoj od najkritičnijih tačaka u Srbiji u posebnoj vesti.

izvor: http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=849435
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: AW: Vanredna situacija - poplave 2014

Post od Floyd »

methane.master napisao:U zadnjih 10-ak godina dosta su česte po DE, AT, CZ....
Zastita i prevencija od elementarnih nepogoda se planski radi godinama. Kod nas je sve "opusteno" a sad ne znaju gde se nalaze. Gledam sednicu vlade na RTS i strasno me nerviraju kako prose. Naravno da ce se pomoci ali mi je malo bzv da gledam moju drzavu na kolenima kao prosijaka :/

Sto se novca tice, i tu ce biti zloupotrebe. Vucic vec unapred preti onima koji bi zloupotrebljavali pare sa tih racuna ali...
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Krkljanac na Sajmu: Rasprodaja mokrih patika stvorila ogromne gužve! (FOTO)

Slika

"Zbog vaše bezbednosti nećete biti pušteni unutra! Pomerite se pola metra!", čulo se ispred Hale 9 na Sajmu, gde na stotine ljudi čeka da kupi patike.

Rasprodaja patika koje su pokisle, u "Sport visionu", izazvala je opšte gužve i haos ispred sale gde ljudi cekaju da ih puste unutra.

- Naravno da se guraju kad su patike od deset hiljada snižene na dve, i to samo zato što su malo bile mokre - rekao je jedan od posetilaca Sajma koji čeka u redu.

http://www.24sata.rs/vesti/beograd/vest ... 6485.phtml
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Floyd napisao:
Zastita i prevencija od elementarnih nepogoda se planski radi godinama. Kod nas je sve "opusteno" a sad ne znaju gde se nalaze. Gledam sednicu vlade na RTS i strasno me nerviraju kako prose. Naravno da ce se pomoci ali mi je malo bzv da gledam moju drzavu na kolenima kao prosijaka :/

Sto se novca tice, i tu ce biti zloupotrebe. Vucic vec unapred preti onima koji bi zloupotrebljavali pare sa tih racuna ali...
Koji deo si tacno protumacio kao prosenje?
Ni jednog trenutka nisam osetio tako nesto, da ce traziti pomoc, to stoji, ali reci prosjacenje nikako

Tapatalk
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

methane.master napisao:^^ Za ovu situaciju montažne metalne barijere bi bile idelane.

Slika

Slika
Das Nasip.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

blaugrana napisao:
Floyd napisao:

Ni jednog trenutka nisam osetio tako nesto, da ce traziti pomoc, to stoji, ali reci prosjacenje nikako

Tapatalk
Samo da se ona sila bozija novca koji se baca u "bunar" na Kosovo preuzmeri na pravo mesto i ne bi bila potrebna nikakva strana pomoc niti pomoc od stanovnistva :glavomuzid:

Ali zna se dobro da to ne moze tako... Pogotovo sto od pomoci koja ce stici mora da se napuni slamarica velikom broju pojedinaca. Strvinari gde god se okrenes... :besan:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

blaugrana napisao:

Tapatalk
+1
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Zaista se nadam da ce uslediti teske sankcije za profitere na sudbini sopstvenog naroda.

Tapatalk
Odgovori