Škoda Octavia RS
Re: Škoda Octavia RS
I šta sad, koju posluku porati? Sa 300 da mi rega RS-a ne ode na 1300.
Ako imas za novu RS imas valjda i 1300e za registraciju!!!
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Za te pare moze neke normalne felne da stavi. 

Nije ovde pitanje koliko imam, nego na šta planiram da ih potrošim. Na porez za auto svakako da ne.
Zezam se nidzo, vidi sta pisem u temi o registraciji.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Zardjace ona do tada... 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Aha. Doduše, za dve godine bi i njoj ljosnula registracija.
Pitanje u kom je stanju taj auto, tolike godine na oglasu neregistrovan, ne vozi se, verovatno ozbiljno treba da se proveri čitav auto.
Pitanje u kom je stanju taj auto, tolike godine na oglasu neregistrovan, ne vozi se, verovatno ozbiljno treba da se proveri čitav auto.
Malo je falilo da banem kod tvoje supruge i počnem da je ubeđujem da Octavia mnogo logičniji izbor. Činjenica da sam uSloba napisao:Sve je krenulo kao off u temi o mom Suzukiju, ja "kupovao" RS-a i tako to... Onda sam isekao sve sto je moglo i stavio u novu temu, na sta mi je kolega mod rekao zasto nova samo za RS, kada vec ima tema Octavia 2013... I ostalo je na tome, postoje dve teme. E, sad, posto sam ja isplalio, moras ti uzeti RS-a kako bi mi Geza oprostio.nidza napisao:edit: interesantno, pre 2 godine je nastala ova tema, moj post prvi, bez ikakve namere da ikad kupim RS - iako mi se auto i tad nesumnjivo sviđao.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Nisam jos
<br />Uslikah juce ova elektricna govanca, mozda ti oni budu interesantni
<br />
<br />Sent from my iPhone using Tapatalk
Placa de catalogna
Sent from my HUAWEI M2-801L using Tapatalk

Placa de catalogna

Sent from my HUAWEI M2-801L using Tapatalk
Nisu baš slični automobili ova Mazda i RS, iako je uporediva ponuda prostora i verovatno oprema. Čudim se da je bila dilema ovog tipa.Geza napisao:Malo je falilo da banem kod tvoje supruge i počnem da je ubeđujem da Octavia mnogo logičniji izbor. Činjenica da sam uSloba napisao:Sve je krenulo kao off u temi o mom Suzukiju, ja "kupovao" RS-a i tako to... Onda sam isekao sve sto je moglo i stavio u novu temu, na sta mi je kolega mod rekao zasto nova samo za RS, kada vec ima tema Octavia 2013... I ostalo je na tome, postoje dve teme. E, sad, posto sam ja isplalio, moras ti uzeti RS-a kako bi mi Geza oprostio.nidza napisao:edit: interesantno, pre 2 godine je nastala ova tema, moj post prvi, bez ikakve namere da ikad kupim RS - iako mi se auto i tad nesumnjivo sviđao.do guše me sprečava da se zameram organima vlasti.
Tapatalk
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Bilo je i drugih opcija u poslednje 2-3 godine, i polovnjaka i svega sto je manje interesantno za ovu temu... Na kraju se iskristalisalo sta mi je najbolje i najracionalnije. Ne moraju kola biti jako slicna da bi bila u najuzem izboru. Za sat vremena sam sa se hatcha presaltao na sedana, a kamoli za tri godine.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Pusti ti Nidžu, krenuo je od Đulije, preko Jaguara i došao do Oktavije.
Na kraju će da kupi Talisman, živi bili pa videli
Na kraju će da kupi Talisman, živi bili pa videli

Čuj Talisman, Megane 100%
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3