AUDI - Vorsprung durch Technik
Re: AUDI - Vorsprung durch Technik
Neuka omladino,pa crveno je na 5200 jer je motor hladan,pomera se polje kad se auto zagreje.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Iju, kakav recnik i otvaranje duse...ftj napisao:Pa recimo da bi poduvao veliku karinu u ovoj situaciji.
flame on
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Taman se zagrejem za audi kad neki fanboj stavi klip gde predstavlja taj auto kao vrhunsku poljoprivrednu mašinu :/
Nisi ti za AUDI , ti slusas stranu muziku.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Pa ono - zar nije?Floyd napisao:Taman se zagrejem za audi kad neki fanboj stavi klip gde predstavlja taj auto kao vrhunsku poljoprivrednu mašinu :/

Samo što njime, kao Marko: oreš drumove

Pa ovi ga hvale kako se super snalazi u njivi. Meni to ne treba...
Znao sam da nisam dovoljno dobar.Milos napisao:Nisi ti za AUDI , ti slusas stranu muziku.
Mnogo si ti naivan.
A ti si se xepoju mnogo opustio.
A ti si se xepoju mnogo opustio.
Milos napisao:Nisi ti za AUDI , ti slusas stranu muziku.

Ma jok, opusten sam ja od uvek.
Jel to ono što je BMW imao još pre 15godina na M3 E46 ? Ne hejtujem, ozbiljno pitam. Pošto mi se čini da je to nova stvar kod Audija.Milos napisao:Neuka omladino,pa crveno je na 5200 jer je motor hladan,pomera se polje kad se auto zagreje.
Jeste, to je nova stvar kod Audija... Ranije si mogao odmah da teras u 7000 ali sad od kad su spali sa kvalitetom na BMWov nivo ne moze :/ jos samo da pocnu da im kuvaju motori i da pucaju glave i bice isti BMW
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Pa dobro, imaju tradiciju stradanja turbina na tdi motorima, kao i slabim letvama volana, sada da dodaju i ostalo na spisak, kako bi Nidza rekao, feature-a.
Audi taj sistem koristi vec vise od 10 godina.
Imao sam ga u Audiju A8 D3 4.0TDI. Tabla je bila ispisana graficki ali tek nakon startovanja motora palile su se lampice iznad brojeva. Na slican nacin je funkcionisao i tempomat sa distronic sistemom.
PS - ove prozivke i prepucavanje je blago receno smesno i na nivou klinaca u osnovnoj skoli.
Ko do danas nije shvatio tehnicku poziciju sva tri brenda i koliko su izjednaceni a da svaki od njih itekako ima svoje prednosti i mane, sa takvima ne treba ni ulaziti u dublju diskusiju.
Imao sam ga u Audiju A8 D3 4.0TDI. Tabla je bila ispisana graficki ali tek nakon startovanja motora palile su se lampice iznad brojeva. Na slican nacin je funkcionisao i tempomat sa distronic sistemom.
PS - ove prozivke i prepucavanje je blago receno smesno i na nivou klinaca u osnovnoj skoli.
Ko do danas nije shvatio tehnicku poziciju sva tri brenda i koliko su izjednaceni a da svaki od njih itekako ima svoje prednosti i mane, sa takvima ne treba ni ulaziti u dublju diskusiju.
Poslednja izmena od goblin u 03 Jul 2015, 16:32, izmenjeno 1 put ukupno.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Milos napisao:Nisi ti za AUDI , ti slusas stranu muziku.

Širim haos!
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
O bože ono nije njiva ono je blato.
I ono nije kvalitet pogona već snaga motora jer mu se sve vreme vrte svi točkovi punom brzinom

I ono nije kvalitet pogona već snaga motora jer mu se sve vreme vrte svi točkovi punom brzinom

Boringly average, but also perfect for school run mums