O kamerama za snimanje saobraćaja
Re: O kamerama za snimanje saobraćaja
Ja se i dalje molim Bogu da je tacan onaj clanak sto sam okacio i da kamera u Ustanickoj ne meri brzinu 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ta u Ustanickoj sve snima 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ja tu svako jutro prolazim na crveno...doduse pesaka 
TT

TT
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: O kamerama za snimanje saobraćaja
Malopre panduri opet stoje sa Famom u Cara Dušana u NS-u, na mestu gde ih nikad ne bih očekivao, a love one koji idu od limana prema bolnici.
Tapatalk
Tapatalk
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
A je l 'vataju nekada na Miseluku ? Je l se luduje tu ? Misa me je u subotu vozio tamo da mi pokaze kako to izgleda.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 4
Sent from my HTC One S using Tapatalk 4
Drugar je dobio pismo sa fotkom samo to je postavljena neka kamera u travi i fotka ali nije tamo uvek samo parrola kad postavi pa se sakrije
Послато са GT-I9105P користећи Тапаталк 4
Послато са GT-I9105P користећи Тапаталк 4
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: O kamerama za snimanje saobraćaja
Budu ponekad i na Mišeluku, obično tamo na samom kraju odnosno skretanju prema Iriškom vencu. A ovamo na drugu stranu postoje kamere na izlasku iz tunela/spoju sa mostom koje mere brzinu (ograničenje je tu 80 km/h). Ne znam samo da li i kažnjavaju za to, verovatno da.
Tapatalk
Tapatalk
- marija5577777
- Pridružio se: 23 Jul 2013, 23:35
Meni stigla zabrana na mesec dana
Može da se odloži do 30 dana ako navedeš razlog i to je to 

- marija5577777
- Pridružio se: 23 Jul 2013, 23:35
Piros napisao:Dobrodosla u klub

Uzmes podatke od nekoga ko ti je blizak,i slican godinama,ne nosis dokumenta sa sobom(licnu i vozacku),kada te zaustave,izdiktiras podatke(ne previse tacno,recimo ne znas maticni broj,da ne bude providno),kazes da si dokumenta ostavila u drugoj torbi,saobracajnu naravno uvek nosi,oni provere na kompjuteru da nema nikakva zabrana i slicno,i ides daljemarija5577777 napisao:Meni stigla zabrana na mesec danaMože da se odloži do 30 dana ako navedeš razlog i to je to

Ja sam vozio 3 meseca na podatke najboljeg drugara kada sam imao zabranu,zaustavili me 6 puta za to vreme. Naravno,gledaj zbog te drugarice ili koga vec,da izbegavas pravljenje kazni

Najgore sto mozes da dobijes,jeste 3.000 dinara za nenosenje dokumenata,a ako meni,debeljanu sa telecom glavom u skroz zatamnjenom mercedesu nisu pisali to nikada,ne verujem ni da ce devojci/zeni

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Auuuu dobra ideja. 
Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2

Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Prvo otkud ti zabrana?
A drugo, ne bih se ja zajebavao sa tim...
A drugo, ne bih se ja zajebavao sa tim...
Osim ako te privedu,a ne vidim zasto bi to radili i ne znam da su nekome to ikada radili,a i onda nisam siguran kako mogu da provere,sta moze da se desi?
Mislim,ja sam samo podelio foru koja provereno prolazi(potvrdjeno od strane 3 moja drugara kojima sam rekao ovo,od kada sam ja pre godinu,2 probao),ako je nekome potreban auto,a da li ce to neko da radi,do njega je,protivzakonito je svakako iz vise razloga.
Mislim,ja sam samo podelio foru koja provereno prolazi(potvrdjeno od strane 3 moja drugara kojima sam rekao ovo,od kada sam ja pre godinu,2 probao),ako je nekome potreban auto,a da li ce to neko da radi,do njega je,protivzakonito je svakako iz vise razloga.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ne bih se ja zezao sa time. Moze da se uvuce u mnogo vece probleme nego sto je sada. Nek izdrzi mesec dana, nije puno.