Golf VII 1.2 TSI 86 ili nesto drugo za 16.000€
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Re: Golf VII 1.2 TSI 86
Ako se dobro sećam, kod Mazde 6 je i touch ekran.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Ovde su super komande na volanu za telefoniranje, to ćeš sigurno da koristiš.
Možeš i poruku koja je stigla da pročitaš.
Što se tiče komandi za muziku i one su vrlo korisne, o tempomatu i limitatoru da ne pričam.
Navigacija mora preko džojstika, pa to podesiš pre polaska, ili se igra suvozač.
Ekran je touch kad stojiš, ili je brzina do nekih 20-tak km. Mada su to već uspeli da "razbiju" i da se promeni konfig, tako da može da se koristi touch i na većim brzinama - meni to ne treba.
Nađoh inače info da USB od 32G radi bez problema, ja koristim 16.
Možeš i poruku koja je stigla da pročitaš.
Što se tiče komandi za muziku i one su vrlo korisne, o tempomatu i limitatoru da ne pričam.
Navigacija mora preko džojstika, pa to podesiš pre polaska, ili se igra suvozač.
Ekran je touch kad stojiš, ili je brzina do nekih 20-tak km. Mada su to već uspeli da "razbiju" i da se promeni konfig, tako da može da se koristi touch i na većim brzinama - meni to ne treba.
Nađoh inače info da USB od 32G radi bez problema, ja koristim 16.
Poslednja izmena od jocas u 05 Sep 2016, 23:40, izmenjeno 1 put ukupno.
Ma brate, to su zezanja, mazda 3 je super auto. Ima doduse manjih nedostataka, ali je po mom misljenju super. Gde god da sam video, po pouzdanosti je sam top. Cena je takva kakva jeste, ali i ne treba da bude manja.
Plaća se carina i transport iz Japana.
Benzinci dolaze iz meksika, dizeli iz Japana. Potvrdjeno kod dilera. Ali u oba slucaja idu neke takse i slicno, verovatno.
BMW postavlja standardeDelija napisao:Ako mogu BMW, Mercedes, a sad i Audi (A4) - zasto ne bi mogla i Mazda?Heinz napisao:I ne zaboravimo displej zaboden na tablu.

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
al smaraš s tim bmw, kao neka klinka sa sela koja dobila iPhone od oca koji prodao kravu za isti 

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Ili kao Pesindzer sa Turcima 

-
- Pridružio se: 16 Maj 2016, 23:15
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
Bratac uzmi astru sedana J sa novim motorima imas i benzinca i dizela 1.6 za po 14 ili 15 k eura na akciji, taj je model 6-7 godina stariji od renoa koji je NOV ali nemoze da pridje astri, pa renou je enterijer kao da uzimas daciju, nemoj da se lazemo
\
A imas i novu vec za 15 16 na popustu od 125 benzinca i 95ks dizela , on je tek svemirac za ovog plasticnog Francuza,
\
A imas i novu vec za 15 16 na popustu od 125 benzinca i 95ks dizela , on je tek svemirac za ovog plasticnog Francuza,

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
Devojka može da bude sa sela, al' auto...
Eto neka je i Opel sinonim za kvalitet 

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Ima li hatcheva za iste pare? Oni su lepuskasti. Sedan im je ruzan iz generaciju u generaciju.kvcali napisao:Bratac uzmi astru sedana J sa novim motorima imas i benzinca i dizela 1.6 za po 14 ili 15 k eura na akciji, taj je model 6-7 godina stariji od renoa koji je NOV ali nemoze da pridje astri, pa renou je enterijer kao da uzimas daciju, nemoj da se lazemo
\
Edit: Miljane, imas li ideju i saglasnost za preimenovanje teme? Sa ovim naslovom puno toga je off, a razdvajanje postova od prvog dana nije bilo moguce, a da se ne ubije kontinuitet.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nema, sedan J se samo proizvodi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!