Kupovina novog automobila
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Kupovina novog automobila
To onaj raniji...za novog svi se ubiše od hvalospeva kako se vozi i kako ide.
Meni izgleda dosadno spolja, unutra kako kome...meni se nešto i ne dopada, ali u svakom lsučaju su našli fazon.
Meni izgleda dosadno spolja, unutra kako kome...meni se nešto i ne dopada, ali u svakom lsučaju su našli fazon.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Za novog I govorim, odlicno se vozi za pezoa, ali realno mediokritet sa vozackog aspekta
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Meni se dopada novi 308, i lepo se vozi. Svakako bi trebao Ogi da ga proba. Motor je odlican, tek se u visokim obrtajima nazire da je 3cilindras, ali ne zvuci ruzno.
E sad, sto se voznje tice, po meni ima los "feedback". Sa onim volancicem istripujes da si seo u karting, a ono ljuljaska. Sta znam, provozao sam ga par puta ostrije i u tom segmentu mi se nije ni malo svideo. U svemu ostalom je odlican. To je moje misljenje.
E sad, posto je na nasem bio stradao set kvacila, novi smo cekali oko mesec dana. Da nismo uzeli zamenski auto bilo bi veselo. Treba i to uzeti u obzir, mada je uvoznik jos uvek u razvoju rekao bih, pa se nadam da ce se uozbiljiti po tom pitanju.
E sad, sto se voznje tice, po meni ima los "feedback". Sa onim volancicem istripujes da si seo u karting, a ono ljuljaska. Sta znam, provozao sam ga par puta ostrije i u tom segmentu mi se nije ni malo svideo. U svemu ostalom je odlican. To je moje misljenje.
E sad, posto je na nasem bio stradao set kvacila, novi smo cekali oko mesec dana. Da nismo uzeli zamenski auto bilo bi veselo. Treba i to uzeti u obzir, mada je uvoznik jos uvek u razvoju rekao bih, pa se nadam da ce se uozbiljiti po tom pitanju.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Mediokritet ?
Kažu da je u 308 malo mesta pozadi.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Iako mislim da su leon i 308 bolji automobili. Prednost megana su 4 ovlascena servisa u ns i 3 u bg.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Kako Peugeot stoji sa servisom u NS posle Verana?
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Opel slepci, niko nema test vozilo. Neverovatno. Ni Pezo nema pa ova nesto rovari.
Sutra vozim Leon, prekosutra Ceed.
Sutra vozim Leon, prekosutra Ceed.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
odakle je onaj član sa novom Astrom? Možda ti je da je opipaš, čukneš u gume, nasloniš se na haubu da proveriš amortizere
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Megane mozes probati u nsu. U Sekuliću imaju, ili su imali. Znam da se mogao provati captur espace megane i kadjar
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Govorim o enterijeru u drugom paketu opreme koji sam mogao da vidim u Kompresoru u Rakovici. Sto se tice poredjenja sa loganom, mislio sam na spoljasnje dimenzije (nekako je nezgrapan), ne na enterijer. Dacija je neprikosnovena kada je u pitanju ocajan enterijer.nidza napisao:Pričaš o limuzini ili heču?Zveroljub napisao:Enterijer Tipa deluje nedovrseno, auto je nekako uzak, a visok (nesto kao logan, samo vecih dimenzija), meni se nije dopao. Taj 1.6 MJet je sasvim ok u njemu, ali ostatak... Sa druge strane, za cenu Tipa 1.6MJet moze da se nadje i bolje vozilo (sta je bolje je relativno i zavisi od potreba kupca).
Dugo sam sedeo u heču na aerodromu i poprilično mi se dopalo kako to sve izgleda. Ne mogu da se složim da deluje nedovršeno, pogotovo poređenje sa Loganom nije na mestu. Ličio mi je na dobru Škodu, Reno tako opremljen heč, što mu i jeste odgovarajući segment.
Slažem se, Tipo sedan mi deluje nekako usko, a dugačko i visoko. Hetčbek nisam do sad imao prilike da vidim uživo, ali verujem da su njegove proporcije bolje i da ne deluje tako. Što se enterijera tiče, nisam imao prilike da sedim, ali ako je verovati testovima, kvalitet bi trebalo da je ok. Ni u jednom testu nisam video neku specijalnu zamerku na kvalitet enterijera.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Cekaj bre, Autopromet je imao 1.4t 125ks za test do skoro?Ogi napisao:Opel slepci, niko nema test vozilo.
I Komnenovic ima test 1.4 cini mi se..
Brzine idu u H-a !!!

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ogi, ako negde zapne za test zovi me, imaš broj. Da potegnemo neke veze.
Posetite www.garaza.rs !
Kad čuju da je ogi, beže, jedan trgovac otišao po lek babi a sva test kola nestanu u garaže podrume tavane...
Ogi nemoj se najavljivati, bani naleti na prepad prepreči izlaz ne vredi drugačije. Ne proba lep već uporan
Ogi nemoj se najavljivati, bani naleti na prepad prepreči izlaz ne vredi drugačije. Ne proba lep već uporan