Zatamnjena stakla
Re: Zatamnjena stakla
Koza ce da se ugreje koje god boje. Boja utice na nacin grejanja i hladjenja tj razmene toplote. Crna boja zbog svoje talasne duzine ima osobinu da se brzo ugreje ali se i brze hladi od npr bele boje koja se sporije zagreva.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Čuo sam se danas na kratko sa Jovom, kaže da je sigurno od hemije kojom je neko prao prozore. U obe perionice se kunu da ništa osim vode ne koriste. Nesam školovala...
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Ma ajdr, pa ja perem kola na 100 lokacija, pa mi nista folijama nije bilo vec 4 godine.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Meni je čudna priča za hemiju jer bi trebalo da to bude neko jako sredstvo. Ne znam ko bi pametan to tako radio, a opet ako su nešto i zasrali u perionici sigurno neće priznati grešku. Jova važi za jednog od boljih majstora za folije i znam puno njih koji su stavili folije kod njega. Možda ne bi bilo loše da odeš kod Ivana ili nekog ko se isto bavi folijama i da ga pitaš za mišljenje, neutralno.
From HTC wia TT
From HTC wia TT
Posetite www.garaza.rs !
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Nije loša ideja, videću da odem kod nekoga iz struke da mi da svoje mišljenje. Jbg Sh@rancetove su prezivele poplavu i pranje kompresorom, na stranu sto niko drugi nije imao slican problem sa Jovinim folijama.
There are 10 kinds of people in the world:
Što se tiče folije na šoferci, u pravu su ljudi kad kažu da je pitanje šta sw postiže. 40€ a efekat pod znakom pitanja, zato i oklevam. Znam samo dvojicu koji imaju Llumar foliju na šoferci, hvale efekat...
==========
TT
==========
TT
Greje te i u UV, jer se reflektuje sa materijala kao IC.Uroš S. napisao:Samo staklo iz Paraćina zaustavlja 97-8% UV zračenja. Greje te IC ja mislim, to je problem.
IC onda ostaje zarobljen u staklu i kao u rerni si.
Tapatalk
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Znaci i ta folija, ja cu verovatno staviti
Pa jeste, što da ne stavljam kad sam sve ostalo oblepio, može biti bar za nijansu bolje.
==========
TT
==========
TT
- Grujic
- Moderator
Kad ti je registracija?
Meni? Decembar...što? Tehnički misliš, kamere itd? Lepo registrovao bez problema zadnji put a mogu i da spustim stakla. Ta na šoferci se praktično i ne vidi...
==========
TT
==========
TT
- Grujic
- Moderator
Jok, zbog reg nalepnice...
Stavljena je na posebno parče folije da može po potrebi lepo da se skine i opet nalepi.
==========
TT
==========
TT
Potvrdjujem ovo sto je Ivan rekao,ja vec godinu dana ima foliju na prednjem vetrobranskom staklu i odlicna je za leto.Nemam problema nocu da vozim,registraciona nalepnica je posebno postavljena,jedino sto sam se smorio jesu vinjete
tj kad ih lepis treba da zalepis minimalno (tako da samo krajevi se zalepe na foliju,ja ih lepio u 6 ujutro pa sam ih full zalepio i sad mi je malo ogrebana folija sa te strane,nista strasno ali mene malo nervira zbog OCD 
Inace preporuka za Ivana zatamnjivanjestakala.com

Inace preporuka za Ivana zatamnjivanjestakala.com
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
+1 za Ivana već 7 godina vozim na ovom autu i znam još preko 50ak automobila koji su zadovoljni sa njegovim radom i i dalje idu kod njega