Da li je veličina bitna? (Poređenja po klasama)
Re: BMW 535d
Ja sam i rekao da su ukusi razliciti, nijednog trenutka nisam osporio bembaru... Ali to sto su Markoni i Floyd rekli apsolutno stoji 

Demokratija je izmisljena da bi se pametni sputali, prostaci podrzali, bogati obogatili a siromasni osiromasili...
Zasto da ga prozivam kad ni moj auto nije momacki a ni ja nisam momak
Jedino se u Srbiji limuzine E segmenta, SUV-ovi i napucani karavani smatraju momackim automobilima

Jedino se u Srbiji limuzine E segmenta, SUV-ovi i napucani karavani smatraju momackim automobilima

Au pa dokle vise s tim pricama...
Sent from my HUAWEI U8815 using Tapatalk 2
Zato sto devojcice vise vole momke koji voze tako nestoFloyd napisao:Zasto da ga prozivam kad ni moj auto nije momacki a ni ja nisam momak![]()

Demokratija je izmisljena da bi se pametni sputali, prostaci podrzali, bogati obogatili a siromasni osiromasili...
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Meni više smeta što se za mali auto kaže ženski auto, kao da mi muškarci nemamo prava da uživamo u provlačenju kroz gradsku gužvu i lakšem parkiranju. Aj' da je to neki rozi twingo, ali ta je konstatacija maltene za svaki auto manji od 4m.
Ma to ti je malogradjanstina...ili malo nesto drugo
Da zivis u Parizu, proklinjao bi A8...drugar koji ima X6 za svakodnevne aktivnosti po gradu koristi Klia 3 dci.

Da zivis u Parizu, proklinjao bi A8...drugar koji ima X6 za svakodnevne aktivnosti po gradu koristi Klia 3 dci.
Dok ne nauciteftj napisao:Au pa dokle vise s tim pricama...

Poslednja izmena od Floyd u 15 Mar 2013, 15:06, izmenjeno 2 puta ukupno.
Nikada necemo nauciti, ispred gomile kafica po BG i NS gde izlaze mladi momci su parkirani X5, X6, Q5, Q7, A8 i ostali dvotonci
Samo u Srbiji ces videti novog A8 spustenog bukvalno do zemlje koji ide ulicom sa otvorenim prozorima i svira Ceca na sve strane
U svetu se takvi automobili kupuju ako stvarno imas potrebe za tim, a ovde se to kupuje radi... Znate vec cega 

ftj napisao:Au pa dokle vise s tim pricama...

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Nije tačno da ima samo kod nas!16_Valve_ napisao:Samo u Srbiji ces videti novog A8 spustenog bukvalno do zemlje koji ide ulicom sa otvorenim prozorima i svira Ceca na sve strane![]()

Video sam to i u Beču. Doduše nije bio A8 već korveta, ali se Ceca čula tri ulice dalje jer je bilo 10 uveče i na ulicama već nije bilo nikog.
U Becu ima dosta nasih, tako da...
Da neko slucajno ne pomisli da je Wolfy u tom fazonu, daleko od toga...

Sto bi Ana Bekuta rekla: "O majko bozija, andjeli s neba..."

Pa tebi je smesno ali covek lepo objasnio kako ima zlatni lanac, Yohji Yamamoto cipele od 300e, Boss pantalone i Carlo Colucci kosulju 
On i neki ovde (Scuderia izvini
) misle da je faca a komentator ga je prozvao ko zadnjeg papka.
p.s. Moderatori ako moze zadnjih par strana u "Da li je velicina bitna" da ne kvarimo coveku temu

On i neki ovde (Scuderia izvini

p.s. Moderatori ako moze zadnjih par strana u "Da li je velicina bitna" da ne kvarimo coveku temu

Joooj takvih papaka je svakim danom sve vise u Srbiji... Sve se radi samo da bi se prikazivalo... Dzabe i kosulje i zlato i Mecka ako si mecka u glavi...
Ma taman posla da se ljutim~ Pa svako ima pravo na svoje misljenje,i daleko vise volim da mi neko kazee sta misli otvoreno,nego da me laze i zavlaci
Za ,sportski sam mislio prevashodno zbog celokupnog i enterijera,a i eksterijera + solidnih ubrzanja i konacne brzine (preko 250km/h,koju relativno lagano dostize),uzevsi u primer,da kod nas u zemlji,imamo maksimalno 100-150 ,nekih ekstremnih sportski automobila(Ferrari,Porsch,Masserati,Amg,M i sl.).
Za,nekog ko prelazi 15-20,000 km godisnje,ovo je daleko bolja solucija od M5,jer je razlika u potrosnji enormna,a ne vidim potrebu za prelazenje 250,niti za neka ubrzanja,koja su bolja od trenutnog auta koji vozim.
Isto,auto nikada nisam,niti cu kupiti po necijem drugom ukusu(to 16_valve najbolje zna),niti prilazim devojkama s kljucevima i slicnim forama...Jednostavno,vozim automobil(e) koje ja volim,i naravno mogu da valjano odrzavam(servisi,potrosnja prevashodno).

Za ,sportski sam mislio prevashodno zbog celokupnog i enterijera,a i eksterijera + solidnih ubrzanja i konacne brzine (preko 250km/h,koju relativno lagano dostize),uzevsi u primer,da kod nas u zemlji,imamo maksimalno 100-150 ,nekih ekstremnih sportski automobila(Ferrari,Porsch,Masserati,Amg,M i sl.).
Za,nekog ko prelazi 15-20,000 km godisnje,ovo je daleko bolja solucija od M5,jer je razlika u potrosnji enormna,a ne vidim potrebu za prelazenje 250,niti za neka ubrzanja,koja su bolja od trenutnog auta koji vozim.
Isto,auto nikada nisam,niti cu kupiti po necijem drugom ukusu(to 16_valve najbolje zna),niti prilazim devojkama s kljucevima i slicnim forama...Jednostavno,vozim automobil(e) koje ja volim,i naravno mogu da valjano odrzavam(servisi,potrosnja prevashodno).