Ne brže od života!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Ne brže od života!
Baš sam se iznenadio kada sam pre neki dan u NS video te uslovne strelice za levo. 

Širim haos!
Obojica su po propisu skrenuli na uslovno levo
gde neko u renaultu kroz crveno, pa nije to bmw

gde neko u renaultu kroz crveno, pa nije to bmw

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Onda se izvinjavam. Tek kad je dragvorl postavio sliku vidim da ima uslovno za levo.
Bilo mi čudno.

Bilo mi čudno.

Posetite www.garaza.rs !
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Inace kod te strelice levo je nezgodno sto se ne zna kada ce se ugasiti, i vrlo lako se moze proci kroz crveno.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Danas, na Ibarskoj, lik sa Corollom "A la Cozmo" je prvo pretekao bus (u kojem sam bio) i jos nekoliko automobila, vrlo uspesno izbegavsi ceoni sudar sa sleperom. Celu situaciju je mogao izbeci samo da nije imao toliku zelju da pretekne jos jedan auto, iza kojeg je bilo mesta da se skloni bar 5 Corolla....
Odmah nakon toga je naredjao 5 automobila i bus u nizu, preko pune. Samo sto se vratio u kolonu, opet je dao migavac i ne videh ga vise...
...srecom, kako na putu, tako ni negde pored puta...
Odmah nakon toga je naredjao 5 automobila i bus u nizu, preko pune. Samo sto se vratio u kolonu, opet je dao migavac i ne videh ga vise...
...srecom, kako na putu, tako ni negde pored puta...
... i verovatno je stigao na odrediste sa erekcijom i nevidjenom zeljom da se svakome pohvali kako je brzo vozio.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Danas isto na Ibarskoj lik sa službenim Polom ispred mene a iza šlepera se prvo bar deset puta izviruje i prelazi u levu traku da vidi ima li šta (pitam kako li bi on vozio dešnjaka) i od svih tih situacija on odabere najgoru za preticanje. Krivina, on pretiče sa nekih 80-ak 90kmh i pravo gađa u auto ispred, nisam ni stigao da vidim koji, lik se skloni na parking koji je bio pored i koji ih je spasio.
Имам једно потпитање...
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Tri odrasle osobe i beba povređeni u sudaru na autoputu kod "Zmaja"
Tri odrasle osobe i jedna beba povređeni su u teškoj saobraćajnoj nesreći jutros oko 4.00 sata na autoputu na izlazu iz Beograda u smeru ka Šidu kod benzinske stanice Zmaj, rekli su u Hitnoj pomoći.
Žena starosti 35 godina u nesreći je zadobila prelome noge i ruke i više posekotina po licu, žena od oko 25 godina tešku povredu vratnog dela kičme, muškarac koji je vozio automobil povredio je vrat, a šestomesečna devojčica povredila je rame, rečeno je u toj službi.
Kako su preneli elektronski mediji, povređeni su makedonski državljani koji rade u Sloveniji, a do udesa je najverovatnije došlo jer je vozač zaspao.
Troje odraslih posle ukazane pomoći zbrinuto je u Urgentnom centru, dok je šestomesečna beba u Insitutu za majku i dete u Novom Beogradu.
Da citiram sam sebe i podsetim sve nas...
Tri odrasle osobe i jedna beba povređeni su u teškoj saobraćajnoj nesreći jutros oko 4.00 sata na autoputu na izlazu iz Beograda u smeru ka Šidu kod benzinske stanice Zmaj, rekli su u Hitnoj pomoći.
Žena starosti 35 godina u nesreći je zadobila prelome noge i ruke i više posekotina po licu, žena od oko 25 godina tešku povredu vratnog dela kičme, muškarac koji je vozio automobil povredio je vrat, a šestomesečna devojčica povredila je rame, rečeno je u toj službi.
Kako su preneli elektronski mediji, povređeni su makedonski državljani koji rade u Sloveniji, a do udesa je najverovatnije došlo jer je vozač zaspao.
Troje odraslih posle ukazane pomoći zbrinuto je u Urgentnom centru, dok je šestomesečna beba u Insitutu za majku i dete u Novom Beogradu.
Da citiram sam sebe i podsetim sve nas...
trojanac napisao:Ide vreme godišnjih odmora, dugih i umarajućih putovanja. Vodite računa, pravite češće pauze za odmor, nemojte voziti ako ste bolesni ili umorni. Bolje odložiti odmor za jedan dan ili stići par sati kasnije nego dovesti sebe i druge u situaciju da vam je ugrožen život. Obratite pažnju i na motocikliste, sve ih je više na ulicama, a viđam ih masovno bez kacige.
Posetite www.garaza.rs !
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Jutros sam prolazio i video da čiste taj deo i čupaju ostatke nekog crvenog automobila iz stuba...a i formirala se kolona od skoro 500 metara. Primetio sam samo da se "zakucao" u stub od starog putokaza - inače, taj stub (ili stubovi) na tiom mestu stoje od kada je ta deonica rekonstruisana. Mislim se u sebi....pa zašto kog đavola nisu sklonili gomilu gvožđa sa tog mesta????
pa se setih - a da, Srbija.
U povratku, oko 1530 vidim da su to mesto ogradili i još uvek ima ostataka stakla, plastike po putu....
pa se setih - a da, Srbija.

U povratku, oko 1530 vidim da su to mesto ogradili i još uvek ima ostataka stakla, plastike po putu....

- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Teška nesreća kod Surčina
Jedna osoba poginula, dve teško povređene u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd-Zagreb.
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nešto pre pet časova na autoputu Beograd-Zagreb kod isključenja za aerodrom, poginuo je dvadesetpetogodišnji mladić, a dve osobe su teško povređene.
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story ... 8Dina.html
Pogledajte video snimak. Ako ja dobro vidim, ovo se desilo na delu puta gde je jednosmeran saobraćaj, tako da je ovaj sa crvenim autom išao u suprotnom smeru.
Jedna osoba poginula, dve teško povređene u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd-Zagreb.
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nešto pre pet časova na autoputu Beograd-Zagreb kod isključenja za aerodrom, poginuo je dvadesetpetogodišnji mladić, a dve osobe su teško povređene.
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story ... 8Dina.html
Pogledajte video snimak. Ako ja dobro vidim, ovo se desilo na delu puta gde je jednosmeran saobraćaj, tako da je ovaj sa crvenim autom išao u suprotnom smeru.
Posetite www.garaza.rs !
Neko je u komentarima vec pomislio isto sto i ti, pa je neki drugi odgovorio "u pitanju je ukjlučenje odnosno isključenje sa auto puta (dvosmerni saobraćaj)"
Jbm li ga sta je istina, ali ovo su situacije zbog kojih pozelim da vozim Hummer.
Jbm li ga sta je istina, ali ovo su situacije zbog kojih pozelim da vozim Hummer.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Mislim da nije jednosmeran pravac. Ima puna koja mi sugeriše da je dvosmerno, ali ne mora nužno da znači da sam u pravu.
Dragan ili Next će bolje znati.
Dragan ili Next će bolje znati.
Ovde je dvosmerni saobracaj. Tunel iza njih je zapravo prolaz ispod samog auto-puta. Honda je okrenuta prema izlazu na auto-put prema Sidu, a Ford je dolazio od Nbg prema zgradi aerodroma.
Ljudi tu voze kao blentavi, prelaze punu, seku krivinu a izuzetno je nepregledno.
Ljudi tu voze kao blentavi, prelaze punu, seku krivinu a izuzetno je nepregledno.
Svako jutro tuda prolazim kada idem na posao (tim putem se uključujem na autoput) i samo da potvrdim da SVI koji se isključuju sa autoputa tu seku krivinu. Očigledno je cela deonica konstruisana tako da ljudi pomisle da je jednosmerna ulica.
Treba da kupim kameru i svaki dan ću da vam donesem snimak automobila koji se tik ispred mene vraća u svoju traku.
Treba da kupim kameru i svaki dan ću da vam donesem snimak automobila koji se tik ispred mene vraća u svoju traku.