Kućni ljubimci i njihovi vlasnici
Re: Kućni ljubimci i njihovi vlasnici
Ja bih stavio, i stavljao sam 
Psici su tek oprani, beba, sem saka, nema izlozenu kozu, sve je to i vise nego bezbedno

Psici su tek oprani, beba, sem saka, nema izlozenu kozu, sve je to i vise nego bezbedno
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
I lice joj je izloženo... Iskreno ne bih ni jaMcGruja napisao:Ja bih stavio, i stavljao sam
Kazem ti, bezrazlozno se brines 
Provereno u praksi i teoriji

Provereno u praksi i teoriji
- Grujic
- Moderator
U 99% je tako, al bilo je prilika da vidim nesrećne rezultate takve tuđe prakse, zato se ne bih usudio, al da ne gadim ovu temu 

Ja pricam o higijenskim tripovima, a ne o prirodi pasa.
Svaki roditelj koji ne poznaje svog psa, a dozvoljava kontakt sa bebom je lud/glup roditelj
Nije ovo off, mozemo o ovome da raspravljamo
Inace, macke su mnoooogooo ozbiljnija pretnja, ne toliko po pitanju higijene, vec po pitanju karaktera
Pas, sa druge strane, ume da bude jako ljubomoran, ako se ne vodi racuna
Svaki roditelj koji ne poznaje svog psa, a dozvoljava kontakt sa bebom je lud/glup roditelj
Nije ovo off, mozemo o ovome da raspravljamo
Inace, macke su mnoooogooo ozbiljnija pretnja, ne toliko po pitanju higijene, vec po pitanju karaktera
Pas, sa druge strane, ume da bude jako ljubomoran, ako se ne vodi racuna
- Grujic
- Moderator
Ja nisam ni pomislio na higijenu, a koliko kontam nije ni Laki 

Macke su ozbiljna pretnja trudnicama i bebama, zbog one jebem_li_ga_kako_se_zove bolesti. Uglavnom, preporucljivo je da se trudnice i bebe klone macaka.
sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Grujic napisao:Ja nisam ni pomislio na higijenu, a koliko kontam nije ni Laki
Ja jesam

I to je mit... Kucne macke se testiraju lako i brzo, i 99.99% nemaju tu-i-tu bolestTexonja napisao:Macke su ozbiljna pretnja trudnicama i bebama, zbog one jebem_li_ga_kako_se_zove bolesti. Uglavnom, preporucljivo je da se trudnice i bebe klone macaka.
Veci su problem jake dlake
Okruzen sam psima po ceo dan, feretka mi spava u krevetu (ispod cebeta, na jastuku, na glavi...) i nikad ni najmanji problem nisam imao zbog toga. Ne racunam ono kad se Zverko probudi u toku noci i pretrci mi preko stomaka. Takvo sok budjenje nikome ne zelim 

- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
- Grujic
- Moderator
Opasne su samo ako se trudnica prvi put inficira u trudnoći. Toxoplazmom gondii smo maltene svi zaražene bili i nikom ništa, znači samo ako se u trudnoći dogodi infekcija je opasno...Texonja napisao:Macke su ozbiljna pretnja trudnicama i bebama, zbog one jebem_li_ga_kako_se_zove bolesti. Uglavnom, preporucljivo je da se trudnice i bebe klone macaka.
E to je ta bolest. Sta ja znam, kolikogod da je mala sansa, za svaki slucaj smo se drzali podalje od macaka i dok je supruga bila trudna i dok je cerka bila mala, a tako cu uraditi i sa drugim detetom kad ga bude. Mala je sansa da se negde zakucam autom i da stradam pa ipak vezujem pojas, ipak drzim dete u sedistu itd. Gledam na to kao prevenciju, mada je mozda preterano pa nekome ko je expert za tu oblast deluje i paranoicno. Ja se "ne doznajem".Grujic napisao:Toxoplazmom gondii

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!